Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Браво, браво...твој зврк је све што мој није :lol:

Sva deca su različita.
Ona baš voli da se vrzma po kuhinji.
Od svoje 3godine želi da bude poslastičar.
Naravno ima tu još nekih manjih želja, ali glavno joj je poslastičar.
Samo mi uzme telefon, ili pročita neki recept u novinana, ajde da pravimo.
Nekad uspe nekad ne.
Bitno je da ne odustaje.

Морате да успорите, рекла сам ти, подмукао је вирус.
Попусти мало, ти помислиш прошло је, а он опет стегне.

U pravu si :vzagrljaj:
Nabila sam sebi prejak tempo :aha:
Zato sam i smršala
Danas da odem posle po ručak i popodne ću probati posle ručka da otkutim
Prošla me želja za šetnjom, baš sam grogi
A juče super sva
Teši me što smo ipak izgurali sve ovo i što smo se vratili u normalan život i mogli sebi da dozvolimo i neko uživanje i radost
Hvala Bogu 💖 💖 💖

Sva deca su različita.
Ona baš voli da se vrzma po kuhinji.
Od svoje 3godine želi da bude poslastičar.
Naravno ima tu još nekih manjih želja, ali glavno joj je poslastičar.
Samo mi uzme telefon, ili pročita neki recept u novinana, ajde da pravimo.
Nekad uspe nekad ne.
Bitno je da ne odustaje.

Divno je što ćeš i ti imati pomoć u kući kao ja sa svojom ćerkom. Ćerke su divne, pravi blagoslov za svaku majku :heart:

Dobar dan devojke
Ručak je bio baš savršen, ovaj Čedić stvarno lepo pravi i ovu karađorđevu i ćevape, nas dvoje smo ručali, ona još nije došla. Naljutila se što smo naručili dok ona nije tu, ali nam je oprostila. Podgrejaću joj, biće to lepo i tako.
Nama dvoma je bolje posle ručka, dobili smo malo energije, i ovo mi je baš leglo.
Popila sam i kafu i pustila sam tiho muziku i odmaram se. Kinezi nisu radili, iako su ovi ovde veliki, tako da nisam pogledala imaju li ove slušalice, ali ići ću sutra ili neki dan.
Nisam našla ni vitamine u maksiju, pošto su ih izbacili, ali smo popili multivitamin sok i mogu reći da je odmah bolje posle jela i pića.
Sutra ću u apoteci da uzmem šumeće vitamine, meni mnogo prijaju kad ih popijem.
Sreća što su nam i Stara trešnja i Čedić baš blizu kad hoćemo kod kuće da jedemo nešto dobro iz kafane.
Toliko sam bila željna da pojedem nešto ovako, srce mi je sad na mestu.
Ćerka me navukla na neki kinder King koji uzima sebi svaki dan, pa sam i ja počela, pošto me podseća na sladoled, a skup je ko đavo.
Muž gleda utakmicu, ja slušam muziku i sad bih mogla da dremnem. Ovog vikenda baš koristim da se opustim i mnogo mi prija.

I meni je Čedić blizu, mogu i pešice do njega, ali mi je nekako unazad pa nemam naviku da idem kod njega. Meni je majbliži ludi Neša, pljeskavice od pola i kulogram mesa. Što ima kod tog ludaka, nema nigde.

A ništa nije bolje od dobre kafane :lol:
Ona se sad najela kao prasence i čekam da oslobodi kupatilo da idem da se kupam. Treba komplet depilaciju da uradim, to mi je mnogo posla, a nije u stanu nešto mnogo toplo, obući ću posle debeli duks futrovani. Oni će da vode pse, a večeru imam pahuljice i voćni jogurt, ja ću preskočiti. Konačno sam bolje danas, a ćerka se hvali kako je bila prava atrakcija na Keju :lol: Dobila je neko pivo na poklon.
Muž ide sutra kod Panjkovića da konačno ošiša svoju grivu, nadam se da će vratiti svoju lepu kratku frizuru. Bio je i on atrakcija sa dugom kosom ovde vala godinu dana :lol:

U igraonicu srela drugara, izigrala se, sad se kupa, posle toga mi je obećala da će napraviti neko iznenađenje.
Dok smo se vraćale zamolila me da ode do radnje da kupi materijal za iznenađenje.
Obećala da neću viriti da vidim šta je u kesi.
A kesa providna......

Kako mi prijaju ovi dani sa njom.
Koliko smo uživamo
Biće mi teško kad se vratim na posao.
Ali sad uživamo maksimalno.

U igraonicu srela drugara, izigrala se, sad se kupa, posle toga mi je obećala da će napraviti neko iznenađenje.
Dok smo se vraćale zamolila me da ode do radnje da kupi materijal za iznenađenje.
Obećala da neću viriti da vidim šta je u kesi.
A kesa providna......

Kako mi prijaju ovi dani sa njom.
Koliko smo uživamo
Biće mi teško kad se vratim na posao.
Ali sad uživamo maksimalno.

Uživajte :vzagrljaj:
Sve znam :heart:
Meni je ovih par dana došlo kao mini odmor i toliko puno znači kada sa porodicom možeš da uživaš u lepim stvarima :heart:

Desert napravljen.
IMG_20210411_193812.jpg

Dobro veče devojke :heart:
Malo sam dremnula posle kupanja.
Utoplila se i odmarala i sad sam bolje.
Ćerka ide sutra da nosi dvoje pantalone kod šnajderke, on ide kod frizera, a popodne idemo da tražim patike. Ćerka je rekla uzeću ti ja na Brdu kod Kineza slušalice. Zatvorio se onaj Kosmos, šteta, tu sam mogla da kupim razne bidže za po kući. Korona. Šta ima da se kaže. Ništa. Samo da smo živi i zdravi i imamo da živimo normalno. Tek kada sam preležala koronu sam se osvestila da se više ne nerviram mnogo oko stvari na koje ne mogu da utičem, niti da se emotivno unosim u sva dešavanja oko sebe. Možda sam ja rezervisana prema ljudima, ali sam naučila da postavim granicu i da ne dozvolim da gubim energiju na nevažne ljude.

Dobar dan svima :cao:
Danas u haosu što se tiče posla.
Tek sam sad ugrabila 5 minuta pauze.
Oni odoše svako svojim putem.
Aki nam je nešto pokvario stomak. Dali smo mu probiotik i jeo je pirinač. Ali je bolje nego sinoć.
Ja neću još da stavljam ručak, neće oni skoro kući. Danas samo ubacim batake i krompir i pečem. Imam za šopsku što mi je ostalo materijala od juče.
Od jutros je bio totalni haos, a imam još tri sastanka popodne.
Moram danas ići po patike dok je lepo vreme i dok još ima para da ih uzmem.
Kad posle lepog vikenda počnem da radim, ujutru sam očajna :lol:
Doduše kad sam ušla u mašinu uradila sam hiljadu stvari do sad. Počela sam da vodim evidenciju šta sam sve od početka godine uradila, trebaće.
Sad bih legla bar na 5 minuta da opustim malo mozak i napravim kratak refresh, čak su mi u firmi poslali da koristimo kratke pauze. I hoću. Baš sam se već umorila.

Dobro veče
Uzela sam patike Reebok crne sa belim đonom i belim znakom, 3600 na sniženju sa karticom. Bolje nisam mogla proći, sve patike su preskupe. Uz varijantu mi stoje ko Bog.
Ćerka i ja smo, ona u svojoj Fila haljini i Adidas boleru i ja u svojoj Adidas varijanti, bile pokretne atrakcije, na svakom pešačkom prelazu su nam stali.
Kupila sam i drvenu dasku, koja je baš velika, lepa i kvalitetna.
Muž je ošišao onu svoju dugu kosu, i vratio onu svoju najbolju frizuru, mnogo je lep, podmladio se bar 10 godina.
Sad se porodica kompletirala, kad krenemo zajedno ko ludaci :lol:
Pala sam s nogu, dođem kući, sve isprobam i odmah stavim kafu i popijem 4 čaše vode.
Sve smo obišle i super sam ugrabila patike.
Sad sam mojima saopštila da trošenja više nema, svoj fancy outfit smo kompletirali, i sad se samo troši na tekuće stvari.
Vrlo sam zadovoljna šta smo sve kupili i kako smo se doterali svi, odeća, frizure, linija.
I u kući sam kupila šta mi fali.
A prosto se osećam bogovski kad se ovako obučemo i nema osobe koja nas nije zapazila koliko smo upečatljive.

Jesi te patike u Đaku kupila, oni daju fine popuste uz karticu? Baš lepo što ste se malo opustili i dali duši na volju, a to se časkom otplati nisu skupe.

U sport visionu
I to što kažeš, da nismo sad uzeli, ne bismo nikad. Uživali smo nekoliko dana svi zajedno i sredili se, a vala zaslužili smo da se malo vratimo u život.
Teško da ćeš naći nešto, ja sam ugrabila ja mislim poslednji svoj broj.
Moram priznati da imamo dosta sreće u kupovini, uvek uzmemo na nekom popustu.
Imaš jedne lepe plave Adidas u trefu, oko 4000 ali nije bio moj broj. Sve ostalo 8, 9 hiljada i više.

Ponuda na sniženju se svuda proredila, a nove kolekcije su paprene. Imam utisak da sve ovo što smo kupili od januara do sad, jeftinije nije moglo. Računali smo. Muževljeve stvari smo platili sve što smo kupili 10.000 jeftinije. Nešto online, a nešto smo kupili u prodavnicama. Mi online kupujemo tako što probamo to u prodavnici zbog broja i da znamo kako izgleda i kakav je materijal, pa posle naručimo online na akciji naš broj, ako ugrabimo. Znam i da smo ćerki kupili Fila haljinu onu što ste videli za 3200. Njih dvoje šunjaju svuda i traže akcije ili probaju uživo a posle muž poruči online na sniženju to što smo probali. Nikad ne kupujemo na neviđeno.

U sport visionu
I to što kažeš, da nismo sad uzeli, ne bismo nikad. Uživali smo nekoliko dana svi zajedno i sredili se, a vala zaslužili smo da se malo vratimo u život.
Teško da ćeš naći nešto, ja sam ugrabila ja mislim poslednji svoj broj.
Moram priznati da imamo dosta sreće u kupovini, uvek uzmemo na nekom popustu.
Imaš jedne lepe plave Adidas u trefu, oko 4000 ali nije bio moj broj. Sve ostalo 8, 9 hiljada i više.
Uglavnom idem u Đak, tamo mi uvek nađu veličinu, i uvek one bodove sa kartice iskoristim za neku majicu ili neke papuče.

A ništa nije bolje od dobre kafane :lol:
Ona se sad najela kao prasence i čekam da oslobodi kupatilo da idem da se kupam. Treba komplet depilaciju da uradim, to mi je mnogo posla, a nije u stanu nešto mnogo toplo, obući ću posle debeli duks futrovani. Oni će da vode pse, a večeru imam pahuljice i voćni jogurt, ja ću preskočiti. Konačno sam bolje danas, a ćerka se hvali kako je bila prava atrakcija na Keju :lol: Dobila je neko pivo na poklon.
Muž ide sutra kod Panjkovića da konačno ošiša svoju grivu, nadam se da će vratiti svoju lepu kratku frizuru. Bio je i on atrakcija sa dugom kosom ovde vala godinu dana :lol:

kazi mi, molim te
koliko ti muz plati sisanje?
bas me zanima koliko panjkovic uzima

Back