Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Juče sam odnela poklon onoj divnoj ženi. Oduševila se, kaže bez teksta sam :heart:
Reko tebi hvala za sve, i ako ti mi možemo pomoći javi se. Drago mi je što nada na svetu još nije umrla i što još ima dobrih ljudi koji se nađu da ti pomognu kad treba.
Sad mi počinje sastanak, ćerka je otišla kod frizera konačno, a ja zvala banku da proverim stanje jer nije bilo u redu i rekli su da će se vratiti i srediti.
Što se tiče ovog poklona, jako mi je drago da smo je usrećili :heart:

Dobar dan
Što sam se umorila, katastrofa
Banka mi je skinula zbog duplih obračuna 10.000 sa računa, rekli su da je greška do njih i da će vratiti popodne, da je u pitanju duplo knjiženje, i još nisu vratili. Stoke, ej 10.000!
Radila danas ko konj, lansirala onaj tender
Kičma me boli od umora
Treba i servis kola da uradimo...
Ako mi ne vrate pare popodne, sutra ću im ebati mater
Stalno neke brige, nikad miran, nikad zadovoljan.
No biće sve u redu, treba malo da se opustim i uživam u trenucima.
Iz korone sam naučila da treba više da uživam i manje da brinem oko stvari koje nisu najvažnije.

Muž insistira da odem da kupim nove patike, neke ultra fancy uz ovu kombinaciju trenerka i majica, ja naravno hoću, ali smo već puno potrošili. Sad smo doduše stvarno proslavili i godišnjicu, i bonus, i izlazak iz korone i moju beneficiju, stvarno smo uživali, nije mi žao trunke, za takve momente vredi živeti. Ali ja mislim o raspodeli za život i hranu, mora da se misli i o tome.

Ako ih ne kupim sad, neću ih ni kupiti, a znam da se uvek na kraju nađu pare, kad se smanji novčanik i više se vodi računa. Tako sam uvek najlepše kupovine imala i nikad ne pamtim da li smo jeli krompir, ali stvar je tu i sa ponosom je nosim, i pamtim sve naše izlaske na neka lepa mesta. Ali sam jedno naučila, ako sad ne kupim prođe voz, treba ih uzeti dok ima. Uvek je tako.

Mina, kako si? Porodica?
:vzagrljaj:
Добро смо сви, још увек, хвала Богу.
До кад, зна опет само он.
Дуго те није било, и ти си одмарала од форума каже Љубинка...остајеш, или си само свратила да махнеш :lol:

Dobar dan.
Mi malopre došle kući, ona uživala a ja se smrzla.
Sad mrznoću rešavam čajem.
Ледено је...код нас било -5 ноћас.
Мрзим хладно, кишу, снег, облаке.
Волим само лето, ето.

Back