Dobro veče
On je popio poslednji pancef, u utorak pije poslednji eliquis i u sredu radi krvnu sliku
Molim ti se Bože da bude sve u redu
Ja sutra ranom zorom idem po doznake
Ćerka je dobro, bila danas sa drugaricama na Topčideru, bio je lep dan, zalila je cveće, ići će po večeru.
Ja sam sad popila kafu i presvukla se, sad je opet hladno u stanu a grejanje je isključeno, pa sam se obukla.
Nemam sad neke obaveze za promenu večeras, samo velikog da izvedem i ispečem riblje štapiće u rerni.
On je ja bih rekla dobro
Sad je već gladan više od mene, kad dođe ona da mu ispečem da jede.
Vratilo mu se raspoloženje hvala Bogu ☺
Ja se nadam i molim da će u sredu biti sve ok ♥
On gleda tv, ona sluša muziku, ja se odmaram. Sve sam u kući sredila sem sudova, ali to uvek uradim kada sam odmorna, biće i to sređeno.
Stalno me svrbi desno oko, radovaću se, cenim da će to Triglav ipak da uplati one pare

A propo para, radim u režimu prioriteta, ako bude neophodno opet će raditi ček, sve sam zalihe popunila u kući, hemije i potrepština, jedino nisam kupila dovoljno cigareta i naravno na dnevnom nivou fale mi sveže namirnice. Nekako ćemo izgurati.
On se od sutra vraća već na normalnu ishranu, biće lakše prvo to, a cenim da će u sredu reći da je ozdravio, a od danas nije više zarazan, pa da se u četvrtak vratimo normalnom životu.