Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Mnogo sam umorna. Sad se odmaram. Ne spava mi se. Njih dvoje gledaju tv. Sluša mi se muzika ali sam mnogo umorna, nemam snage za to. Obučena bih zaspala. Opet bih jela, ali me mrzi da pravim sebi. Imala sam stresove sa izvođenjem pasa. Pocepao mi se jedan čaršav. Moram sutra da odem da kupim par čaršava, a nemam kad. Samo da me niko ujutru ne budi do nekog razumnog doba. Isključiću sve. Možda odem i pojedem jabuku. Sad mi ni slušalice ne rade. Sva sam skenjana. I psihički sam u nokdaunu, što je sve normalno. Uzeću dum slušalice, ali ne večeras. Kupiću kad stignem nove. Ove su definitivno crkle. Tako... Pišem bez veze, jer sam i sama bez veze. Totalno sam bez veze.

Lady, tvoj muz obavezno da ode u covid ambulantu, ako vec nije bio. Tamo ce mu dati odgovarajucu terapiju, koja izmedju ostalog ima i lijek protiv zgrusavanja krvi. Samo antibiotici i vitamini nisu dovoljni. Nemojte da se oslanjate na doktore poznanike i privatne doktore, oni pojma nemaju. Samo oni doktori koji rade sa kovid pacijentima znaju sta tacno treba od lijekova. Nemoj te vise cekati, ne smije se zapustiti. Korona stvara ugruske i to je izuzetno opasno.
Nije mi namjera da te plasim, samo zelim da te upozorim da reagujete na vrijeme da ne dodje do teskih komplikacija.
Zelim vam sve najbolje, drzite se.

Dobar dan
Ustala sam rano
Ona još spava, a što se tiče njega, ne znam
Ići ćemo svi u nedelju, kad nam je rečeno da dođemo
Pozitivna sam jutros koliko mogu, on mi hvala Bogu izgleda dobro.
Izvela sam prvo velikog, pa otišla do prodavnice sa malim psom
Posle oko njega i kuvaj supu
Mislim se da uzmem odmor ipak sledeće nedelje a da radim šta ne može bez mene, da ipak preguramo ovo i mogu da im se posvetim.
Moram pričati sa šefom, videću.

Dobar dan
Ustala sam rano
Ona još spava, a što se tiče njega, ne znam
Ići ćemo svi u nedelju, kad nam je rečeno da dođemo
Pozitivna sam jutros koliko mogu, on mi hvala Bogu izgleda dobro.
Izvela sam prvo velikog, pa otišla do prodavnice sa malim psom
Posle oko njega i kuvaj supu
Mislim se da uzmem odmor ipak sledeće nedelje a da radim šta ne može bez mene, da ipak preguramo ovo i mogu da im se posvetim.
Moram pričati sa šefom, videću.
ma to je bar lako,samo kazes sefe sefe, a ko je najbolji radnik, naravno poslije vas! <3

Znam da zvučim kao seronja veliki što kukam kao babetina neka, ali toliko sam iscrpljena da mi je sve teško. Sa mukom radim i najbezvezniji posao. Perem sad sudove u etapama, da odvojim njihove sudove od svojih, da raščistim frižider i očistim ga, posle da stavim pileću čorbu da se kuva.
Ona je sve jutros obavila, nema temp, a on je sad konačno zaspao malo.
S jedne strane kažem sebi da sam seronja, s druge strane kažem sebi da je normalno što sam volko u *****.
Gledam ipak sebi da pomažem.
Eto i nešto smešno
Oni slabo jedu slatko sad i ja ga tučem po pecivu i slatkišima do daske, znači lešim se od jela. Ko da nikad u životu nisam jela. Sad pijem vitamine i pušim, pa odoh nazad na sve sudove i frižider, i da stavim čorbu.
Gledaću da se pružim dok njih dvoje odmaraju.

Uzela sam slušalice i stavila da se pune. Sad sam prilegla i ja malo. Trebalo bi da odem po čaršave pošto za vikend ništa neće raditi, ali su mi faktori vreme, novac i umor tu. Moram i do apoteke mimo redovnih poslova.
Sad ću samo da ležim i da kunjam po malo dok se čorba kuva. Moram da odem po račune, poplaćam, vidim koliko imamo posle para. Mislim bukvalno o svemu ali svemu.
Znam da će i ovo proći, i kad bude sve gotovo cvetaću samo sa normalnim životom. Dao Bog da ozdrave što pre i budemo svi dobro, a sve ostalo ćemo lako.
Što ne mogu da uradim ja ostavim.
Moram ostati zdrava da bismo što lakše ovo prebrodili.

Znam da zvučim kao seronja veliki što kukam kao babetina neka, ali toliko sam iscrpljena da mi je sve teško. Sa mukom radim i najbezvezniji posao. Perem sad sudove u etapama, da odvojim njihove sudove od svojih, da raščistim frižider i očistim ga, posle da stavim pileću čorbu da se kuva.
Ona je sve jutros obavila, nema temp, a on je sad konačno zaspao malo.
S jedne strane kažem sebi da sam seronja, s druge strane kažem sebi da je normalno što sam volko u *****.
Gledam ipak sebi da pomažem.
Eto i nešto smešno
Oni slabo jedu slatko sad i ja ga tučem po pecivu i slatkišima do daske, znači lešim se od jela. Ko da nikad u životu nisam jela. Sad pijem vitamine i pušim, pa odoh nazad na sve sudove i frižider, i da stavim čorbu.
Gledaću da se pružim dok njih dvoje odmaraju.
Lady, nemojte cekati nedjelju, nedjelja je daleko. Neka muz ode sto prije u covid ambulantu, ne dozvoli mu da se zapusti i da se bolest iskomplikuje.
Neka ga pregledaju, izvade krv i u skladu sa tim propisu terapiju. Kcerka i ti idite kad vam je receno, ali on ne bi trebalo da ceka.
Sad ces pomisliti kako sam ja panicar, ja to nazalost govorim iz iskustva moje porodoce i porodice mojih prijatelja.

Dobro veče
Ne mislim da si paničar, hvala ti :vzagrljaj:
Nas dvoje se testirali, svi smo pozitivni
Sutra mu stiže krvna slika, pa ili idemo sutra svi ili u nedelju idemo svi, ili on sutra a nas dve u nedelju
Novost je i što sam ja pozitivna
Javila sam se šefu, otvaram bolovanje kad dobijem u kovid ambulanti potvrdu
Tako
Još se ja čudim što jedem kao nenormalna
Danas im je oboma bolje, njoj je već bolje nekoliko dana hvala Bogu, a i njemu je bolje
Ja novi pozitivac imam malo bol u grlu i ništa više
Sinoć mi je baš bilo loše ali sam ja mislila da je od umora, ali je od korone
Eto jbg

Slušam muziku, najela sam se ko životinja. Odmaram se.
Uživam sad u hrani za sve pare i baš mi je lepo. Koliko sam slatko večerala :aha2: ništa nisam radila po kući otkad smo došli, sad i njih dvoje kuvaju čajeve, uzimaju da jedu i jedemo opet zajedno, nema pranja posebno sudova, opet smo svi zajedno i družimo se sad ponovo. Mnogo mi prija druženje sa ćerkom, a i njoj prija što je izašla iz sobe da se druži.
Tako, odmaram se, lečimo se, biće sve ok.

EwTthunXIAsh4Po.jpeg.jpg

Iskreno,uzasavam se drzanja pasa u stanu.Neke male rase tipa pekinezer ili macka,i nekako da razumijem,mada ne podrzavam.Ali mislim da je za zivotinje dvoriste i otvoren prostor.
Nakon ovoga sto se desilo treba zabraniti sve velike pse da se ne ponovi /ima manjih /malih dosta je.

Zivotinje jesu za dvoriste a samo za one koji ih hrane a ne da svima prave haos zato sto su gladne.

Treba ukinuti sva mesta gde su zarobljene zivotinje da to prestane (bice uvek mesta za oporavak onih koji ne mogu u prirodu zbog necega a to je drugo).

Poslednja izmena:
Slušam muziku i odmaram se
Rešila sam da okrenem drugi list u životu, ova bolest mi je otvorila oči totalno.
Rešila sam da zajebem zdrav život i da uživam u životu sa svim što meni prija i da radim šta ja hoću, malo za promenu.
Toliko godina sam provela u filozofiji da svima ugodim i svima pomognem, e sad je vreme da ugodim i pomognem sebi.
Nije mi bitno koliko ću da živim, nego kako ću da živim.
Sad slušam muziku i uživam u omiljenim pesmama.
On spava, a ona je lakirala nokte, šta sad radi u sobi ne znam.
Ja slušam Džeja i pevušim u sebi.
Briga me za poslove, briga me za sve.

Ne mogu više ni da se brinem. Ne mogu i neću da završim u Lazi. Nek ide sve u tri lepe, ozdravićemo, ne treba paničiti. Za sad mislim da je njoj stvarno mnogo bolje, što se tiče njega, i za njega mislim da je mnogo bolje uprkos temperaturi, mada on nije baš jeo sa apetitom. Ja sam dobro. Ali ***** mene, brinem se oko njega. Mada je najeminentniji lekar rekao da je to lakša klinička slika, a u ponedeljak idemo da uradimo ct.
Mada ja gledam i opšte stanje. On je svakako bolje nego što je bio.

Back