Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Dobar dan svima.
Ja ću kasnije malo da prošetam, da uhvatim vazduh. Treba da odem do apoteke, ali to ću sutra, i da odnesem telefon na servis. Počeo je da radi kako se njemu hoće.

Kako si, Afro?

Kad smo kod telefona, ćera rešila da snima kako pere ruke i naravno, telefon se sad sunča.

Kako si, Afro?

Kad smo kod telefona, ćera rešila da snima kako pere ruke i naravno, telefon se sad sunča.
Onako, nekako nisam skroz ok ali nisam ni mnogo loše, trenutno me ne boli ništa što je dobro.
Moj je počeo sam iz čista mira da bljeska, vrti stranice, ne može da sesmiri po više od pola sata, onda uspem nekako da ga restartujem pa neko vreme radi normalno pa opet pošizi. Ostaviću ga sutra u servisu pa valjda ga srede, u garanciji je.

Onako, nekako nisam skroz ok ali nisam ni mnogo loše, trenutno me ne boli ništa što je dobro.
Moj je počeo sam iz čista mira da bljeska, vrti stranice, ne može da sesmiri po više od pola sata, onda uspem nekako da ga restartujem pa neko vreme radi normalno pa opet pošizi. Ostaviću ga sutra u servisu pa valjda ga srede, u garanciji je.

Ovaj ćerin ćemo sutra videti da li će preživeti.
Dobro je što nema karticu i što je stariji model.
Služi joj povremeno za igrice.
Za nešto ozbiljnije ćemo još razmisliti, verovatno dobije za 10 rođendan.

Meni je muž prebacio karticu u drugi telefon i radi sve, čekam da se do kraja napuni. Jedino mi je neka muzika u kompu koju ne mogu u ovaj telefon da ubacim jer nema memorije a računar ga ni ne poznaje. Čekaću maj i novi telefon da prebacim tu muziku u taj novi telefon, a do tad koristim ovaj drugi za sve što mi treba. Ionako mi te pesme ne nedostaju mnogo, a i mogu da ih skinem u ovaj kad hoću, jer sam našla konverter. Sad mi bar radi telefon da propratim kad mi je uplata sutra.
Završila sam sad s poslom, mnogo mi je bilo stresno, sedmica mi je totalno usrana.
Umorna sam, a ćerka me nagovorila da počnemo da vežbamo večeras. Ajoj :lol:

Veče društvo 💕
Išla po cigare, pa smo vežbale, pa pod tuš. Večerala sam pre toga lagano i zaista sve radim izuzetno po pitanju sređivanja linije. Ekstra sam zadovoljna. Malo šetnja, malo vežbe, malo seks, i ima da budem i u top formi i da se osećam bajno. I uz to planiram još malo da smršam. Sada i nemam neki cilj ili razlog, već više da ne dozvolim nikad više sebi da budem punačka i mlitava i u lošoj formi. Sada sam konačno shvatila da sve ovo, pravilna ishrana i vežbanje su put do super imuniteta i odličnog zdravlja, a posle toga i do lepog izgleda, mnogo razloga da zdrav život postane način života.

Sad se odmaram od vežbi, idem da slušam muziku, možda popijem nes, malo čituckam ili dremnem. Cigare sam obezbedila, kasnije da spremim večeru.
Imam dva teška dana pred sobom na poslu, samo da preguram, pa ću za vikend u šetnju i neku kupovinu. Petak posle posla ćerka i ja smo rezervisale da idemo u lov na parfem, i u lov na torbu, sad su sniženja parfema, pa ćemo da obiđemo i isprobamo dosta toga.
Konačno smo objasnile našem poglavici da je to prosto must have, i on je rekao dobro, ako je statusni simbol imati 10 parfema u kući, onda može :lol:
Pa naravno da jeste :fdlan:
Ja sam inače luda za parfemima, više nego za odeću, i svakog meseca bih ladno kupila novi.
Kad otkrijem neki parfem da mi stoji kupujem ga maltene dok ne prestanu da ga proizvode. Mnogo sam osetljiva na to kako mi stoji parfem i dugo i temeljno biram. Kad nađem neki da se u njemu osećam prirodno, to je to, da ja njega nosim, a ne on mene.

EvPVIMIXYAMyy3a.jpeg

Dobro veče 🌃
Opet popravka kola... Koliko smo do sada u njega uložili, mogla sam za tri godine kupiti novi... Ali bih kupila krš fakat pa opet ulaganje... A ovaj naš je održavan i imam poverenja i u kola i u majstora, tako da neka ga.
Samo me odra popravka, neki kažu kola su luksuz, neki kažu kola su potreba, ja sad ne znam ni da li su nama luksuz ili potreba, nekada su luksuz, a većinom su potreba.
Al ajd sad da ne mračim. U aprilu je bonus, može parfem da čeka do tad (nije kao da ja nemam 5 parfema, a Mišica jedno 7), može i haljina (a i koji će mi, ne idem nigde i dalje), a kola su bitna stavka i nije da se nešto i žalim, ali eto mnogo je brate majstore prijatelju, samo to.
Tešim se sa dve stvari - za ne daj bože možemo da se snađemo i uzela sam čekove, koje naravno ne koristim, a u kući sam obezbedila potrebne zalihe svega pa smo tu u plusu.
A treće bilo je perioda kad ozbiljno nismo imali para, ovo je samo mesec sa manje opuštanja, nema šopinga, ali Bože moj, već smo u januaru kupili potrebne stvari i sad nam ništa ne fali.

Sad se malo odmaram. Gladna sam, da vežbam neću, večeraću pomorandže, treba da je feniram, to me jako mrzi. Uzela sam pastrmku na akciji za sutra i danas pokupovala vitamine i mazalice u apoteci, a otkrila sam i gde imam duvan u blizini koji mogu da kupim na karticu, tako da što se tiče cigareta, biće, ko i uvek. Moj muž i ne puši više, a ja pušim dosta manje nego ranije, no uvek ako je škripac mogu da se vratim na duvan. Ušteda je značajna. Cigarete su elegantno rešenje i za zube i za sve, dok ne moram neću ih se odreći, ali kao što rekoh razvila sam sisteme rezervnih varijanti poučena ranijim iskustvom, iz svega se nešto nauči.

Back