Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Dobro veče
Bile smo u šetnji i sedele u parku, častila sam je palačinkom
Kad smo došle popile kafu
Bilo je divno veče, toplo i lepo, vreme idealno
Sutra petak konačno, još sutra preživeti pa vikend, a za vikend kažu hladnije
Ja sam se baš fino umorila, sad svi čekamo utakmicu, ja sam već i gladna, možda odem da večeram sad. Trebalo bi.
Cele sedmice sam neispavana, sutra ne moram rano da ustanem.
Sa kolima opet nešto nije u redu, curi ispod njega. Videćemo šta je, neću ništa još da zaključujem.
Slobodna sam večeras što se tiče poslova po kući.
Idem da jedem i da se uvalim da dremam posle ili slušam muziku.
Gledati utakmicu neću, izgubiću sve živce, a to mi vala ne treba.

Imamo jednog pasivnog agresora u kući... Taj stalno vrši pritisak i stalno nešto suptilno i manje suptilno traži... Sad je došao i do moje sobe... Večito kako njegovoj gladnoj duši treba... Reč je naravno o njemu

Prilozi

• FB_IMG_1614284416094.jpg
    FB_IMG_1614284416094.jpg
    36,2 KB · Pregleda: 38
Dobro je što sam u poslednji čas sišla po cigare, večeras očekujem atak što od muža što od mene na novu paklu.
Vidim ja da ću opet kasno da legnem.
Srećom oni su zaboravili na večeru, a mene mrzi da oribam pleh, imam još jedan, ali brate tri pleha za pranje sutra e pa hebi ga, mnogo je.
Mrzi me sad sve i baš uživam što me sve mrzi, totalno super 😎

Utakmica je pobedila moje živce, a slušalice su pobedile utakmicu. Bolje mi ide ovako. Da se vratim ja forumu ipak :lol: slušam tropski bar i ubacila sam se u mud ja sam jedna lenja žena i na odmoru sam iako nisam, ali se svakako osećam kao da jesam u glavi, i taj osećaj bez nekog pritiska je totalno super, ako već ne mogu da živim bez pritiska na poslu, mogu sebi van posla da priuštim slobodu koja mi treba. A to je da kad me sve mrzi me mrzi i da uživam u trenucima poput dosade, meditacije ili lenčarenja.
Ponekad samo sam sebi treba popustiti kočnice i stege, pre svega u glavi. Ne samo po pitanju obaveza, po pitanju pogleda na stvari takođe.

Pečem pogačice, ona ode u krevet, rano ustaje, on se dopisuje sa nekim grobarčićima koji su doživeli traumu večeras, a ja slušam muziku i imam voljno i dalje, ustaću već nekako, ionako još jedan dan samo pa ću spavati do mile volje ceo vikend.
Danas sam uradila mnogo zaostalog posla, što je spas, jer sam već počela da paničim; samo sam presavila tabak i ajd
Mnogo sam efikasnija kad izađem na pauzu napolje, kao da se rodim.
Prednost rada od kuće je što možeš da podigneš produktivnost dobrom raspodelom vremena, i ne gubiš vreme na aktivnosti rasipanja energije na nebitne stvari.

Dobro kad već imam celu temu samo za sebe, valja to koristiti :lol:
Šalim se, svako je dobrodošao po kriterijumima koje smo već ranije objavili
Ne mogu da se ponavljam
A pisaću već prema inspiraciji, nekad autistično, a nekad neću, kao što i uvek radim kako se osećam
Sviđa mi se moj forumaški autizam, kako je to već slikovito nazvano, pošteđena sam mnogih stvari da čitam koje uopšte ne prijaju.
Tako, sad ne radim ništa, ali u šetnju neću, jer me mrzi i ne mogu da ostavim mašinu.
A cigare će mi uzeti njih dvoje kad budu išli napolje.
Ja ću da provedem veče sama u kući i da uživam. To ponekad izuzetno prija.

Dobar dan 🌅
Probudila se rano pošto su novodoseljene komšije bušile bušilicom i lupale o zidove, ali sam ja čvrsto rešila da novim kretenima ne poklonim nikakvu pažnju.
Danas ću isto da se odmaram i uživam u hrani. Zvaćemo Infostan za pritisak. Ćerka je bila u prodavnici, mogu sad da probam da dremnem partiju. Ručak sprema muž, a ja mogu i danas da odmaram.
Imam i novu omiljenu pesmu i slušalice su mi napunjene, još jedan dan u krevetu i odmoru. Milina :heart:

Back