Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Ма какви лења. Шта причаш ту.
Веруј ми.
Мало се поправља сад, хвата неки ритам, не кука толико, само да ова ковиљка прође, па да се и школе уреде.

Веруј ми.
Мало се поправља сад, хвата неки ритам, не кука толико, само да ова ковиљка прође, па да се и школе уреде.

Valjda će ih urediti.
Eto hoće i sve da digitalizuju.
Da deca ne nose gomilu knjiga.
Jedino će imati radne sveske u papirnoj formi, ali i to razmatraju da sledeće godine digitalizuju.

Pišu da će svoj deci od 1 do 4 razreda obezbediti laptopove, s tim da na kraju 4razreda treba da ih vrate.

Mina, držim fige da ćera uspe u svojim namerama.

Нисам баш љути поборник дигитализације у фулу, нека код куће уче из књига, а у школу могу да носе лаптоп уместо 10 кг књига.
Треба сачувати и очи што је дуже могуће.

Нисам баш љути поборник дигитализације у фулу, нека код куће уче из књига, а у школу могу да носе лаптоп уместо 10 кг књига.
Треба сачувати и очи што је дуже могуће.

Vrlo brzo ćemo saznati šta je od svega ovog istina a koliko samo ispapavnje pulsa.
Koliko sam razumela, i u školi i kući će se koristiti laptopove za učenje.
Jedino će u radnim sveskama pisati.

I ovo za laptopove.....
Treba da se vrate na kraju 4.razreda da nova generacija može da koristi te iste.

Koliko je stvarno moguće da nešto ovako prođe?

Vrlo brzo ćemo saznati šta je od svega ovog istina a koliko samo ispapavnje pulsa.
Koliko sam razumela, i u školi i kući će se koristiti laptopove za učenje.
Jedino će u radnim sveskama pisati.

I ovo za laptopove.....
Treba da se vrate na kraju 4.razreda da nova generacija može da koristi te iste.

Koliko je stvarno moguće da nešto ovako prođe?
Није реално, јер лаптопови су после 4 године зрели за отпад, а не верујем баш да ће куповати неке змајеве за децу.

I meni tako deluje.
Samo me interesuje šta žele da postignu ovakvom vešću.
Стичу политичке поене...опипавају пулс...испитују колико далеко могу да иду са нашом децом.
Политичари су то, да су људи не би се бавили тиме.
Нарочито садашњи министар.

Jao kakav užasan dan na poslu.
Bez kapi krvi čekam vikend, toliko pritisaka i drndanja i problema, prsla sam sa živcima potpuno. U kući kao da je bomba pala, nered, haos, ništa nisam stizala. Na poslu raspad, jedan od onih dana kada mi je sve preselo, bukvalno sve.
Idem sada u šetnju sa ćerkom da obe malo odmorimo živce i mozak. Obe smo u autu. Boli me glava.
To što ja rešavam neko ne može ni da zamisli da može da se desi.
Idem da popijem kafu i vitamine, odmorim malo, sredim se i našminkam i ostavim posao van glave do ponedeljka.

Mi smo išle na kafu, sedele smo napolju i pile iz plastike i na slamčicu i bile smo same napolju, ali nam je bilo baš lepo, posle mnogo stresa za obe.
Posle svratile u Maxi po večeru i uzele još i rafaelo, kings i vanila i čoko kafe.
Ja večerala malo kikirikija i jabuku, sad skuvala čaj. Slatko nisam jela iako ima ovih divnoća, jer sam uhvatila savršen ritam sa dijetom i odvikla se od slatkog. Ručala pastrmku, bila je predivna. Danas samo dijetalno i imala sam lepu šetnju. I opustila sam malo živce. Kuhinja, sudovi, nered, sve stoji, ne mogu. Hoću da se ugrejem i opuštam se. Zabole me, kad stignem.

Back