gost 410191
elita
- Poruka
- 27.982
Dobro veče
Ćerka i ja bile u šetnji po ovoj zimi, išle smo u Aleksandar i Lilly, i tražile dasku i kutiju za hleb.
Prešle smo sve peške.
Dasku i kutiju nismo našle, ali je u Aleksandru danas bila akcija 15 %
Uzela sam olovku uz karmin, savršena je, a ona lipscrub, ako se tako zove uopšte, to je piling za usta koji povećava veličinu usana. I na akciji je uzela u Liliju sjaj za usne. Jeftino smo prošle, a taman popunile šminku. I sve smo isprobale i sad popile kafu.
Šetnja je bila jako prijatna iako je stvarno hladno. Kad brzo hodaš, čak ti je i vrućina. Prijalo mi je. Otpušio mi se nos od šetnje.
Ona je odlučila da pomogne oko kiflica, ja da zamesim testo, a ona će i da razvija, seče, mota i maže, prosto voli to da radi i rekla je da jedva čeka.
Sad se grejem.
Kad dođeš iz zimske šetnje kao da se pluća pročiste.
Voda nije došla i oni nisu došli, otvorili su novi nalog.
Ja imam natočene rezerve za piće i hranu. Kupanje i pranje ništa.
Ali me raduje ova šetnja i kupovina, skrenuh misli i osvežih se.
Ćerka i ja bile u šetnji po ovoj zimi, išle smo u Aleksandar i Lilly, i tražile dasku i kutiju za hleb.
Prešle smo sve peške.
Dasku i kutiju nismo našle, ali je u Aleksandru danas bila akcija 15 %
Uzela sam olovku uz karmin, savršena je, a ona lipscrub, ako se tako zove uopšte, to je piling za usta koji povećava veličinu usana. I na akciji je uzela u Liliju sjaj za usne. Jeftino smo prošle, a taman popunile šminku. I sve smo isprobale i sad popile kafu.
Šetnja je bila jako prijatna iako je stvarno hladno. Kad brzo hodaš, čak ti je i vrućina. Prijalo mi je. Otpušio mi se nos od šetnje.
Ona je odlučila da pomogne oko kiflica, ja da zamesim testo, a ona će i da razvija, seče, mota i maže, prosto voli to da radi i rekla je da jedva čeka.
Sad se grejem.
Kad dođeš iz zimske šetnje kao da se pluća pročiste.
Voda nije došla i oni nisu došli, otvorili su novi nalog.
Ja imam natočene rezerve za piće i hranu. Kupanje i pranje ništa.
Ali me raduje ova šetnja i kupovina, skrenuh misli i osvežih se.