Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

znam te flašo dok si unuče bila z:D

Baš su bili zgodni ti unučići.
Jedno unuče ljubomorno čuvam i ne dozvoljam nikom da ga koristi, osim mene u spec prilikama.

Deda je imao običaj da pred ručak popiji jedno unuče rakije.
Inače je pio iz čašice, al pred ručak je uvek sipao rakiju u to čokanjče.

Makarska-19-761x507.jpg

Bilo nekad.. Baska voda.. Jutro..

Dobar dan drugari
Moja plata sledeća je tek početkom marta :lol:
Moja Mišulica je savladala pravila uspešne kupovine i svaki dan u prodavnici nikad ne premaši budžet za kupovinu
Miš moj sva je po tom pitanju na mene :heart:
Inače ne stižem pre da se javim od posla, danas baš ludnica, uskoro imam još dva sastanka, na jednom moram da branim cene, samo da ne bude baš teško
U haosu mi je glava totalno, ne znam kud bijem, samo da se dočepam odmora da dođem sebi.
Dijeta mi ne napreduje nikako, kilaža stoji, ali ja imam neki utisak da sam se smanjila, kad pipnem salce na stomaku ono je duplo manje, kad oblačim u pojasu nešto čini mi se prostora više.
Nadam se da se ne tripujem :lol:

Poslednja izmena:
Rešila sam da smanjim svoje nerviranje. Okreni obrni, posao se uradi, svi vide da dajemo sve od sebe. Što se tiče drugih problema, treba rešavati ali čovek mora da čuva živce u ovoj ludoj zemlji.
Što se tiče para, ja sam mudra glavica, pa ćemo se uvek snaći, a neka prijateljstva smo utvrdili da imamo uvek od koga da pozajmimo, mada za tim nema i neće biti potrebe.
Ono što je bitno je da smo svi zdravi i normalni, hvala Bogu, i što imamo duha i energije da budemo pametni uvek, i što se čuvamo i brinemo jedni o drugima, kad su ljudi istinski zajedno i zajednica svaki problem se reši.
Zato neću da se nerviram. Ono što ne mogu ja, rešiće muž, kao i uvek.
I malo da oladim od svog perfekcionizma, može sve i lakše i sa manje stresa.
Ko se čuva i Bog ga čuva.

Back