Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Treba mi napraviti spisak za kupovinu za sve što treba da se dokupi, meni je dogovoren za Božić, a ja kao i uvek razmišljam da ću nešto zaboraviti. Za Ng nisam ništa zaboravila, ali sam se i otvorila domaćinski, pravim ja spisak uredno, ali se dešava da mi nešto promakne. Svejedno dokupiću sutra šta danas zaboravim, nije strašno, a 8. se radi, tako da nije neki problem.

Danas ne a videce se sutra meni je nekako svega preko glave nije mi stalo uopste ni do cega.

Htela bih da te utešim ali ne znam naravno šta te istinski muči, kao ni za bilo koga ovde.
Ako će ti biti lakše, šaljem ti veliki zagrljaj :vzagrljaj: i želim od srca da u ovoj godini nađeš čoveka svog života i da odeš u jedan bolji život :heart:

Ja sam umutila projaru i stavila da se peče, muž je namestio laminat u kuhinji i doneo još jednu domaću pršutu, tako da će večeras stradati ona jedna što sam ja kupila, uz projaru, a ova će biti za Božić i ona martinović :heart:
Ćerka pere kosu, ja pustila muziku, zvala zaovu. Već sam baš gladna. Stavila supu u frižider, i utrošila sir za projaru, moram sutra kupiti parče za šopsku salatu. Napravila mesta za hranu, dok jedemo da operem sudove, da me ne čeka ujutru. Izvadila ribu.
Bila sam podozriva oko zaovine farbe, kupila je neku loreal super fensi 450 din, i ništa nije zadovoljna bojom. Ja sam joj rekla da farbu ne menjam nikad, jer je to svetinja, ali je ona bila u fazonu ti pričaj a ja ću da probam i dobro, ja kad pričam pričam smislene stvari al dobro...
Slušam jey lo i uživam u pogledu na kuhinju :heart: i na laminat :heart: nema više sumornog čišćenja pločica

Back