Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Dobro jutro.
I ja mislim da je to prebrzo, ali imaj u vidu da može da se desi da dan traje baterija na novom telefonu ako se telefon non stop koristi. Mužu je tako sa nokiom naročito što mu baterija nije jača strana. Svejedno sa mts isto mislim ko i ti Afro, skup degenerika.
Pošla sam na posao, strašno mi se spava, obukla onu kvazi teksas haljinu, ćerka kaže jel ti radiš ili zavodiš. Pa zavodim bre 😊 elem to uopšte nije zavodnički šta ona u ovome vidi ne znam. Uz to sam i u patikama. Meni je ovo vrlo opušteno. Au jbt zaspaću koliki mi se spava...

Da. Ali njih ne zanima da ga zamene odmah nego mora u servis i to me bas naljutila, uzela sam ga 18-og.
Ne pristaj na servis telefon od 7 dana ne treba da ide na servis nego da ti daju novi.
Budi malo gruba, ne daj da ti taj vrate ili kaži da češ odmah raskinuti ugovor. Mislim da imaš pravo na to jer nisi zadovoljna uslugom.

Ne pristaj na servis telefon od 7 dana ne treba da ide na servis nego da ti daju novi.
Budi malo gruba, ne daj da ti taj vatre ili kaži da češ odmah raskinuti ugovor. Mislim da imaš pravo na to jer nisi zadovoljna uslugom.
Sve sam to rekla i džaba, takva je navodno procedura jer sam ga uzela u poslovnici navodno da sam preko sajta onda bi imala pravo za 14 dana da ga vratim. Ma hokstapleraj neviđen, eto.

Sve sam to rekla i džaba, takva je navodno procedura jer sam ga uzela u poslovnici navodno da sam preko sajta onda bi imala pravo za 14 dana da ga vratim. Ma hokstapleraj neviđen, eto.
Ne vjerujem im. Onda ih pitaj da li su u poslovnici polovni i zašto to nisu naglasili? Kaži da ćeš se žaliti Udruženju za zaštitu potrošača. Zainati se.Imaš pravo da dobiješ ono što platiš.

Ma jesam ali kažem ti sve uzalud

Afro, nadam se da ćeš rešiti to sa mts-om u svoju korist.
Ono što je jako zanimljivo, kod njihovih ekspozitura, je da skoro nikad nisu isti radnici.
Stalno ih menjaju.
Pre mesec dana produžila ugovor, bila jedna ekipa, juče kad sam bila, opet drugi.
Utisak mi je da radnici ne ostaju dugo, ne zato što ih premeste, već što napuste.

Screenshot_20220525-155000_Chrome.jpg

Previse krvolocni zombiji / osim toga fino je.

Dobro veče.
Baš težak dan.
Ali sam dobila na poklon od Maxi aplikacije za rođendan čokoladu njihovu od 200 g i lepa je. Kupila sam i domaće jagode za 250 din kilo. Ne spava mi se od umora. Kupila sam i moj omiljeni krem za 150 din 400 g.
Ćerka sutra nije tu, a ja sam od kuće, ali ne spremam ručak, muž je rekao da ne spremam ništa i da kupimo. Uzela sam cigarete da imam. Bliži mi se rođendan, praviću bečke za ručak i ledenu tortu sa jagodama.
Do kuće sam danas crkla u prevozu bez klime i ostala sam dugo na poslu, kasno sam i došla kući. Kući su me čekale sarmice od raštana, tako da sam danas jela bogovski.
Pustila sam tek sad muziku. Mislim se da u ovo nedoba popijem nes, iako sutra radim i ustajem. Ne spava mi se od ove vrućine uopšte. Slušam muziku i odmaram se sad.
Najela sam se slatkiša ovako kasno, čokolada je baš lepa i zadovoljna sam ko krme u kukuruzu. Neću ipak da pijem kafu iako je nes majka za sve. Imam moje pljuge i kiselu, a vino i rakiju ću da ostavim za rođendan.
Dva dana nema kuvanja, muž je aminovao, sutra ću pauzu stvarno koristiti kao pauzu.
Dobre sam volje iako mi je bio težak dan, usrećile su me sitne stvari danas, a sad mogu da odremam jednu onu partiju pred spavanje, koja je najslađa i ja je najviše volim.
Nemam baš neke mudrosti. Nemam inspiraciju. Imam težak period pred sobom i mnogo obaveza, treba mi sve to izdržati, pa kad ugrabim vreme radim ono što mi najviše prija u tom trenutku.
Period pun izazova, na mnogo strana. Zato se psihički odmaram kad god mogu.

Vestacko jezero je postalo bara gde se pesak pod nogama kruni nije u upotrebi vec dugo/ sto ga ne isuse ne zatrpaju ruzno je onako sa propalim kao hotelom sta vec je trebalo da bude na obali/ reka izgradili su mhe branu sta vec to nije voda za plivanje ni ulazak / jos je letos bila stalno mutna nesto se kopalo us je sada mutna kao da se ponovo nesto radi.
Bazeni nisu cisti / kako da bude cista stajaca voda gde toliko osoba udje izadje posle o lecenju se ne prica (pri tom osnovnu kulturu da se duga kosa skupi lepo pre ulaska u vodu kad neko nema presedne).

Strand je plaza na Dunavu vidim / Dunav je unisten / to nije za ulazak u vodu (da ne zamere domaci samo pogledati kako je unistena reka).Pisu da je lepo prosetati/ ima dosta razloga za to / lepi momci plus devojke.

Od vode na Adi drugarica mi je imala plihove na koži / bolje neka manja reka u nekom manjem mestu Valjevo na primer ima lepe plaze kazu / Ada je lepa nocu em svezije em zadrzis momka / devojku do jutra tu na nekoj zivoj svirci / sedenje u basti kafica nekog :tick: .

Poslednja izmena:
Nestašica šećera. Kod mene nema ni kilo. Opet ovi rade sjajan posao. Da poludiš. Bukvalno ga kod mene nema a meni baš nestalo iako ga trošim malo.
Ja ne znam zašto ovo kad šećerane imaju šećer? Dokle će više da izazivaju veštačke nestašice i ostala sranja radi profiterstva?
Skidaju nam kožu s leđa za sve, sve krize su izmislili, sad šećer.
Ponekad se pitam da li sam u nekom filmu izuzetno pretencioznom, američkom, da sve ide govnjivo i da bukvalno ničim lepim da te neko sem porodice obraduje. Kao da svetom vlada apsolutno zlo.
Eto to sam ja zaključila.

Dobar dan.
Pun mi je kura c svetskih kriza, pandemija, politike, profiterstva, zarade, računice, takmičenja, otimačine, pun mi je kufer svih malicioznih duša i ratnih profitera. Pun.
Pun mi je kura c svega.
Bukvalno.
Stalno bre žongliraj u životu od nema ovog do nema onog, do kako platiti ekskurziju, do toga da priuštiš jagode, te obezbedi mast, te plaćaj rate, te poskupljenja svega, te uštedi (od čega, na čemu, kako)
Odrekni se.
Ma mislim se odrekni se ti slobodno prvi... Odreći ću se ***** moj. Tek sada neću da se odričem kada shvatam da je cilj da nas pljačkaju i ubijaju.
Ima još više da živim kao beg i da pevam 🎤
Ne nađoh nikog da se pošteno ponaša u današnje vreme, te me stvarno više briga šta će biti sutra. Ali baš. Živeću danas za danas. Jer kad umreš what matters? Kome si i za šta uštedeo? Samo da to opet uzme neko drugi.
Pa kad je već tako da je svet Kzrac onda lepo neka sve redom puši ga.
Kako ono kaže Sandra?
Boli me pera. Eto tako. Baš.
A kako... Ma... Rasla sam ja i živela kroz sve krize, uvek pušila i uvek se snašla. Ne brinem se.
Ceo svet može da mi ga ****** u paketu. Ja ću se snaći, kako ne znam, ali hoću, jer nisam ja bez veze tukla sve ove godine improvizacije i snađi se pa živi.

Trenutno koristim svoju pauzu. Od jutros sam skapala od sastanaka i loših vesti. Sad hoću malo da odmorim mozak. Preporučeno je da kada smo pod velikim stresom napravimo pauzu i malo se izduvamo. Moram. Odlepila sam od jutros od gomile sranja. Jel to samo govnima mene zasipaju redom, a to mi je hvala za sve što sam učinila za mnoge ljude? 🤔
Izgleda da je tako.
Ali ja se vodim onom pamti pa vrati. Dođe u životu svakome 5 minuta. A ja pamtim kao slon. I beležim. Svako ko me zna zna da pišem ko nenormalna, sve što smatram da treba imati i obezbediti. Čuvam sve dokaze protiv svakog i pamtim sve što mi je zlo svako naneo.
Ne neću da se svetim, ali kad budu kucnuli sledeći put, vrata su zatvorena.
Gledam od sad samo svoje dupe i svoju porodicu.
Žao mi je samo ćerke, kakav svet je pred njom.

Slušam muziku i legla sam.
Muž gleda derbi, a ćerka je u putu. Za šećer sam ostavila zalihe koje imam za tortu, a za kafu koristim u kocki, i kupila sam prah šećer, tako da za sad imam.
Uz sve moje napore da pobedim stres, protiv sudbine ne možeš očigledno, uvek nešto ima da te sekira i kida. No dobro i to je život. Sve je to život. Još sutra u kancelariju a posle ide vikend i malo odmora, i ćerka neće biti tu sledeće nedelje, na putu je.
Kad uspem da ovako kao sad blejim i ne radim ništa, super je.
Koristim priliku.
Verovatno ću sav posao po kući ostaviti za sutra kad dođem s posla, jer sam trenutno istrošena od nerviranja i ne da mi se išta raditi. Mislila sam da siđem da vidim da li je došao šećer, ali ne vredi, ne mogu. Stalno ja tako, vučem, dobavljam, spremam, pravim zalihe, smislim da mi je dosadno pa radim po kući, umesto ko sav normalan svet da legnem posle posla i da odspavam ili dremam. Ali to ćemo da promenimo polako.

Dobar dan.
Kakav zanimljiv dan.
Snima se vrata do mojih na poslu serija. Pričala sam s nekom glumicom, ali ne znam ko je. Biće kod nas 9 dana.
Onda sam uradila brief svog tendera za Evropu koji će prezentovati moja šefica glavnom headu a ja na kolegijumu cele službe.
I onda sam konačno i unela projekat u sistem. Cifra da te glava zaboli. Ovo mi je najveći projekat u istoriji, stvarno ne smem ni da kažem koliko.
Na kraju nas je šef pustio kući u pola 4, a ja sam sad došla jer sam svratila po jagode za tortu 🎂
Eto kako dan može i na poslu da bude baš cool.
Dobila sam čak dva komplimenta za belu haljinu, družila se, pričala o psima kolege iz drugih službi su pocrkale od smeha.
I svakako uradila taj brief koji izgleda svetski, šef mi nije vratio na doradu.
Sada idem prvo pod tuš 🚿, malo se odmorim, pa da pravim tortu. Ovoga puta sama pravim, ćerka je na fakultetu. Nadam se da će ispasti onako kako sam zamislila. Sve radim sama, i pravim i ukrašavam. Ovoga puta će biti ukrašena kako ja hoću. Sednem lepo odmorim pa polako. Uzela sam domaće jagode da baš bude onako slasna. Eto tako. Dan prosto zanimljiv po svemu. A onda sutra primam čestitke. Kažu mi na poslu dobro još si mlada, mislim se do mojega :lol:
Od svega se najviše radujem torti, bez obzira što ja to ne volim da pravim, iz razloga da pokažem da i ja umem da ukrasim tortu, te da nisam ni ja za bacanje, i da konačno ja ukrasim kako hoću :lol:

Dobar dan.
Kakav zanimljiv dan.
Snima se vrata do mojih na poslu serija. Pričala sam s nekom glumicom, ali ne znam ko je. Biće kod nas 9 dana.
Onda sam uradila brief svog tendera za Evropu koji će prezentovati moja šefica glavnom headu a ja na kolegijumu cele službe.
I onda sam konačno i unela projekat u sistem. Cifra da te glava zaboli. Ovo mi je najveći projekat u istoriji, stvarno ne smem ni da kažem koliko.
Na kraju nas je šef pustio kući u pola 4, a ja sam sad došla jer sam svratila po jagode za tortu 🎂
Eto kako dan može i na poslu da bude baš cool.
Dobila sam čak dva komplimenta za belu haljinu, družila se, pričala o psima kolege iz drugih službi su pocrkale od smeha.
I svakako uradila taj brief koji izgleda svetski, šef mi nije vratio na doradu.
Sada idem prvo pod tuš 🚿, malo se odmorim, pa da pravim tortu. Ovoga puta sama pravim, ćerka je na fakultetu. Nadam se da će ispasti onako kako sam zamislila. Sve radim sama, i pravim i ukrašavam. Ovoga puta će biti ukrašena kako ja hoću. Sednem lepo odmorim pa polako. Uzela sam domaće jagode da baš bude onako slasna. Eto tako. Dan prosto zanimljiv po svemu. A onda sutra primam čestitke. Kažu mi na poslu dobro još si mlada, mislim se do mojega :lol:
Od svega se najviše radujem torti, bez obzira što ja to ne volim da pravim, iz razloga da pokažem da i ja umem da ukrasim tortu, te da nisam ni ja za bacanje, i da konačno ja ukrasim kako hoću :lol:

To rođendanska torta?
Nešto nisam ispratila.
Ako jeste

Sretan ti rođendan i sve najbolje.
Da nastaviš da brilijantiraš na svim poljima.

To rođendanska torta?
Nešto nisam ispratila.
Ako jeste

Sretan ti rođendan i sve najbolje.
Da nastaviš da brilijantiraš na svim poljima.

Hvala Rokerko jeste :vzagrljaj:
Hvala puno na divnim željama 💖💖💖
Eno je hladi se, treba da je stavim u frižider. Živa nisam.
Samo da uspe to što sam zamislila. Kada se ohladi treba da je izručim i stavim šlag i ukrasim. Stavila sam unutra jagode i sad šta je tu je, kakva bude biće. Nemam dete da mi pomogne, ako sam zajebala, ebi ga, mada verujem da nisam.
Počinje derbi u košarci, muž gleda utakmicu, a ja sam ko na iglama da mi torta uspe.
Sad čekam da je ubacim u friz.
Imam jedan legendaran fazon, ali nema sile da ga objavim ovde, sita sam se smejala.
Muž je rekao nemoj da se bakćeš sa bečkom, ispeci batake i krompir i gotovo. Odlično. Treba bojler da uključim jer sam opet gola voda. Nisam još ni jela, nisam bila gladna. Dok je torta u frižideru, ja ću da jedem i pijem kafu. Ostalo mi je šećera, a pošto ga trošim samo za moju kafu, imam dovoljno.
Na poslu mi je ovo dobra prilika pred svima, pokušaću da je iskoristim. Smejala sam se kući i jednom traču koji su ljudi plasirali o nama, kakve su to gluposti majko moja, mnogo sam se smejala, pazi kad to nikad niko nije ni pomislio. Neviđeno.
Što se posla tiče, vrlo sam zadovoljna svojim čedom, zaista ne zaostajem za svetskim bajerima.

Back