Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Screenshot_2021-12-10-15-10-28.png

Mogla sam influenserka da budem umesto sto sam pisala gore 💝💫💥 .

Kad već pričamo o kčerkama i garderobi moja nosi moje džempere iz davnih dana i svemu može da odoli ali mi pidžame sve pokupi. Koju god kupim ona ne može da joj odoli.

Pidžame ne diramo jer je ona broj S a ja sam L :lol:
Da od ovolike žene nastane miš, to je sve kriv moj muž :lol:

Pogledajte prilog 1065622

Mogla sam influenserka da budem umesto sto sam pisala gore ??? .

Ne daj Bože
To su sve ludaci i kreteni

I moja je sitnija od mene ali voli šlampave pidžame.
Inače, sve joj treba. Juče sam kupila neku kao bušilicu malu, puni se na neki punjač, samo za sitne stvati i zamisli, ona to odavno želi da ima :zper: Kući se s momkom i sve joj treba.

:rotf:
Ali zamisli sve joj treba hahahaha
Bušilica :lol:
Mene to neodoljivo podseća na moju ćerku sa mnom, i mene sa mojom majkom
Samo kupi :lol:

To je skoro sve L. uradila.
Sad uživamo u filmu.

Svaka čast za dete ❤️
Uživajte ❤️
Ja sam sama, sad ću da slušam muziku, muž je otišao u Galeriju, ćerka je na kafi, treba da pravim gibanicu a mrzi me.
Komšija je u selu a moji nisu toliki fanovi.
Ako je ne napravim večeras neću je ni napraviti, a sad baš da merim kad je on tu, ne mere
Reći ću ćerki da uzme nešto za večeru

Ekipa mi se vratila iz šopinga, lepe stvari su pazarili. Nikakvu večeru nisam spremala, ona je jela napolju, a on je rekao da će jesti šta ima u kući. Izvela sam malo kuče i slušala muziku, posle su mi pokazivali šta su kupili.
Pojela sam pomorandžu, malo crne čokolade i par čoko dražeja sa kafom umesto večere, i baš mi je lepo. Slušam muziku, ponovo, i uživam u tome. Danas sam se lepo odmarala, potpuno sam opustila mozak. Prija vikend bez obaveza kod kuće, uz potpuni odmor, muziku i slatkiše i kafu 😊

Dobar dan drugari.
Leđa me bole gore nego juče, a uzela sam materijal da pravim sarmu. Komp mi je na poslu pa sutra svakako moram otići u kancelariju. Ne znam šta je ovo, lumbalni deo sa leve strane me boli. Uz to me malo boli i grlo.
Kao raspadnuta kanta se osećam. Popila sam brufen, sve se nadam da me roknula neka promaja i zima i da nije išijalgija ili nešto tako.
Ništa rizično nisam radila, čak ni seks, samo sam pešačila, od toga sigurno nije.
Bar sam uspela da spavam.
Pao je ogroman sneg i veje nenormalno, biće to prava avantura do posla i nazad. Kola su mi po svoj prilici u kvaru, a ne bih ni vozila zbog ovih leđa.
Utešno je što smo svi obavili kupovine koje smo hteli bez angažovanja kola i vozača tj mene, sve smo završili.
Samo tu sarmu da složim, ćerki ću reći da opere sudove, za večeru imam da pojedemo predjelo, neću praviti ništa.
Razmišljam se da popijem movalis ili namažem fastum, obično mi pomogne.
U stanu je svega 20 stepeni, grejanje jeste pojačano, ali kod nas ne može bolje da zagreje. Sve cevi su vrele, ali džaba. Doduše, nije hladno, bar meni.
Sumnjam da me je ubio onaj vetar u četvrtak kada sam išla u haljini, bilo mi je jako hladno.
Videću kako danas bude, ako ne bude bolje, zvaću Triglav i odoh privatno da se pregledam, kad već imam to osiguranje.
Juče mi je bilo bolje, ali danas evo nije dobro.
A ne mogu da čekam sa sarmom, ćerka ustaje u 9 zbog psa, gladna. Ima neku užinu ali nije to to.
Odoh da pravim sarmu, dok je složim, pravac krevet.

Namazala sam fastum.
Sarma se krčka.
Ćerka je gladna. Još malo i biće gotova, sad ću da je zapržim i ubacim u rernu. Baš me zanima hoće li biti tako lepa kako mislim da hoće.
Mene leđa bole i dalje, ništa ne popušta. Moram videti da muž ode i očisti kola od snega i upali i nađe nekog da odu da natoče gorivo. Ja ne mogu ni psa da izvedem, plašim se da ću se skroz skrljati i sjebati.
Ćerka je rekla da će sve ostalo da uradi po kući.
Ležim, ne smem da sunem rakiju zbog lekova, a baš mi treba.

Dobro veče Zauz.
Sarma mi je ispala mnogo lepo, života mi moga ko lek na ovu moju boljku :lol:
Sad je još lepša kad se istištila u rerni pod folijom, a ćerka i ja jele onako vruću još svežu od kuvanja.
Ubeđujem ćerku da napravi gibanicu uz moje instrukcije, ali ima mnogo posla pa ne može. Odoh da popijem rakiju, do sad je lek ispario. Malo je bolje od fastuma. Ubeđena sam da je od nazeba, i vetra, jer nemam po sredini išijalgiju, već samo sa leve strane. Tek sad vidim koliko je dosadno kad moraš da ležiš. Ležim i mnogo mi je dosadno. Ne mogu da slušam muziku, smaram se.
Oni su mi rekli lezi, muž je čistio sneg, ona sprema vežbu i opraće sudove, a veš ću oprati za koji dan, nije mi za o glavu, puna kuća garderobe.
Stvarno ću da popijem rakiju, da mi ugreje i izvuče ovaj bol.

Mi se izgrudvale za medalju.

Spremam nam čaj da se malo ugrejemo.

Čituckam komentare divnog nam komšiluka i malo mi se bljucka.

Kako li su svi rečima radni to se ubi od rada i želje za pomoć
Milina jedna, a tek što su divni u prozivanju prosto ti dođe da im dođeš na vrata i daš lopatu da se dokažu rukama a ne samo rečima.

Neka samo kevću to je jedino što umeju.

Ja sam popila rakiju, skuvala kafu i za čas posla složila gibanicu, ne da mi đavo mira.
Komšija je tu, a ćerka uči, i ja šta ću, gde ću, kud ću, hop hop za 10 minuta je već bila u rerni.
Danas sam kuću ugrejala od sarme i gibanice, ona pršuta i kačkavalj takođe neka se služi ko hoće uz rakiju, i to požešku, dobra je ko guja, a odgovorno tvrdim da je od pršute bolja moja gibanica.
Slušam muziku ležeći šta ću. Nema bez muzike ništa.
Bolje sam malo, namazala drugi put fastum, i sad se meračim na vruću gibu.
Ćerka je pobrstila kore i navalila na kiselu vodu, a i ja sam, kao deca.
Stan se malo ugrejao, sad mi ova zima ne deluje tako turobno, u kući toplo a u rerni se nešto fino peče.
Prosto miriše na dom 🏡 🥘

Back