Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Doručkovala, oprala sudove. Ćerka je očistila kupatilo.
Idem da stavim krompir da se kuva za pire.
Ona ide u skitnju, pa je tražila ručak do pola 4. Muž je juče glasao za krmenadle i pire. Za večeru imam nekoliko opcija, pa ću videti, ako me ne mrzi nešto ću da umesim, a ako me mrzi ima malo seckanog, uzela je ćerka podlovćensku pršutu na akciji, ima jogurta i pečenih paštetica. Idem da pogledam šta mi je ostalo u frizu, za sutra ću da izvadim maline i umutim šlag.
Prošla me je volja za pićem :lol:
To je bilo sinoć i ko zna kad ponovo :lol:
Ja i stvarno ne volim da pijem, samo izuzetno i samo nešto slatko.
A sad me prošla volja i za meze, jer sam jutros jela ostatke čajne i pečenice koje nisu pojeli, ja bih to moje šizenje ludenje opisala kao klasičan sindrom pred platu.
Svejedno ću ja da uzmem ono čim stignem, malo za promenu.
Ako uopšte nađem bermet ovde negde. Baš da idem i gubim vreme za jedno vino, to uopšte ne liči na mene. Ono što nađem ovde kod mene, to ću i uzeti. Nemam ja vremena posle posla da idem tako da gubim vreme, prvo zato što imam i neke obaveze, a drugo ništa mi nije blizu i želim i da se odmorim.
Nije svaki kapric vredan žrtve.

Dobro veče.
Da li je neko raspoložen za krofne i dofne?
IMG_20211204_204115.jpg

Dobro veče.
Subota po mojoj meri 💃
Ništa, ali apsolutno ništa nisam radila popodne 🤭
Ćerka je negde otklisjala, a muž gledao košarku, ja sam sišla samo po hranu za sutra i celo veče slušam muziku, malo sam odigrala uz pesmu 💃
Totalno sam se zaludela.
Kiflice su otpale, palačinke isto, moji su rekli ma jok, te ću ja ponuditi ono što ima.
Danas se više nego odmaram, uživam ☺️☺️☺️
Kad mi vikend prođe u odmoru i muzici, to je vikend koji najviše volim 💃

Dobar dan svima.
Ništa se nisam naspavala i boli me glava. Neko je zvao muža u 9 ujutru i uredno nas probudio.
Posle sam se nešto mučila da zaspim, ali ništa od toga.
Nisam nešto loše volje, samo me nervira što me boli ova glavudža.
Bar neke koristi od mene, oprala sam sudove. Slušam muziku, pa da idem da spremam ručak.
Svakako prvo da izvedem velikog psa.

Elem da i ja nesto kazem..proslog petka ja i moja cera i plus dvoje dece ukrcamo se u Leon i pravac ministarstvo za Urbanizam,,pre jedno tri godine ja joj kupio stan u mojoj blizini no i njenoj blizini oko 200 metara..sada taj stan koristi zet za kompjutersku pazu jer je on komp manipulator w fakultetom.. Ostali deo oko 40 kvadrata koristi kcer kao foto studio..Dobro su startali bilo je posla..Zatim dosla nepozvana Korona, pa onda mali Simon dosao na svet i tako ..sad se niko ne ubija da se slika no ona ima dobru trudnicku akontaciju iz socijalnog..ok da se vratim malo nazad..morali smo kod advokata i za njen i za moj stan..dok je ona cekala mene bilo je u redu, no kad je ona otisla na notara bilo je jako stresno..Mala Ilinka je bila s njom a ja s Simonom on vristi sve u sesnaest a ja neznam da ga umirim, oprobao sam sve finte no nista..Ako nisam seknuo tad necu nikada..vratila se i on se smirio..Ostaje nam jos u ponedeljak da platimo oko 200 eura za oba stana i imamo posedovne listove..Ja necu tad s njom.. ide zena..na kraju jedan pozz..i ciao zasad..

Hvala ❤️❤️❤️
Kupili smo odavno, medved na zelenoj podlozi u prirodi.
To ide na suprotan zid.
Na otvor dolaze vrata mdf sa folijom drvo, dezen je neki tamni neutralni hrast braon sivkasto, sa poprečne 4 linije.
Biće mnogo lepo ❤️

Inače dobar dan.
Jutros sam već tri ugovora uradila do sad. Čula sam se sa onom prijateljicom. Dobro su. Ne znaju kako je do nesreće došlo, još se istražuje. Njen muž je dobro i sve im je ok, ali je veliki šok. Kaže da će biti sve u redu, hvala Bogu.

Jutros sam baš bila vredna, uradila sam od ugovora za sledeću godinu sve što je bilo rešeno, i plus jurim još neke da završavam.
Uspela sam i podvarak da stavim da se peče. Jutros je bilo toliko hladno u stanu da sam pustila klimu, i sad je super.

@mali roker šta te muči? :vzagrljaj:
jos bolje bi bilo da putin jase medvjeda u prirodi na zelenoj podlozi 😆

zid je bas super ispao
osim sto bi ja i te zube na krajevima popunila ciglicama

Dobro veče.
Ćerka je otišla po recepte za malog psa, a muž je otišao po lekove. Na kraju smo i to završili. Ja napravila musaku, ručale smo i popile kafu, uključila sam veš, i napojila pse. Malo sam prčkala oko grejanja pa je za nijansu bolje, nije mi hladno. Nismo puštali klimu danas. Ćerka radi vežbu za sutra, a muž je zaspao.
Ja se grejem i slušam omiljenu pesmu, pa da raširim veš i operem kosu.
Popila sam pola tablete, još me malo boli glava, ali je dosta bolje.
Večeras ću stvarno rano da legnem, jer sam neispavana, i zato me boli glava.
Za večeru ću da ispečem paštete koje nisam juče, i to je očas posla.
Kako sam se nadala, dobro sam se udala, jer ni danas ništa posebno nisam radila, ili bar ne ono što mi je teško, a sad slobodna minimum dva sata da opet odmaram, čitam i slušam muziku.
Ako se vikendom dobro ne odmorim, radna nedelja mi je kao pakao.
Drago mi je da je malo toplije, konačno da je pristojno što se tiče temperature.
Mogla bih da popijem još jedan nes, jak, gorko-sladak i vruć, leći će mi ko melem na dušu. Tek je pola 5, a ja skoro sav posao uradila. Tako je to kad ustaneš rano vikendom.
Lenčarim sad, prija mi jako.

Dobar dan.
Pre podne malo radila.
Završila ranije nego što je planirano.
Iskoristila to vreme da sa ćerkom prošetamo centrom.
Nismo se zadržavale preterano zbog kiše.
Bile smo i gladne.
Došle smo kući, na brzaka ručale i ja se uspavala.
Rekla ćerki da me pusti da spavam do 15h.
Probudio me muž oko 16h kad je došao kući.
Biće meni veselo večeras.
Ko zna kad ću zaspati, a L. ove nedelje ide prepodne u školu.
Slušamo omiljenu nam pesmu kad se pojave pundravci i uzjogunci
To nam je i uglavnom šifra kad stvari između nas dođu do usijanja
A pesma
Pa naravno
Nepravaziđeni
Neša
I
Nemoj da me nerviraš

Luuudoooo burazredu.
Koji ti je vrag, šefe?
Mislim da sam video cica-macu
Bipbip

Sori, još sam pod uticajem filma.
Sasava druzinaaaaaa u turniru života

Odgledale Space Jamp2.

Malo sam luda ne znam šta oću

Ovaj film se ne preporučije previše ozbiljnim osobama mogu ozbiljne posledice da im se dese
Kao na primer da
Šefe koji ti je vrag
Nzm šta se dešava
Pomoć
L. me vija po stanu hoće da me golica
Pobegoh
U ruci mi je vodeni pištolj

To je sve narodeeee
Aku traku ta
To be conted

Gotovo sa sitnim poslovima za danas. Opet me boli glava, pa sam popila onu drugu polovinu tablete. Ne znam šta bih od sebe, da dremnem neće san na oči, da slušam muža oko novih radova trenutno ne mogu, ne mogu da se koncetrišem, jer me boli glava, muzika mi samo polovično prija, nemam snage ni za čim. Čak mi ni pljuga ne prija. Nešto baš nisam sva svoja. Prođe vikend, juče sam ga koristila za sve pare, a danas ne baš jer sam imala puno sitnih obaveza i bolela me glava, i malo noge, pa sam se po malo odmarala. Sve mi je zamorno, i tv, i knjiga, i sve. Najbolje će biti da popijem vitamine i da malo odležim.

Dobro jutro.
Sinoć sam odmah otišla da legnem. Što je bilo jako pametno, jer sam se stvarno naspavala. Danas čekam platu, a i šef je na odmoru dva dana, eto malo prilike da završavam obaveze sa malo manje tenzije ova dva dana. Pustila sam klimu, morala sam, jako je hladno u stanu.
Samo da kažem da su kerovi više manje ok. Mali se vratio u normalu zahvaljujući terapiji, a Hukiju je ono na nozi bolje, još malo pa se povuklo. Očekujem najbolje.
Ja imam jaja za doručak, treba da odem da jedem, ćerka je doručkovala i popila kafu, i izvela malog psa.
Ništa mi se ne radi. Posle mnogo dana dan kada sam ustala sa željom da ne radim ništa za posao.
Malo me je i nervoza uhvatila što čekam platu, stanje nije kritično, ali nije ni sjajno. Rado ću pauzu iskoristiti da odem da kupim šta fali kad legne plata, ne treba mi mnogo vremena, jer je blizu.
Taman da vidim da li su uplatili sav onaj prevoz što mi duguju.
Idem jesti, pa na sastanak.
To što se meni ne radi, ne znači da mogu da iskuliram, jer posao neće da stane :lol:

Dobar dan, legla plata, bila do prodavnice i uplatila neka dva duga što sam imala. Sad sam i to skinula s dnevnog reda.
Obradovala sam se kao dete.
Posle imali jedan važan sastanak, koji mi je takođe mnogo značio.
Sad pravim pauzu 5 minuta, srce mi je na mestu, mogu malo da se opustim.
Naravno da nisam imala vremena da kupim sve što mi je trebalo u kući, ali glavno jesam. Ovo sve ostalo nije ništa hitno.
Ćerka ode na vežbe, ponela je karticu da mi podigne pare. Ja ne mogu danas da idem po čekove, nije mi za o glavu, ići ću sa sledećom uplatom, nigde ne gori. Pošto me stvarno mrzi da idem. Počela sam ranije s poslom, tako da ću ranije završiti.
Idem sada da pijem nes i da pušim, radim danas tekuće obaveze, jer su mi ovi sastanci uzeli vreme i energiju.
Bolje je da ne idem sada po čekove, nego kad stignem, jer će biti velika gužva, kao i uvek početkom meseca. Ne mogu po ovoj zimi da stojim pola sata i više da čekam, ako ne moram, a ne moram. Dakle i neću.

Dobro veče. Poslala sam njima dvema nešto para. Popodne sam se malo odmarala. Dala sam i ćerki da ode i kupi ovo što joj fali. Muž je pustio klimu, šta ćemo kad je hladno. Ja sam otišla do prodavnice, opet, da rasitnim pare i uzmem cigare.
Usput sam uzela još nekih stvari koje danas nisam, ali nisam mnogo platila, kupila sam na akciji i ulje, i paštete, i moj šampon, i gel za tuširanje, i još koječega sitnog.
Skinula sam pola kg, imam 74 kg, što je kg u plusu. Što je sasvim ok.
Imam divne pesme u telefonu, dok se malo napuni ću da slušam.
Idem da večeram sa ćerkom.
Nisam kupila pršutu i dimljeni kačkavalj jer neću da me neko šuri, a izbor vina je loš.
Te pare sam odvojila sebi.
Fer inaf.

Dobro jutro.
Pao je sneg, prvi u Bg ove godine.
Uopšte se ne radujem snegu.
Došla je zima, mi za inverter klimu nemamo, a grejanje je po običaju loše.
Ostaje nam uljani radijator, koji slabo zagreva.
Znači cele zime, tamo do marta, verovatno ćemo morati da se naviknemo da nam je temperatura 20 stepeni i to je to.
Ja imam rolku, duks i džemper.
Ne smem da pustim običnu klimu jer je temperatura oko nule.
Mrzim zimu.
Kada mi njih dve počnu da kukaju oko drva i šporeta, dođe mi da ih pljunem, ali bukvalno.
Jedino što mi preostaje, kao i prethodnih zima, malo uljani, malo rerna.
Izguraćemo ovu zimu, a sledeće godine moramo staviti inverter klimu, nema nam druge.
Nije mi žao ni struje ni ničeg, žao mi je što plaćam grejanje a nije mi toplo. I tako stalno.
Posebno mi teško pada po ovoj zimi odlazak u kancelariju.
Da sad imam bar nešto odmora, nego ništa.
Sve sam koristila da idemo kod njegovih po raznim osnovama i sve sam potrošila, ali sam bar sve praznike obeležila.
Za prvu pomoć, ovde gde sedim, mogu uključiti malu grejalicu.
Sad bi me neko pitao što ne prodaš taj stan kad tu rešenja za grejanje nema, ali uz sve nedostatke, ima i mnogo prednosti, koje na drugim mestima nemaš, a koje ja ne pominjem.
Moj problem je što ja hoću, kao svaki normalan čovek, idealne uslove, ali realno to ne postoji nigde, među nama običnim svetom.
Njima dvema smo obezbedili uslove, bar ono što smo mogli da uradimo.
Ako će inverter klima da nam reši problem grejanja zimi, prvu stvar koju ćemo da uradimo kad skupimo 1000 evra na gomili jeste da je kupimo.
Nije mislim da je neizdrživo ovako, godinama unazad imamo isti problem, pa šta sad, dogreje se na neki drugi način.
Ali svejedno zavidim ljudima kojima je u kući toplo zimi.
Dođe sneg i opet ista priča sa grejanjem. Moram da se naviknem nekako.
Mrzim zimu u svakom slučaju.

Back