Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Uživam u tišini jutra.
Gledam se sa vešom koji treba da se složi.
Stoji uredno nabacan na stolici i čeka.
Još nije počeo da doziva.
Znam da hoće čim Mara počne da radi.
Imam još vremena L. još uvek spava.

Može Mara da čeka, neće mi zameriti ako ne počne od rane zore.

Volim ovu jutarnju tišinu.
Sedim i opušteno pijem kafu.
Pravim neku vrstu plana za današnji dan.

Kako se ne zapali (jako greje) / cime je obrises da stavis ciste stvari ?

:tick:

Koristis li je (imao ju je neko nas / nije islo prodao je / koliko tu mora majstir da radi / mora li nova da se kupi) ?
Ova TA peć koju sad koristimo ima mermeru ploču gore i veš se manje lepi, ako sam se dobro izrazila.
Na prethodnoj je bio metal gore i trebalo je veš češće da se menja i okreće, za nju sam imala jedan stari pamučni čaršav i preko njega veš
Sad, na mermernoj ploči, ne stavljam taj čaršav, ipak, veš ne ostavljamo preko noći i kad nismo tu i okrećemo često, i menjamo. Nju poprskam alkoholom i prebrišem pamučnom krpom pre veša.
Sušilicu nemam, uvek nešto preče, ali smatram da je to najbolje rešenje.

Drago mi je da vidim neke stvari @Zauz ;)
Dobar dan, jutro, šta li je.
Mene toliko mrzi da radim, a već sam svašta uradila, dan je buđav i hladan, ali sam bar kod kuće.
Spavala sam ko top celu noć, valjda me i vreme uspavalo, jutros kad je telefon zvonio, kao bomba da mi je pala.
Petak je. Još danas izgurati, pa malo odmor. Idem da popijem kafu i zapalim, pa na sastanak, i da uključim klimu i obezbedim sebi uslove da mi je super, onda se i lakše radi. Imam i čokoladu sa rižom, ha, i rum pločice, a danas ću praviti i pauzu za ručak i manje pauze po 5 minuta, ne kao juče, da se preforsiram.
Želim vam prijatan dan.

Izbacuju vodu kad se napuni kanta dok pada kisa / tako je svaki put kada pada kisa da se ne bi napunio podrum vodom.

Ako sledece tamo negde bude kuca jedna od obaveznih stavki je da NEMA PODRUMA / (svaka poplava pun vode / podzemne vode / izbacivanje vode / ciscenje / dok se osusi :aha: svako jace padanje kise pun vode izbacivanje vode / otvaranje vrata da se osusi ) zato sada izbacivanje vode kada se kante od kise napune.

Ako bude stan da ne bude ispod dela gde se hoda / da bude prvi stan kada se udje fazon prizemlje ne gore kad ne radi lift / ako nema lifta da ne moze nista da se unese prenese donese.

Poslednja izmena:
Gde si ga susila?💫

Moja majka isto tako kaze 💫 gde ste svi naucili iste reci 💫 :) ?

Imam dve sušilice za veš.
Jedna stoji u hodniku, druga u dnevnom boravku, kad ima potrebe.
Pošto je sezona kiša ima mnogo više veša za pranje.
Jedna mašina bude samo za muževljevo radno odelo.
Za onu mehaničku sušalicu nemamo prostora.
Kupatilo je malo.

Imam dve sušilice za veš.
:tick: Ovde ne bi je imali gde nema prostora / niti je toplo da moze da se susi.

Ovo sam gledala kako pada komsijama / ne valja

Screenshot_20211203-103258_Chrome.jpg

nisu je uradili kako treba da bi mogla da se koristi.

Screenshot_20211203-103208_Chrome.jpg

Ovo mi deluje dobro kada se lepo ucvrsti uz zid / samo mala je ne verujem da moze tezinu da izdrzi (slabasno deluje).

Koju imas / kako ti sluzi?

Jedna stoji u hodniku, druga u dnevnom boravku, kad ima potrebe.
Pošto je sezona kiša ima mnogo više veša za pranje.
Jedna mašina bude samo za muževljevo radno odelo.
Uvek ima da se pere :tick: mi bas cekamo ne znam cesce bih prala / pravio je problem letos "moze li to na ruke"🤦‍♀️ te smo stali (nije oprana jedna moja jakna / nije opran jedan prekrivac).Dovelo me je to do ocajanja (godinama samo prali na ruke cebad jakne sve / sada hoce da se vrati na to 🤦‍♀️uplasila sam se).Mogu sva cebad da se operu / ima para malo vise je struja voda nista posebno 🤦‍♀️ ne ne ne "rucno".
Za onu mehaničku sušalicu nemamo prostora.
Kupatilo je malo.
Isto plus ne bi imao ko da je stavi (da ima prostora isto bi bilo) plus kad se pokvari "mnogo struje trosi" 🤦‍♀️.

Ju, šta sam odabrala da gledam sa ćerkom.
Tražile smo da gledamo neku dečiju seriju.
Pustila Pundravce.
I još na početku kažu tinejdžeri mogu da dozvole roditeljima da gledaju sa njima.
Za mlađe od 12 preporučljivo je gledanje sa roditeljima.
Prva epizida Nezgodna tema.
Zaista je nezgodna tema.
Malo se smejulji na temu, malo sluša, malo pita.

Back