Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Sad sam prilegla.
Lepo smo svi jeli, za nju danas kinder čokolada, njemu milka sa celim lešnicima, a meni kokos princeze. Plus večeras nas dve pravimo za nas palačinke. On ako bude dobro ješće i on. Za njega smo uzeli pršutu i kačkavalj, a ima i pevac, a jedem je i ja.
Moram sada da usmerim snage na jaku hranu i supice i čorbe, plus terapije, plus sokovi, čajevi, voće.
Vodim računa u svakom slučaju da upravlja novcem pametno, koliko je to moguće u datoj situaciji, pa ćemo se svakako izvući.
Što se mene tiče kad je zdravlje u pitanju nema kompromisa.

Dobro veče
Napravila sam njoj sendvič i oljuštila pomorandžu, skuvala im čaj. Ja sam pila sok i pojela pola mojih kokos princeza.
Sad sam pustila muziku i odmaram se malo.
Nema temperaturu, sad je merio. Malo je dremnuo, sad gleda košarku. Ona užina. Nisu hteli da pravim meso u rerni, kasnije ću za njega, a nas dve pravimo palačinke kasnije. Lepo sam se okrepila čorbom i sokom i slatkišima, popila nes, sad se osećam malo umorno ali okrepljeno. Ovaj sok diže iz mrtvih next multivitamin , kao i pevac supa i pileća čorba sa puno mesa.
Ovo zatvaranje me plaši, moja zaova kao i mnogi drugi ljudi ne mogu da rade, iskreno se nadam da će da nas otvore.
Ja sad ne mogu da joj pomognem, a država joj je samo uzela, ništa joj nisu pomogli. Sve rade pogrešno i u pogrešno vreme, a za onaj moratorijum bih ih zapalila benzinom.

I ne bih da se vraćam na to. Moratorijum nikad više.

Meni kad su nudili odbila sam.
Bilo mi lakše da nastavim redovno da plaćam nego da pauzira, opet bi došlo na naplatu samo malo kasnije.
Nedavno sam otplatila poslednju ratu sa kreditne.
Pošto mi još uvek važi planiram da kupimo nov kompjuter i ako uspem kuhinju novu da napravim.
Ali sačekaću april da vidim dalja dešavanja u firmi.

Back