Art Ista
Elita
- Poruka
- 18.332
ajde...trazim zenu za brak
samo devizne ponude![]()
Znaci, nista mlado, lepo, zgodno, pametno...
Ili bi sve to + devizne ponude?
Samo da pojasnimo...pa da krenem u potragu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo devizne ponude![]()

samo devizne ponude![]()

Kod mene je bez vode, na margarinu, mora da je krckavo, a ubacuje se sir i res slaninica.primili k znanju
klasicna popara nije nista drugo do hleba sa vodom...al zato kad se ubace jaja,sira...![]()
Danas smo cerka i ja gledale nesto tako, pa komentirale i bljaknulo nam se raspolozenje kao tebi sada.....naravno da ne, ne bih ni pomenula ovo da nisam pocela da gledam emisiju...ne znam ni koji mi je djavo to trebalo....
...ajde pricamo o necem drugom...
Skroz te razumem.

...nista to nije novo , na zalost...
...ajde daj neku pesmicu da se malo razveselimo![]()

Znaci, nista mlado, lepo, zgodno, pametno...
Ili bi sve to + devizne ponude?
Samo da pojasnimo...pa da krenem u potragu...![]()

...uh, al si mi ti naivan
...ako, negde imas nekog deviznog dedu javi slobodno nemO da se ustrucavas![]()

Kod mene je bez vode, na margarinu, mora da je krckavo, a ubacuje se sir i res slaninica.![]()
Danas smo cerka i ja gledale nesto tako, pa komentirale i bljaknulo nam se raspolozenje kao tebi sada.Skroz te razumem.
![]()
Sta da pricamo: ili spremamo ili jedemo - pa ni to ne valja, Slonce brine posle za nas!![]()

Kod mene je bez vode, na margarinu, mora da je krckavo, a ubacuje se sir i res slaninica.![]()
Danas smo cerka i ja gledale nesto tako, pa komentirale i bljaknulo nam se raspolozenje kao tebi sada.Skroz te razumem.
![]()
Sta da pricamo: ili spremamo ili jedemo - pa ni to ne valja, Slonce brine posle za nas!![]()

temu ne uzeti za ozbiljno ne napomenuh
evo jedna pesmica...u duhu krkanluka jelte

Al da bude negde oko 9 banki, minimum...
![]()

![]()

ljudi koji vam je...evo vam jedna tema iz mog atara...nako...reciprocna
http://forum.krstarica.com/showthre...-Srbije-bave-se-prostitucijom-u-inostranstvu-!

devize prioritet...samo ne kuvajtski dinar ili drahme molicu lepo![]()
sa troshnom srckom...sa ili bez pejsmejkera??![]()

Vidi ovu nam drugaricu Affro, kako je tek ona naivna!!!![]()
![]()
![]()
A sto deda bre??? Jel mora?![]()
![]()

...to, sestro slatka, toooo vidis da sve znas ko velika![]()

...kako sto deda, pa da ga lepo ispratim, i da krckam deviznu peMziju i uzivam
....aaa..al sam se lepo setila![]()
...kako sto deda, pa da ga lepo ispratim, i da krckam deviznu peMziju i uzivam
....aaa..al sam se lepo setila![]()
:rotf

...oMa na put oko sveta za 80 dana![]()

Ma hajde, nisi ti tako bezdusna....![]()
Zaboravila sam da ti kazem - videla sliku sa cvecem, bas lepo,...i ovde nekad tako bilo....Sad cim posade sutradan neko ima biznis na nekoj tezgi u gradu!!!!![]()
p.s. nije ovo bila ideja, samo se cudim kako ih bre nije sramota!![]()
p.s.2 - ako si pomislila da sam pomislila na izvoz - nisam, samo mozda neki i izvoze i uvoze jedno te isto, dok ne precveta!!!!![]()
p.s.3 - ako si pomislila da sam mislila na uvoz-izvoz-uvoz...CG - MK - CG -MK......ne bre nisam...........![]()
![]()
..sve je moguce, sve je ostvarivo...jesmo bili jedna zemlja il nismo, pa ne moze to tek tako da se pokida
Zaboravila sam da ti kazem - videla sliku sa cvecem, bas lepo,...i ovde nekad tako bilo....Sad cim posade sutradan neko ima biznis na nekoj tezgi u gradu!!!!![]()
p.s.2 - ako si pomislila da sam pomislila na izvoz - nisam, samo mozda neki i izvoze i uvoze jedno te isto, dok ne precveta!!!!![]()
p.s.3 - ako si pomislila da sam mislila na uvoz-izvoz-uvoz...CG - MK - CG -MK......ne bre nisam...........![]()
![]()

![]()

...pa kako ce to podneti potencijalni msje alfons![]()

...pa kako ce to podneti potencijalni msje alfons![]()