Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
primili k znanju :rumenko:
klasicna popara nije nista drugo do hleba sa vodom...al zato kad se ubace jaja,sira... :heart:
Kod mene je bez vode, na margarinu, mora da je krckavo, a ubacuje se sir i res slaninica. :D

....naravno da ne, ne bih ni pomenula ovo da nisam pocela da gledam emisiju...ne znam ni koji mi je djavo to trebalo....
...ajde pricamo o necem drugom...
Danas smo cerka i ja gledale nesto tako, pa komentirale i bljaknulo nam se raspolozenje kao tebi sada. :( Skroz te razumem. :(
Sta da pricamo: ili spremamo ili jedemo - pa ni to ne valja, Slonce brine posle za nas! :hahaha:

...uh, al si mi ti naivan:lol:

...ako, negde imas nekog deviznog dedu javi slobodno nemO da se ustrucavas:P

Al da bude negde oko 9 banki, minimum...:rotf::rotf:

Kod mene je bez vode, na margarinu, mora da je krckavo, a ubacuje se sir i res slaninica. :D

Danas smo cerka i ja gledale nesto tako, pa komentirale i bljaknulo nam se raspolozenje kao tebi sada. :( Skroz te razumem. :(
Sta da pricamo: ili spremamo ili jedemo - pa ni to ne valja, Slonce brine posle za nas! :hahaha:

:super::super:

...popara nekad bese sirotinjska Rana, a ti je napravi bas "bogato":)
...eto vidis nikako ne valja:lol:
temu ne uzeti za ozbiljno ne napomenuh :lol:

evo jedna pesmica...u duhu krkanluka jelte :P

...uh taman me podseti da potopim pasulj za sutra:hahaha:

...kako sto deda, pa da ga lepo ispratim, i da krckam deviznu peMziju i uzivam:hahaha:
....aaa..al sam se lepo setila:hahaha::hahaha:

Ma hajde, nisi ti tako bezdusna....:hahaha:
Zaboravila sam da ti kazem - videla sliku sa cvecem, bas lepo,...i ovde nekad tako bilo....Sad cim posade sutradan neko ima biznis na nekoj tezgi u gradu!!!! :hahaha:
p.s. nije ovo bila ideja, samo se cudim kako ih bre nije sramota! :hahaha:
p.s.2 - ako si pomislila da sam pomislila na izvoz - nisam, samo mozda neki i izvoze i uvoze jedno te isto, dok ne precveta!!!! :hahaha: :rotf: :rotf
p.s.3 - ako si pomislila da sam mislila na uvoz-izvoz-uvoz...CG - MK - CG -MK......ne bre nisam........... :hahaha: :rotf:

Pa onda ovako setas...
imgres

...oMa na put oko sveta za 80 dana:hahaha:

Zaboravila sam da ti kazem - videla sliku sa cvecem, bas lepo,...i ovde nekad tako bilo....Sad cim posade sutradan neko ima biznis na nekoj tezgi u gradu!!!! :hahaha:
p.s.2 - ako si pomislila da sam pomislila na izvoz - nisam, samo mozda neki i izvoze i uvoze jedno te isto, dok ne precveta!!!! :hahaha: :rotf: :rotf
p.s.3 - ako si pomislila da sam mislila na uvoz-izvoz-uvoz...CG - MK - CG -MK......ne bre nisam........... :hahaha: :rotf:

....:hahaha:..sve je moguce, sve je ostvarivo...jesmo bili jedna zemlja il nismo, pa ne moze to tek tako da se pokida:hahaha:

....a da mnogo je lepo , desi se i ovde da neko po negde cupne ali bas tako ocigledno neee...malo se narod disciplinovao,
a valjda su se i privikli na lepo pa ne diraju u toj meri....srecom:D

:rotf::rotf::rotf::rotf:
A kad precveta, onda ga aranziras i prodas suvo!

procvetace uvoz mlacenja prazne slame kod nas u narednim mesecima...kad vam kazem :deda:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back