Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....i ne mogu da verujem i dalje da se tim zlostavljacima ne moze nista....mislim moze im se
ali nema ko da im stane na put.....uzas...

...ja ne mogu da verujem u neke stvari koje sam videla svojim ocima...i cula...
poenta je u tome da na ovom nasem brdovitom Balkanu jos uvek vaze neka ,,pravila',
moja zena, ili, moje dete, nikog se ne tice kako ja to prevaspitavam! i tome slicno...
strasno

evo modesti,jedva pronadjoh slicicu,vrlo su slicni
inace sedim na panju os stare smokve koju je moj tata izvadio iz mora i dugo obradjivao

jao modesti kako bih se ja rado uvalila kod tebe veceras
kamin je jako slican kao kod mojih matoraca u cigli
Bitno da je za grejanje i uzivanje. :) Ajde, cekam te, posto znas kako se lozi. :D

M...primi nas na gajbu :rumenko:
Primljeni! :lol:

pa lako je vama sa pantljicarom u stomaku...ma alom bre...ja jedino da se vadim na trudnocu...jedem za dvoje :lol:
a sto volem u hladna zimska jutra pojesti vrucu poparu...nikakav najest od nje a goji samo tako :neutral:

Znas da je neko pre vise godina otkrio i mojoj deci poparu, pa me spopadnu s vremena na vreme. Ali ja to znam na moj nacin, ne znam izvorni recept. :)

E, da mene pitas Smokvicice, ja bih takav kao kod tvojih sa takvim lozistem, kod mene je podignuto loziste i malo teze je staviti ogromne panjeve.
A ispred i ne moze tako blizu da se sedi, pretoplo je. Cak i moja macka pobegne malo dalje. :lol:
Nama sluzi za uzivanje i prelazni period kad nije puno hladno, nije moguce u danima kad je minus zagrevati njime, mora centralno.

Dobro vece Art!!!! :D
Muzika, ko da si na mene mislila! :D

E, da mene pitas Smokvicice, ja bih takav kao kod tvojih sa takvim lozistem, kod mene je podignuto loziste i malo teze je staviti ogromne panjeve.
A ispred i ne moze tako blizu da se sedi, pretoplo je. Cak i moja macka pobegne malo dalje. :lol:
Nama sluzi za uzivanje i prelazni period kad nije puno hladno, nije moguce u danima kad je minus zagrevati njime, mora centralno.

Dobro vece Art!!!! :D
Muzika, ko da si na mene mislila! :D

Zavidim na kaminima...
Pa i jesam, setla sam se...A ovo mnogo volim. ;)

....ajde naravno ova tema je inace nesto o cemo moze da se prica svakodnevno,
a da ne bude ispricana....

Jooj, Afro...Ne bih da ispadne da me ne interesuje to sto te je pogodilo...:(
Samo to je tako meni teska tematika, da sada nisam u stanju da o tome razmisljam. Se ne ljutis? :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back