Art Ista
Elita
- Poruka
- 18.332
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

.......dobro vece
....gledam na omrazenom pinku emisiju o zlostavljanju zena....uh kako se iznerviram...

Vece Afro
Teska je to tema...jeziva
....i ne mogu da verujem i dalje da se tim zlostavljacima ne moze nista....mislim moze im se
ali nema ko da im stane na put.....uzas...
evo modesti,jedva pronadjoh slicicu,vrlo su slicni
inace sedim na panju os stare smokve koju je moj tata izvadio iz mora i dugo obradjivao
![]()

Bitno da je za grejanje i uzivanje.jao modesti kako bih se ja rado uvalila kod tebe veceras
kamin je jako slican kao kod mojih matoraca u cigli
Ajde, cekam te, posto znas kako se lozi. Primljeni!M...primi nas na gajbu![]()

pa lako je vama sa pantljicarom u stomaku...ma alom bre...ja jedino da se vadim na trudnocu...jedem za dvoje
a sto volem u hladna zimska jutra pojesti vrucu poparu...nikakav najest od nje a goji samo tako![]()

...ja ne mogu da verujem u neke stvari koje sam videla svojim ocima...i cula...
poenta je u tome da na ovom nasem brdovitom Balkanu jos uvek vaze neka ,,pravila',
moja zena, ili, moje dete, nikog se ne tice kako ja to prevaspitavam! i tome slicno...
strasno

evo modesti,jedva pronadjoh slicicu,vrlo su slicni
inace sedim na panju os stare smokve koju je moj tata izvadio iz mora i dugo obradjivao

...teska tema za nocas bas....ali jeziva....

Jeste...
Ajmo mi o tome sutra, pre podne...
Jerbo nocas mi se ne spava, a i svi ovde veseli!
Ugasi Pink!
![]()
E, da mene pitas Smokvicice, ja bih takav kao kod tvojih sa takvim lozistem, kod mene je podignuto loziste i malo teze je staviti ogromne panjeve.
A ispred i ne moze tako blizu da se sedi, pretoplo je. Cak i moja macka pobegne malo dalje.![]()
Nama sluzi za uzivanje i prelazni period kad nije puno hladno, nije moguce u danima kad je minus zagrevati njime, mora centralno.
Dobro vece Art!!!!![]()
Muzika, ko da si na mene mislila!![]()
....ajde naravno ova tema je inace nesto o cemo moze da se prica svakodnevno,
a da ne bude ispricana....

Primljeni!
Znas da je neko pre vise godina otkrio i mojoj deci poparu, pa me spopadnu s vremena na vreme. Ali ja to znam na moj nacin, ne znam izvorni recept.![]()

primili k znanju
klasicna popara nije nista drugo do hleba sa vodom...al zato kad se ubace jaja,sira...![]()

primili k znanju
klasicna popara nije nista drugo do hleba sa vodom...al zato kad se ubace jaja,sira...![]()
....naravno da ne, ne bih ni pomenula ovo da nisam pocela da gledam emisiju...ne znam ni koji mi je djavo to trebalo....
...ajde pricamo o necem drugom...

ljudi koji vam je...evo vam jedna tema iz mog atara...nako...reciprocna
http://forum.krstarica.com/showthre...-Srbije-bave-se-prostitucijom-u-inostranstvu-!