Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro vece ....
ja sam valjda jedna od retkih koja ne voli palacinke a ne volim ni da ih pravim ... jer nikad ali nikad ih nisam videla u broju koji napravim nego kako god ko prodje , maze i skida sa moje muke
Spadnes s nogu a rezultata nema :(
Mogla bi celu tortu sve ukrasenu napraviti za to vreme

A ja Afro dobila juce i pekmez od sipaka domaci tako da dijetalno umocim kasicicu maluuuuu i gustiram ....... nema sanse da napravim kolace

Caosssss...jel mogu ja da probam...josh da mi kazes sa cime ih filujesh...:)
Moze! :) A filuje svako kako voli. Moji jedu prvo slane, a onda slatke. Samo ja iskljucivo slatke, kremic, orasi i med. :kolac:

...dobro vece:)
...nista slatko u kuci nemam danima, niti sta mesim, przim, to je jedini nacin da se spasem od zla:rumenko:
Dobro da nismo komsinice, pokvarila bih ti taktiku. :lol:

Dobro vece ....
ja sam valjda jedna od retkih koja ne voli palacinke a ne volim ni da ih pravim ... jer nikad ali nikad ih nisam videla u broju koji napravim nego kako god ko prodje , maze i skida sa moje muke
Spadnes s nogu a rezultata nema :(
Mogla bi celu tortu sve ukrasenu napraviti za to vreme
A ja Afro dobila juce i pekmez od sipaka domaci tako da dijetalno umocim kasicicu maluuuuu i gustiram ....... nema sanse da napravim kolace

Iva, a ja przim samo kad se meni prijedu...:rumenko: Stojim 2 sata do sporeta, a na kraju pojedem samo 2! :confused:
I nedam im da diraju dok ne zavrsim! :tiganj: A posle - nek rade sta hoce. :lol:
I moja mama pravi domaci pekmez od sipaka. Ma zalosno je njega u kolace, bolje ovako ko ti. :D

Ajte sad na romantiku uz vatricu, palacinke i caj! :D

Pogledajte prilog 211472 Pogledajte prilog 211473

...jao Modesti kako je lepo kod tebe...bas uzivas :)
...Ved to je jedini nacin, kad me bas stisne zelja za slatkim ja kao sto sam i napisla
namazem malu krisku i bas tanku sa tim dzemom, opet mi je on nekako najbolji jer
je domaci...i to je to.....kad ima nesto ja nemam kontrolu i dalje:rumenko:, a sto bih
radila protiv sebe....

Cuuuj vatra i caj ............ a gde su palacinke ????
Nisam rekla da bi odbila ... to je nekulturno u gostima .... zrtvovacu se ..... meni sa secerom i cimetom molim

Ima, ne brini, nisu jos sve pojeli. :lol: Ne mora caj, moze sta volis - toplu cokoladu, kakao?! :D

Affro, steta sto muz nije nabavio panjeve za kamin, to je tek uzivancija. Kako otvorena vatra smiri i da neku energiju celoj kuci i prisutnima naravno... nije isto u peci.

Ima, ne brini, nisu jos sve pojeli. :lol: Ne mora caj, moze sta volis - toplu cokoladu, kakao?! :D

Affro, steta sto muz nije nabavio panjeve za kamin, to je tek uzivancija. Kako otvorena vatra smiri i da neku energiju celoj kuci i prisutnima naravno... nije isto u peci.

...uh mogla bih i ja jednu toplu cokoladu, al' necu hvala:D
...mogu da predpostavim kako je tek to uzivancija...

vikendica dnevna s.jpg
Da otvorena vatra je cudo

mesto gde sam cesto ali nije moje

Jao Slonce - pa ovaj tempo drzimo sve vreme i vidis da nam nista ne fali! :lol:
Mada zima je tek pred nama, pa zimske krkancije, pa sednje kuci jer se neki (ja!) plase zime...:lol: Moze na prolece da bude "nuzno lose"...:lol:

pa lako je vama sa pantljicarom u stomaku...ma alom bre...ja jedino da se vadim na trudnocu...jedem za dvoje :lol:

a sto volem u hladna zimska jutra pojesti vrucu poparu...nikakav najest od nje a goji samo tako :neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back