Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma nemam bre link sta ti je ko da sam ja arhivar.
i onako sve zaboravim za tren.
pa receno je da su obe male i debele i da su stavljale tudje slike.
iskreno niti verujem niti ne verujem,niti mi je vazno dal je neko mali debeo,brkat il seksi.ko voli da sakrije svoj pravi identitet,meni nije problem,ja poistovetim pricu sa slikom koju stavi i to je za mene zakon.
kao da cemo se ovde svi oroditi il postati jedni drugima ziranti,pa da moramo svoje zivote staviti na uvid

Znaci dzaba ja bila tu, kad nista nisam videla. :eek: :rotf:
Secam se samo da su neki pominjali da je neko postavljao tudje fotkice i nista drugo ne znam. ... kostunjava ja za ceo zivot....:aha:

To je tiki radila... bar se tako pokazalo, meni iskreno svejedno... meni sa njom bilo super, baš me briga čije fotke je kačila... ali ode ona... a sarmu probala nije...:mrgreen:

Sa ove dve ne znam šta je bilo... ali baka mi je isto bila super... možda je i u pitanju ista osoba... meni to uopšte nije bitno, bilo je jako ugodno piskati sa njom na modi...
a mv je imala lepe recepte na Kuvanju, mislim lepo ih je bilo čitati, nisam nijedan spremala, sve sama egzotika...:lol:

nego gde nam je afro,jel to veceras karneval?
ja se oprastam sa ljudima na pp od 11,kao idem spava mi se,a evo me,skoro ce i zora.
bezim sad,stvarno sam kreten

....ma nije karneval nego dan ribe i vina...a meni to isto, svi se nakindjure nesto za taj dan...:lol:
...evo me malopre dosla....e ljudi moji kad je dzabe koja je to otimacina za vino, pivo....qq..qq...kad
alkohol zavlada ljudima to je strasno....:(

Mora da nisu, cim im se raspao mozak na par fotografija i to cak i ne znaju cije su... Ali izgleda da nije samo problem u stasu....Ima ono drugo, sto se jos nigde ne prodaje....Dakle nema im pomoci...takvima...:confused:

Nemoj tako...
Možda imaju skroz drugačije živote, i prosto žele da budu ono što prikazuju i da žive živote o kojima pišu...

Ne treba ih osuđivati...
Meni je najbitnije da su prema većini ljudi bile kulturne, fine, dobronamerne...
E sad zašto su postavljale tuđe slike... ne znam... :confused: ali ko što smoki reče, neću ih ženiti niti dovoditi u kuću te me zato to mnogo ni ne dotiče...

ja sam volela da se kuckam sa njima, ko god bile...;)

....bas sam se pitala hocu li koga zateci kad se vratim...kad, vi se raspricale:lol:

....kako ste mi nocas, ja malo prosetala po kisi, malo se druzila, vererala neku finu ribu..i tako:)

cao Affro!!! :D
Ti se zabavljala, bas lepo.
Ja sa sestrama po obicaju, umlatila sat vremena na msn-u. Malo ovde, malo napolju sa mojim kucovima i tako...Sutra je kod mene riba na meniju. :D

Smoki valjda nisam još zakasnila za čestitke
3a876d0bf874b29180ff7e407a296bb6.gif
[/URL][/IMG]
A vratila se i Affro sa karnevala... što reče smokva, a koji ti je to karneval bio

Nemoj tako...
Možda imaju skroz drugačije živote, i prosto žele da budu ono što prikazuju i da žive živote o kojima pišu...

Ne treba ih osuđivati...
Meni je najbitnije da su prema većini ljudi bile kulturne, fine, dobronamerne...
E sad zašto su postavljale tuđe slike... ne znam... :confused: ali ko što smoki reče, neću ih ženiti niti dovoditi u kuću te me zato to mnogo ni ne dotiče...
ja sam volela da se kuckam sa njima, ko god bile...;)

Cikili, ne citas ti pazljivo!!!
Nisam ja likove koji su otisli komentarisala - naprotiv, samo ove koji su ostali i koji su ih oterali, a pojma nemam koji su ni jedni ni drugi!!!

....da bas je bio lep dan...da je tako cesce..:)
....lepo kad imas sestre, ja samo tako mogu da mojom decom i majkom da ubijem sat vremena i da ne
prometi, i jos po nekom drugaricom, mada ih je malo...al' su odabrane:D

...e nemam pojma sta ce stura biti kod mene, to cu sutra da proverim, zavisi od vremena....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back