Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Žene jel volite šunku?

Ovi moji, tj.muževi oni uopšte ne jedu šunku... već svake godine ostavljaju po dve samo za mene...
Meni nema lepšeg mesa od domaće šunke...:zaljubljena:
Nju jedem sa takvim uživanjem, kao da u najmanju ruku jedem ne-zna-ti-ja-šta... degustiram je...:lol::D
I još nigde nisam videla da ima da se kupi lepa domaća šunka... vi?

Mislis na domace dimljeno meso?! E to je jedino sto nikad ne odbijam iako sam skoro pa vegeterijanac, sto se mesa uopste tice.
Nisam nikada u marketu kupila ni priblizno nesto da ima takav (domaci) ukus. Nista bez domace pusnice, na tenane i s merakom...:D
Ovde kod mene ima jedna mesara, gde cele zime prodaju upravo takvo, domace suseno meso i bas lepo od njih sto su se setili. :)
Jel' se tebi sad jede nesto spec., mislim zbog bebca?! :D

Pod ovim me i vecina zna:D a svidja im se vise malo veseliji i...takav kakav je, ubedila me Devojcica:flert:
Kako si mi ti Cicak?, esi za malo...svadje:per:
Dobro je... kao stara sam... ;):lol:
Nisam danas za svađu, dobre sam volje ovih dana...:D
Mislis na domace dimljeno meso?! E to je jedino sto nikad ne odbijam iako sam skoro pa vegeterijanac, sto se mesa uopste tice.
Nisam nikada u marketu kupila ni priblizno nesto da ima takav (domaci) ukus. Nista bez domace pusnice, na tenane i s merakom...:D
Ovde kod mene ima jedna mesara, gde cele zime prodaju upravo takvo, domace suseno meso i bas lepo od njih sto su se setili. :)
Jel' se tebi sad jede nesto spec., mislim zbog bebca?! :D

Mislim baš na šunku, ne na buđolu, pršutu i tako to, nego baš svinjska šunka.;)

Nista specijalno mi se ne jede, sve isto ko i pre... da nema stomaka, ne bi ni znala da sam trudna... :lol:
Sad sam počela zdravije i urednije da se hranim, kuvam svaki dan, jedem manje a češće, povrće i meso svaki dan... i voće... slatkiše sam skoro batalila... ponekad uzmem kockicu, ali samo jednu čokolade ili jafa keks... i pijem domaće mleko(moji na selu drže krave) sa neskvikom i tako... ;)

Mislim pojedem ja i topli sendvič, ali jedan max dva(a ranije 5-6:rumenko:), picu(pola porcije) i tako... samo što akoo mi se takva hrana jede, pojedem manje pa dodam i jogurt ili mleko...

U suštini, ništa nisam izbacila, samo korigovala da se zdravo hranim...;)

Jedino što me sad zeza, spavam do 10 ujutru pa čitam knjigu i tako i onda doručkujem tek oko 11-12... mada imam bademe u noćnom stočiću pa čim progledam ubacim par komada bebi da njopa... dok se ne ustanem...:lol:

Dobra vam noć narode...
61124a28c76431aa0d66e8097a39fd8e.gif
[/URL][/IMG]
Vidim ovde veselo, lepo ste se raspričali ...

Poseban pozdrav za trudnicu Čičak, drago mi da si dobro i da si ponovo sa nama

Poslednja izmena:
Sad si me spustila na zemlju, a tako lepo bilo...gore:per:
Uvek ja verujem zenama da...nece:kafa:

:lol: U nesto - nekog mora da se veruje... :lol:

Dobro je... kao stara sam... ;):lol:
Nisam danas za svađu, dobre sam volje ovih dana...:D
Mislim baš na šunku, ne na buđolu, pršutu i tako to, nego baš svinjska šunka.;)
Nista specijalno mi se ne jede, sve isto ko i pre... da nema stomaka, ne bi ni znala da sam trudna... :lol:
Sad sam počela zdravije i urednije da se hranim, kuvam svaki dan, jedem manje a češće, povrće i meso svaki dan... i voće... slatkiše sam skoro batalila... ponekad uzmem kockicu, ali samo jednu čokolade ili jafa keks... i pijem domaće mleko(moji na selu drže krave) sa neskvikom i tako... ;)
Mislim pojedem ja i topli sendvič, ali jedan max dva(a ranije 5-6:rumenko:), picu(pola porcije) i tako... samo što akoo mi se takva hrana jede, pojedem manje pa dodam i jogurt ili mleko...
U suštini, ništa nisam izbacila, samo korigovala da se zdravo hranim...;)
Jedino što me sad zeza, spavam do 10 ujutru pa čitam knjigu i tako i onda doručkujem tek oko 11-12... mada imam bademe u noćnom stočiću pa čim progledam ubacim par komada bebi da njopa... dok se ne ustanem...:lol:

Bitno je da prepoznas sta ti prija. I sto se hrane tice i sto se tice celodnevnog rasporeda. Taj osecaj da sebi mozes da ugodis (pored toga sto i drugi ugadjaju ;)) je vrlo bitan za licnu ravnotezu.
A sto se tice specificnih "izazova", kad sam bila sa sinom trudna, u nekoj setnji sam videla ljute papricice u prolazu i utrcala da kupim,... kad sam izasla samo sam rekla muzu - musko je garant, od kud mi inace na pameti papricice!!! :zcepanje:

:lol: U nesto - nekog mora da se veruje... :lol:

Bitno je da prepoznas sta ti prija. I sto se hrane tice i sto se tice celodnevnog rasporeda. Taj osecaj da sebi mozes da ugodis (pored toga sto i drugi ugadjaju ;)) je vrlo bitan za licnu ravnotezu.
A sto se tice specificnih "izazova", kad sam bila sa sinom trudna, u nekoj setnji sam videla ljute papricice u prolazu i utrcala da kupim,... kad sam izasla samo sam rekla muzu - musko je garant, od kud mi inace na pameti papricice!!! :zcepanje:

:lol::lol::lol:

Kod mene tj.kod mojih se oduvek jede ljuto, tako da ja to volim, ni to se nije promenilo...;):D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back