za sve korisnike nikotinskih stapica to je podvig [URL=http://www.image-share.com/igif-979-224.html][/URL]
...nego sta....al' kad se mora, mora se....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za sve korisnike nikotinskih stapica to je podvig [URL=http://www.image-share.com/igif-979-224.html][/URL]

Beba sa sajkacom!!!![]()
![]()
(moj sin obozava sajkacu)
[/URL]...nego sta....al' kad se mora, mora se....![]()

[/URL]imamo i sa kikicama...za dame u publici [URL=http://www.image-share.com/igif-979-228.html][/URL]
Kikice moze, sajkacu necu. Moj deda nosio sesir.![]()

...opet ste romanticni...![]()

mozda njenu poeziju ponovo obradjujes sa decomNaravno, opusteno...ostalo je na nekim drugim temama.
I da znas ne bih se setila ove pesme D. Maksimovic da je nisi stavio. Zapravo nikad se nje i ne setim, niti zazelim, ne znam zasto. Mozda smo se preradili njenih pesama u skoli.![]()

Ja obozavam poeziju. I ne samo romantizam.![]()
Ja i evo Slonce iskrso, gde se najmanje nadas naletis na "saveznika".![]()

...ja i volim i ne volim, zavisi od raspolozenja....
...proza je vec druga prica...to vec mogu i kad sam najgore volje....
...uvek je lepo imati "saveznike"...

...ja i volim i ne volim, zavisi od raspolozenja....
...proza je vec druga prica...to vec mogu i kad sam najgore volje....
...uvek je lepo imati "saveznike"...
Covek se okrenu i ode, sve cudeci se gde li mi otiso mozak!
Ovo "saveznici" me asociralo na "slucaj sssr" 
istomisljenici mozda je prikladnija rech![]()

Pa da...od mnogih saveza (i saveznika) nas jos uvek boli glava, a neke bogami i drugo...
(zato je bilo pod navodnicima!)

Danas sam nesto radila i bas zaglavila satima, a na sebi imala majcu na kojoj stoji SSSR!!! I nailazi muz, pita sta radim, a ja "evo, tako mi i treba kad sam podrzavala perestrojku! Saveznici uvek na*ebu, a majca mi je poklon"!!!Covek se okrenu i ode, sve cudeci se gde li mi otiso mozak!
Ovo "saveznici" me asociralo na "slucaj sssr"
![]()
....pa nije ni cudo sto se okrenuo covek mora da se pitao, sta to pricas, ko ti je "saveznik"....
Ja volim sve desanke...dozivotno,bez kalkulacije i rezerve.Naravno, opusteno...ostalo je na nekim drugim temama.
I da znas ne bih se setila ove pesme D. Maksimovic da je nisi stavio. Zapravo nikad se nje i ne setim, niti zazelim, ne znam zasto. Mozda smo se preradili njenih pesama u skoli.![]()
Odoh sad da opet obucem onu majcu od danas
I nemoj ruski, to mi kao budjenje!!! Tek sad nema spavanja, izvrtecu jos 50 drugih!
Rekoh li vam da je sin upisao i ruski jezik?! hoce i hoce!!! 

Ja volim sve desanke...dozivotno,bez kalkulacije i rezerve.

Nije bash tako.Zato mi se svidza ova pricha o dozivotnoj ljubavi.Lako je tebi onda, kad nisi uopste probirljiv...i ne zavisis ni od "kalkulacija", ni od "rezervi" i to dozivotno...![]()
Nije bash tako.Zato mi se svidza ova pricha o dozivotnoj ljubavi.
Ili je trebalo sve Desanke (sa velikim "D")?...onda je "sve" mozda malo manje...
)Kod mene pravopisne greshke nisu sluchajne.Uvek se neko upeca na njih.A sta bi sa onim "sve desanke"?!Ili je trebalo sve Desanke (sa velikim "D")?...onda je "sve" mozda malo manje...
![]()
Kod mene pravopisne greshke nisu sluchajne.Uvek se neko upeca na njih.