Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
je l obriso?
pa valjda mu dosta foruma, izreklamirao se poshteno, sad je u nechijem vlasnishtvu, pa rachuna shta ce mu ovo :lol:

pa nije,gibica mu je rekao da ce mu se obrisati za sedam dana,a on insistira da mu se obrise bas sad.deluje kao da je nesto uvredjen.
kapiram da ti je dosta,pa onda ne dolazis,ne znam sto mora da se brise nalog

nego evo za tebe jedan smajlic prigodan,ako si na poslu,pa odoh da se prosetam

pa nije,gibica mu je rekao da ce mu se obrisati za sedam dana,a on insistira da mu se obrise bas sad.deluje kao da je nesto uvredjen.
kapiram da ti je dosta,pa onda ne dolazis,ne znam sto mora da se brise nalog

nego evo za tebe jedan smajlic prigodan,ako si na poslu,pa odoh da se prosetam

a gde ti to chitash :lol:
je l on trazi da mu se ugasi, pa ovaj nece sad odmah ili po kazni ili shta?

....cao vas dve.....:)
....ja se nerviram, pentram se uz ove stepenice, svakodnevno,
i pocela sam da primecujem da se ipak opet gojim...:das:
...malo sam nervozna zbog toga, ustvari ljuta sam breeeeeeeee....kako,
kad, od cega.....da mi je samo znati....
...znaci moram pod hitno da se vise aktiviram, puno vise....ccc...bem ti
zivot...
...i ovo sam trebala na onu tamo temu, al' nema veze....nego ja to ustvari
samo skrecem misli sa mnogo vecih problema nego sto je kilo dva mozda....

uf
msm znam da je problem
al ja sam vec pomislila da nije neshto sa zdravljem ne daj boze

...ma to ti je kod mene povezano sve...cim se nerviram, odmah ova zlezda
proradi, a to onda dovodi do povisene kilaze, nesanica..i tako dalje...maaaa....ajd'
ne nerviraj se..kad te nesto pritiska...kako nemamo neko dugme, pa da se
iskljucimo...to bi bilo bas super....

Ijaoo, zene, al suj me smorili ''kolege'' roditelji na roditeljskom u vrticu. Bokte koliko su udavili na sve moguce teme ko da salju decu u rat, a ne na igranje. :dash:

...a pa neki ne smatraju da salju decu na igranje, jer tamo borave bas veliki deo dana.....od npr., 6h..do 16-17h..pa bi sve da znaju, sta deca jedu, cega se igraju, sta ce da nauce....itd....

...a pa neki ne smatraju da salju decu na igranje, jer tamo borave bas veliki deo dana.....od npr., 6h..do 16-17h..pa bi sve da znaju, sta deca jedu, cega se igraju, sta ce da nauce....itd....

Ma to je i mene zanimalo, normalno, al kad pocnu da dave u sitna crevca ama bas na sve moguce teme, da razvlace zvaku bez kraja i konca, d se jedni sa drugima slazu u pedeset recenica, sve onako najsmarackije parafraziranih...msm ko da nisu pricali medj ljudima sto godina bre.

Sledeci put necu da cutim i trpim, ima da ih zbrzam drsko cim pocnu da se ponavljaju. A zeznula sam se prvi put jos odavno sto sam pristala da pisem zapisnik i svideo se vaspitacicama rukopis i sad mi uvek iznova to bude uvaljeno 'nako na finjaka taman da nemam prostora za odbijanje i onda moram da odsedim do kraja sve dok na kraju ne pitam da li ima jos nesto ili sam slobodna.

Dobro vece svima!!! :)

I ja se bavila malom decom: gledala stare snimke sina iz muzicke skole i njihove koncerte. I bas mi dosla neka tuga...kako deca brzo porastu.
I sad jeko kako si pisala za vrtic kao da je bilo juce i kod mene, a cerka zavrsava faks....

Ti sledeci put prilepi flaster na prstu i kazi - zapisnicar je s povredom, ne moze da pise...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back