...pa jesi uspela da objasnis????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...pa jesi uspela da objasnis????

afro,jesi li iskoritila poslednji lepi dan na plazi?kazu da ce i kod vas zahladneti sutra prekosutra
Pa da, ali dok je hteo da slusa...Kaze - vise ne mogu, ovo je dovoljno da ne dobijem 1!!! A ubice se od plakanja posle i za 3....
Nego kako da ja naucim i kazem "bas me briga, tvoja stvar"...![]()

Dobro vece Sloncicu!!!![]()
Sta to uzgajas?... Neku biljku prozdrljivicu?![]()

...nisam, i cula sam to, ali ce opet lepo vreme za dan dva....![]()
e kod nas kad dodje,doslo je...tesko da cemo imati jos ovakve dane da se ide u majici na bretele

...pa eto tako, kako si ovde rekla....stisni malo zube, ako mislis ikad da ga trgnes inace ces vezbati i objasnjavati i kad bude na faxu...![]()
I...dobije 2!!! Poludela sam nacisto...kod mene nikad manje od 4! Odmah ga ispisala, naravno. 
Vece zeMske
I Slonce![]()
- Nije za nju....

Kazem,...al se ne poslusam...![]()
Jedne godine, mislim da je bio 6 razred, upisem ga na privatne casove matem. kao ma necu ja da se nerviram, nek se nervira neko drugi, bice placen za to!I...dobije 2!!! Poludela sam nacisto...kod mene nikad manje od 4! Odmah ga ispisala, naravno.
Ovaj put si mi pogodio bas- Nije za nju....
Smokviciceeeeee........![]()

e cao draga,boli me glava![]()

I corava koka pogodi koje zrno
I tako...

a la Tibi
cao zemske!
cao slonce i pasivni
![]()

obicno se vidi duplo kad se popije neka vise, al` ovo... sta mi je sad!

malo?Sta je vama zene? Sto ne progovarate?
Ja ne mogu, muz mi oljustio jabuku od pola kg, pa dok pojedem - cutacu malo!![]()

obicno se vidi duplo kad se popije neka vise, al` ovo... sta mi je sad!![]()

Sta je vama zene? Sto ne progovarate?
Ja ne mogu, muz mi oljustio jabuku od pola kg, pa dok pojedem - cutacu malo!![]()