Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro vece
mene spopala neka mucnina i neispavana sam i preumorna i sva sam bljak
nista ne mogu da radim, a ne mogu ni da zaspim
ko zombi se osecam
strasno
i danas mi je definitvno smetalo i ovo vreme

ako mi ne bude bolje, pravac kod lekara
vec drugi dan mi nisu sve koze na broju

:cao:
Dobro vece svima!!!
Ja opet poranila, izgleda....:think:
Gledala sam kosarku, ljutila se i psovala,...i komsije su culi...ali se sve ipak lepo zavrsilo. :hej: pobedila mi ova reprezantacija :klap:, a sutra ce druga... i tako meni uvek zanimljivo u nekim sportovima. :lol:
Dosla ovde (da malo bude tisine u kuci :D)...a vas nigde nema...:roll:

Dobro vece. Ja se tek sada vratila sa bazena i od tu i tamo. Ponekad se pitam zasto uopste grcam pod ovim stambenim kreditom kad koristim stan samo za spavanje. Mogla sam ladno kupiti sobicak od pet kvadrata sa tus kabinom, plakarom i krevetom kad vec taman toliko koristim.
Sta ste vi radile danas?
:mrgreen:
:cao:
Dobro vece svima!!!
Ja opet poranila, izgleda....:think:
Gledala sam kosarku, ljutila se i psovala,...i komsije su culi...ali se sve ipak lepo zavrsilo. :hej: pobedila mi ova reprezantacija :klap:, a sutra ce druga... i tako meni uvek zanimljivo u nekim sportovima. :lol:
Dosla ovde (da malo bude tisine u kuci :D)...a vas nigde nema...:roll:
Ti ces na kraju da se javljas izmedju 18 i 19.30 casova. :lol:
Inace, za koga ces navijati u finalu kad igraju Mac - Srb? :per:

:mrgreen:

Ti ces na kraju da se javljas izmedju 18 i 19.30 casova. :lol:
Inace, za koga ces navijati u finalu kad igraju Mac - Srb? :per:

Kad god imam nesto da radim, a moze da se odlozi, ja zbrisem ovde, ne gledam na sat!!! :lol:
A navijacu...pa za nase!!! :mrgreen:
Vidis ja sam ti u toj (srecnoj) situaciji sasvim relaksirana: ko i da pobedi, radovacu se! Samo da je posteno!!! :)

apple-tree1-1.jpg

Ae sada to prepričaj, lenjivče.
sta ima da prepricavam, mislio sam da ces ti opisati danasnji bazen. :lol:
Sad nije zezanje. Jesi li pogresila sto si 'me poslusala' i otisla na bazen? :)
i vece :pivce:
jeko,meni uopste ne lici,ali dete mi reklo da lici.
mozda oblik glave?
pusti, deca stalno izmisljaju. :lol:
Kad god imam nesto da radim, a moze da se odlozi, ja zbrisem ovde, ne gledam na sat!!! :lol:
A navijacu...pa za nase!!! :mrgreen:
Vidis ja sam ti u toj (srecnoj) situaciji sasvim relaksirana: ko i da pobedi, radovacu se! Samo da je posteno!!! :)
apple-tree1-1.jpg
znao sam da ce biti diplomatski odgovor! :lol:

sta ima da prepricavam, mislio sam da ces ti opisati danasnji bazen. :lol:
Sad nije zezanje. Jesi li pogresila sto si 'me poslusala' i otisla na bazen? :)

Ma kako se moze pogresiti sa odlaskom na kupanje? Plivala sam i plivala i plivala i preronila veliki bazen po sirini sto je uspeh s obzirom na to da sam pusac.

Mislim da cu biti jedini ronilac koji je pusac jer mi uopste ne smeta.:D

No, to je biJo iskren odgovor...:(
Nema diplomatije kod mene kad su emocije u pitanju. Ali zaista imam svoje jake (razlicite) razloge da navijam za oba tima i jednako dovoljno opravdanja za oba, ko i da izgubi. :)
Zvuci diplomatski u pm..., ali bitno je (najbitnije!) da se ja ne nerviram :D, nego uzivam; njihovo je samo da dobro igraju, da se ne obrukaju ni jedni ni drugi. Jer mrzim kad odu (neki) na velika takmicenja, a onda se vuku po parketu ko neke strine...
Jel' mi to zakazasmo finale - bez krcmara?! :D

No, to je biJo iskren odgovor...:(
Nema diplomatije kod mene kad su emocije u pitanju. Ali zaista imam svoje jake (razlicite) razloge da navijam za oba tima i jednako dovoljno opravdanja za oba, ko i da izgubi. :)
Zvuci diplomatski u pm..., ali bitno je (najbitnije!) da se ja ne nerviram :D, nego uzivam; njihovo je samo da dobro igraju, da se ne obrukaju ni jedni ni drugi. Jer mrzim kad odu (neki) na velika takmicenja, a onda se vuku po parketu ko neke strine...
Jel' mi to zakazasmo finale - bez krcmara?! :D
Ma, salim se, stripska kolegenice! ;) :cmok: Ko bude bolji neka pobedi, to je moja deviza.
Nismo, ali bi fino bilo kad bi tako ispalo. :D

Nije jeko, al bi ja volela da jeste: obozavam jabuke! :D
Kod mene padaju samo sisarke od jelki, a sad ce i lisce sa breza... ne volim jesen,...ali bar nek ostane ovako topla, bilo bi super!
Izgleda da hoce!! :D
Zezaj ti, al ne verujem da bi ti uspeo toliko, znas. :manikir:
Valjda se svi zezamo :rtfm: a, ja u startu priznajem da ne bih mogao. Stvarno. Ili najverovatnije.
Doduse... mozda bih mogao da probam po duzini. :malav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back