mini_me
Iskusan
- Poruka
- 6.119
Zasto je tako natrontana?![]()
Ko?Beban?To je muško
Misliš u pogledu garderobe? Valjda je bilo hladno pobogu, koji će drugi biti razlog?Nem pojma ni kad je to bilo, negde na proleće valjda.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto je tako natrontana?![]()
Misliš u pogledu garderobe? Valjda je bilo hladno pobogu, koji će drugi biti razlog?Nem pojma ni kad je to bilo, negde na proleće valjda.
E, posle godinu ipo nevežbanja...i više, osećam se prilično dobro i mogu reći da sam imala prilično kondicije.
Kontam da kad udjem u šemu će biti extra.Makar bila i teretana 
i josh te placaju za kopi/paste...
nema lepseg![]()

)Ko?Beban?To je muškoMisliš u pogledu garderobe? Valjda je bilo hladno pobogu, koji će drugi biti razlog?Nem pojma ni kad je to bilo, negde na proleće valjda.

pobedila mi ova reprezantacija
, a sutra ce druga... i tako meni uvek zanimljivo u nekim sportovima.
Dobro vece. Ja se tek sada vratila sa bazena i od tu i tamo. Ponekad se pitam zasto uopste grcam pod ovim stambenim kreditom kad koristim stan samo za spavanje. Mogla sam ladno kupiti sobicak od pet kvadrata sa tus kabinom, plakarom i krevetom kad vec taman toliko koristim.
Sta ste vi radile danas?

Ti ces na kraju da se javljas izmedju 18 i 19.30 casova.
Dobro vece svima!!!
Ja opet poranila, izgleda....
Gledala sam kosarku, ljutila se i psovala,...i komsije su culi...ali se sve ipak lepo zavrsilo.pobedila mi ova reprezantacija
, a sutra ce druga... i tako meni uvek zanimljivo u nekim sportovima.
![]()
Dosla ovde (da malo bude tisine u kuci)...a vas nigde nema...
![]()

Ti ces na kraju da se javljas izmedju 18 i 19.30 casova.
Inace, za koga ces navijati u finalu kad igraju Mac - Srb?![]()

jeko,meni uopste ne lici,ali dete mi reklo da lici.
mozda oblik glave?
sta ima da prepricavam, mislio sam da ces ti opisati danasnji bazen.Ae sada to prepričaj, lenjivče.

i vecedoblo jutlo![]()

pusti, deca stalno izmisljaju.jeko,meni uopste ne lici,ali dete mi reklo da lici.
mozda oblik glave?

znao sam da ce biti diplomatski odgovor!Kad god imam nesto da radim, a moze da se odlozi, ja zbrisem ovde, ne gledam na sat!!!
A navijacu...pa za nase!!!
Vidis ja sam ti u toj (srecnoj) situaciji sasvim relaksirana: ko i da pobedi, radovacu se! Samo da je posteno!!!
![]()

sta ima da prepricavam, mislio sam da ces ti opisati danasnji bazen.
Sad nije zezanje. Jesi li pogresila sto si 'me poslusala' i otisla na bazen?![]()
Kad god imam nesto da radim, a moze da se odlozi, ja zbrisem ovde, ne gledam na sat!!!
A navijacu...pa za nase!!!
Vidis ja sam ti u toj (srecnoj) situaciji sasvim relaksirana: ko i da pobedi, radovacu se! Samo da je posteno!!!
![]()

Ma kako se moze pogresiti sa odlaskom na kupanje? Plivala sam i plivala i plivala i preronila veliki bazen po sirini sto je uspeh s obzirom na to da sam pusac.
Mislim da cu biti jedini ronilac koji je pusac jer mi uopste ne smeta.![]()
Sam` nemoj da preronis bazen opet ali sa onom forom upaljene cigare i zarom u ustima!El ovo popadalo u tvom dvoristu?
Ma, salim se, stripska kolegenice!No, to je biJo iskren odgovor...
Nema diplomatije kod mene kad su emocije u pitanju. Ali zaista imam svoje jake (razlicite) razloge da navijam za oba tima i jednako dovoljno opravdanja za oba, ko i da izgubi.![]()
Zvuci diplomatski u pm..., ali bitno je (najbitnije!) da se ja ne nerviram, nego uzivam; njihovo je samo da dobro igraju, da se ne obrukaju ni jedni ni drugi. Jer mrzim kad odu (neki) na velika takmicenja, a onda se vuku po parketu ko neke strine...
Jel' mi to zakazasmo finale - bez krcmara?!![]()
Ko bude bolji neka pobedi, to je moja deviza.Sam` nemoj da preronis bazen opet ali sa onom forom upaljene cigare i zarom u ustima!

Ma, salim se, stripska kolegenice!![]()
Ko bude bolji neka pobedi, to je moja deviza.
Nismo, ali bi fino bilo kad bi tako ispalo.![]()
Izgleda da hoce!!Nije jeko, al bi ja volela da jeste: obozavam jabuke!
Kod mene padaju samo sisarke od jelki, a sad ce i lisce sa breza... ne volim jesen,...ali bar nek ostane ovako topla, bilo bi super!
Valjda se svi zezamoZezaj ti, al ne verujem da bi ti uspeo toliko, znas.![]()
a, ja u startu priznajem da ne bih mogao. Stvarno. Ili najverovatnije.

Zezaj ti, al ne verujem da bi ti uspeo toliko, znas.![]()
Izgleda da hoce!!
Valjda se svi zezamoa, ja u startu priznajem da ne bih mogao. Stvarno. Ili najverovatnije.
Doduse... mozda bih mogao da probam po duzini.![]()