Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Hrckositerka" - u zenskom rodu se napisao! :hahaha: No, Pa kako da se ne valjam..... :rotf:
:rumenko: ja ne znam da ima bejbisitera. :evil:
Caoooooo....kako ste.evo dosla opet...de si prijo,sta radis...
prijo? :rumenko: ybt... stvarno sam, izgleda, bejbisiterka. :sad2:
Cao! Gde zabegavas Oranz ovih dana?! :D
Ja evo zevzecim, umesto da nesto pametno uradim...a ima dosta toga sto me ceka...
I sekiram se...smokvicica oce na more bez misa, a No je postao siterKA, bez da nas obavesti na vreme,...oce pirane da mi pusti u jezero i ceo je bre nesto naopak veceras! :hahaha:
imam i ja pravo! :rtfm: .... hrcak :aha: ... :eek: sta mi je?!
nemo se druzis sa naopaki...druzi se lepo samonom, ja sam ok....:lol:.
sta ok?! i ti moz da budes ok samo kad si naopako. :mrgreen:

misis sa pravi hrcci...:think:
AAAaaaaaaaaaaaa!!!! :eek: ovaj... a, kakvih jos ima? :lol:
Pomoc prijatelja?! :zcepanje:
A kakvih jos ima?! Plisanih i jos....:eek:
No, zaglavio si ti sa zenama ovde...a tvoj (nas) drugar ... nece da se druzi vise sa nama... kako li ces sve sam...:sad2:
Cuti bre ti :rtfm: Oranz cu hrcka, a tebi... zabu. :mrgreen:
Vidis... teeeeeeskom mukom. :( Ali da znas, nas drugar je tu negde i javice se, kako kad je u prilici. :D
I da iskoristim ovu priliku da ga pozdravim.
pa hebiga,ja neznam dal su u pitanju mozda virtuelni hrcki...prema tome nemoj ti da zekis...:lol:
Pa, da virtuelni... posle ne moz` da se ocisti kavez. :lol:

Cuti bre ti :rtfm: Oranz cu hrcka, a tebi... zabu. :mrgreen:
Vidis... teeeeeeskom mukom. :( Ali da znas, nas drugar je tu negde i javice se, kako kad je u prilici. :D
I da iskoristim ovu priliku da ga pozdravim.

Nemoj zabu kod mene - nija sigurna! Cerka i muz jedu zablje batake, eno naostrili se da sutra pohuju... (bljak! ne ucestvujem u tome!)

Pozdravljam i ja Pasivnog! :)
I Safiru (a zasto nje nema?!)
I Jacu (gde je i ona nestala?!)
Sta se desava...?

Dobro jutro svima. Nešto prelećem net od jutros i naidjem na ovo. Videla sam već u par navrata na fejsu, pa je bilo i na tv-u. Dakle, naš Predrag Stakić ima velike šanse da pobedi. Logo za ljudska prava, meni iskreno govoreći, zvuči trivijalno i besmisleno, ali lepo bi bilo da jedan Srbin bude autor logo-a za ljudska prava. Ironija na delu. Dakle, vest:

http://www.24sata.rs/vesti/beograd/...e-u-izboru-za-logo-ljudskih-prava/13288.phtml

A evo ga i logo. Nije loš, čak mi se zaista i svidja :) Hajdemo, na po jedan klik :ok:

Pogledajte prilog 203063

Još će se ipostaviti da ti je pacovčica, a ne pacovčić... pogledaj malo bolje, da se nije okotila

i bre ceco,nista ne pratis na caju,pa ja vec deset dana samo o tome pisem,te kako se porodila,te kako je podavila mlade,te kako iz kuce ne izlazi u njoj kaki,te kako sad spava u posudi sa hranom

ovde sam se ljudima popela na glavu,
odo mi dodje kao blog:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back