- Poruka
- 21.194
jeko,ja se sad vratila sa otvorenog bazena,super je voda,mada ne znam kako ljudi tu provedu ceo dan,kad hlada osim u kaficu nema ?
a ti afro taman ovamo,kad ja tamo
a ti afro taman ovamo,kad ja tamo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jeko,ja se sad vratila sa otvorenog bazena,super je voda,mada ne znam kako ljudi tu provedu ceo dan,kad hlada osim u kaficu nema ?
a ti afro taman ovamo,kad ja tamo![]()

....e, imam par razloga....jedan je sto sam jos nikakva od stomacnog virusa.....
....a i moram da se pakujem....uh, ne znam sta mi je gore, dal pakovanje dal putovanje....

Valjda je pakovanje gore. U toku putovanja mozes da spavas i da citas.
Nisi valjda pila montenigersku vodu iz cesme?![]()
petrovac ima pumpnu stanicu u rezevicima,nama je superalo bre,ja samo takvu pijem
i nikad nista nisam fasovala.a sto je finapetrovac ima pumpnu stanicu u rezevicima,nama je super
a obozavam njihove vode u kaficu akva monta,akva bjanka,meni su sve super
Kad god odem u CG, upoznam bar dva tri rodjaka koji mi znaju skoro celu familiju, a ja njih prvi put vidim i kad pocnu da mi objasnjavaju ko je ko i ko je u kom veku gde odleprsao, sasvim se pogubim, ali mi nesto bude toplo oko srca kad znam da nas ima puno.Valjda je pakovanje gore. U toku putovanja mozes da spavas i da citas.
Nisi valjda pila montenigersku vodu iz cesme?![]()

hahah smokva fasuje ,odkad nisam cuo ovaj izraz <3
jeste nekad fasovale pediculispubis?
ja jesam jednom fasovo kao student,xaxaax kakav je to cirkus bio

pa jes,to samo mi matorci jos koristimo
mislim tu rec,a te bube nisam

dobar dan drustvo
kratko da se javnem i da vidim sta radite i kako ste
u poslu sam ko i uvek
a vi kako te

Takvom najpre zalupis slusalicu u pola histerisanja, a ako zove opet, najpre mu kazes da se predstavi i kulturno kaze sta zeli, uz napomenu da ti ne radis danas.ustala sam jutros ko prebijena
em sam loshe spavala, em sam legla besna, em pun mesec pa ko veshtica...samo shto metlu ne zajashem
divno mi je pochela radna nedelja...zvala me stranka neka jutros na sluzbeni da histerishe, a ja nisam na poslu pa nemam pojma o chemu chovek pricha..nit se predstavio, nit mi je rekao gde putuje ni gde se nalazi nego opshta histerija
preseo mi dan tek shto sam ustala, sve sam se pitala da se nisam neshto zeznula kad sam im javljala vreme leta, da nisam neshto pogreshila...
ono ispade da na shalteru nije bilo predstavnika 10 minuta, a oni doshli ranije...
![]()

Majce, tako je raditi sa ljudima. Sto pre to prihvatis, lakse ce ti biti.to sam mu i rekla, bez spushtanja slushalice i uputila ga na koleginicu koja radi prepodne...
pa je onda njoj malo histerisao i pretio
josh ne mogu da se iskljuchim da se ne iznerviram kad takvi pochnu da mi drve, nego se automatski preispitujem jesam li sve odradila kako treba...a bar 5 puta sve proveravam
edit: i to sam josh ja njega nazvala kad sam videla 3 propushtena poziva
to sam mu i rekla, bez spushtanja slushalice i uputila ga na koleginicu koja radi prepodne...
pa je onda njoj malo histerisao i pretio
josh ne mogu da se iskljuchim da se ne iznerviram kad takvi pochnu da mi drve, nego se automatski preispitujem jesam li sve odradila kako treba...a bar 5 puta sve proveravam
edit: i to sam josh ja njega nazvala kad sam videla 3 propushtena poziva

Sta, sad ti histerises?Jao mila, nemoj se nervirati... takvih ludaka ima kolko hoces... da vidis tek ja cega sam se sve naslusala...
I ja sam u pocetku imala problema da se iskljucim, ali sad ide sve bolje![]()

Sta, sad ti histerises?![]()
vise oni meni histerisu kad ih nazovem i kazem "Dugujes tolko i tolko, placaj!" 
ma sve znam...
al treba mi malo vremena da udjem u shtos da me ne pogadja bezobrazluk...![]()