Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jeko,ja se sad vratila sa otvorenog bazena,super je voda,mada ne znam kako ljudi tu provedu ceo dan,kad hlada osim u kaficu nema ?

a ti afro taman ovamo,kad ja tamo :D

Ma kakav ceo dan. Ucetvrtastila mi se zadnjica vise od sedenja po betonu. Jos malo pa cu je guliti onim kamenom za pete. :lol:
Idemo samo da plivamo nekoliko sati. Mislim da sam ja jedina keva na bazenima koja daje detetu da se kupa koliko hoce i izlazimo iz vode tek kad nam se sasvim smezuraju prsti i uljubicaste usta.
A resila sam da ne dam ni kintu u one pozerske kafice tamo, zato i spremam rucak, da me ponuka da dodjem kuci pre nego sto se navucem na neki bezvezni sendvic iz kafane.

Ima li guzve tamo?

alo bre,ja samo takvu pijem
i nikad nista nisam fasovala.a sto je fina:aha:petrovac ima pumpnu stanicu u rezevicima,nama je super
a obozavam njihove vode u kaficu akva monta,akva bjanka,meni su sve super

Pa i ja svuda iskuliram lokanje iz cesme jer me mrzi da sipam u casu i da trazim flase kad sam zedna, al jednom smo se jako lose proveli zbog mucnine u CG i od tada imam frku od tamosnje vode. Ipak, to je bilo davno, mozda se nesto popravilo da sada.
Ej, idem na Cetinje u toku skolske godine, resila sam jer davno nisam bila tamo, a tamo su mi koreni. :heart: Kad god odem u CG, upoznam bar dva tri rodjaka koji mi znaju skoro celu familiju, a ja njih prvi put vidim i kad pocnu da mi objasnjavaju ko je ko i ko je u kom veku gde odleprsao, sasvim se pogubim, ali mi nesto bude toplo oko srca kad znam da nas ima puno.

ustala sam jutros ko prebijena :confused:
em sam loshe spavala, em sam legla besna, em pun mesec pa ko veshtica...samo shto metlu ne zajashem :evil:
divno mi je pochela radna nedelja...zvala me stranka neka jutros na sluzbeni da histerishe, a ja nisam na poslu pa nemam pojma o chemu chovek pricha..nit se predstavio, nit mi je rekao gde putuje ni gde se nalazi nego opshta histerija :dash:
preseo mi dan tek shto sam ustala, sve sam se pitala da se nisam neshto zeznula kad sam im javljala vreme leta, da nisam neshto pogreshila...
ono ispade da na shalteru nije bilo predstavnika 10 minuta, a oni doshli ranije...
:neutral:

ustala sam jutros ko prebijena :confused:
em sam loshe spavala, em sam legla besna, em pun mesec pa ko veshtica...samo shto metlu ne zajashem :evil:
divno mi je pochela radna nedelja...zvala me stranka neka jutros na sluzbeni da histerishe, a ja nisam na poslu pa nemam pojma o chemu chovek pricha..nit se predstavio, nit mi je rekao gde putuje ni gde se nalazi nego opshta histerija :dash:
preseo mi dan tek shto sam ustala, sve sam se pitala da se nisam neshto zeznula kad sam im javljala vreme leta, da nisam neshto pogreshila...
ono ispade da na shalteru nije bilo predstavnika 10 minuta, a oni doshli ranije...
:neutral:
Takvom najpre zalupis slusalicu u pola histerisanja, a ako zove opet, najpre mu kazes da se predstavi i kulturno kaze sta zeli, uz napomenu da ti ne radis danas.

to sam mu i rekla, bez spushtanja slushalice i uputila ga na koleginicu koja radi prepodne...
pa je onda njoj malo histerisao i pretio:confused:
josh ne mogu da se iskljuchim da se ne iznerviram kad takvi pochnu da mi drve, nego se automatski preispitujem jesam li sve odradila kako treba...a bar 5 puta sve proveravam :neutral:

edit: i to sam josh ja njega nazvala kad sam videla 3 propushtena poziva

to sam mu i rekla, bez spushtanja slushalice i uputila ga na koleginicu koja radi prepodne...
josh ne mogu da se iskljuchim da se ne iznerviram kad takvi pochnu da mi drve, nego se automatski preispitujem jesam li sve odradila kako treba...a bar 5 puta sve proveravam :neutral:

Majce, tako je raditi sa ljudima. Sto pre to prihvatis, lakse ce ti biti.

Jao mila, nemoj se nervirati... takvih ludaka ima kolko hoces... da vidis tek ja cega sam se sve naslusala... :lol:
I ja sam u pocetku imala problema da se iskljucim, ali sad ide sve bolje :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back