Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan...pozdravljam sve znane i neznane na ovom Forumu...inace da znas No da o hrckovi nish ne znam...da si pito za macku,papagaje,kornjace,sve bi lepo umela da izdeklemujem jer smo to sve imali u kuci...ovako ti ostaje da se raspitas okolo ili da lepo kupis knjigu sa uputstvima:rtfm:

e vako. janotsial jutros u firmu, pa kod frizera, pa kod manikira, pa sad idem po dete u vrtic. posle mi dolazi teta na razgovor za bejbisiting...i moram da vam kazem...da sad imam planer i za kucu...imam 3 fackile u koje skupljam papire koji mi trebaju do kraja meseca...i tako...ja sam kucna sekretarica i mama!

Zene, ja pobegla ko oparena sa nastavnickog veca ko Pepeljuga u ponoc. :lol: Izgleda da sam dobila propagandofobiju. :neutral:

Odslusala sam sve sto je relevantno za nastavu i rad i kad sam videla da se sprema prezentacija ''Skola bez nasilja'' :roll: sa sve fingiranim podacima i tupljenjem u prazno, pitala dishu da li moram ostati, on onako nije mogo pred svima da me pusti tek tako jer bi svi krenuli pa onda kazao: ''Pa moze, pretpostavljam zbog deteta, jel tako?'', a ja samo docekala rec ''moze'' i reko: ''Ma nije zbog deteta, nego ne mogu da slusam ovaj propagandni materijal i narucene gluposti''. Da znate samo kakvo je meskoljenje nastalo medju kolegama. :zcepanje: Mislim da je garant bar pola njih pozelelo da odmah pobegne sa prezentacije, al im je verovatno bilo neprijatno da ustanu i odu jer bi njihov odlazak onda delovao jednako drsko kao moj pa su verovatno svi ostali da se smore bar do osam sati, jadni.:mrgreen:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back