dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....си сигурна :zper:

posni-kolaci-v.jpg

jocina_cokoladna_torta_1290275104_1.jpg

Ух, мљац мљац,...:zaljubljena:

.

Sigurna. Stavila sam ostatak torte u zamrzivac.

ZA mene na zalost to vise nije praznik
Moj je tata umro na Srpsku Novu godinu pre 11 godina
od tada uvek s tugom slusam kako se drugi vesele i prisecam se svega sto ga je snaslo.....

ali svakako Srecna vam Srpska Nova godina....

Meni su tata i muz umrli tu negde oko sestrinog rodjendana i potpuno te razumem. Od tada nismo uspeli da proslavimo njen rodjendan u pravoj slavljenickoj atmosferi, nego sve nekako mirnije i tishe nego pre.

Кад већ помињемо те догађаје...

Мој отац је умро два дана пре татине смрти... :(

Мене датуми не погађају, али некад се скоро распаднем кад осетим колико ми породица недостаје.

Но, прође то...

И мени се Туриста јако допао.
Права мера Анђелине и Деп такав да би се баш свака жена заљубила у њега.
И понеки мушкарац... :)

Andjelina je prelepa, a Dzoni je drugaciji kao i u svakom filmu. Meni je on mnogo dobar glumac.

Ja sam odmah na pocetku filma provalila da je to on, po jednoj sitnici. :)

Da, ponekad imam utisak kao da sam sama, na pustoj poljani...a oko mene svi...samo ja sama...sreca nije cest taj osecaj
A sada malo lepse teme...
Pa lepo da docekas tu tvoju dusicu maju i sjatku...maleno andjelce...uh kako je to lepo...da je izljubis puno...a jedna pusa da bude od mene...moze?

zdravo narode, shta se radi?
ja trebala popodne da otputujem na par dana kod drugarice u ns, da malo promenim sredinu i da se izluftiram od kuce
al ne da mi se nishta, pa ni to
kad sam ustala pocheo divljachki zub da me boli, pa preshlo i na glavu..ochi samo shto mi ne ispadnu od bolova :eek:
posle me tata pregledao, kaze izgleda sam pod upalom, i krajnici i desni i sve :besna:
pa nisam smela tako bolna da krenem...eno gledam torbu spakovanu i pizdim :histericna:
sad me kao (da kucnem) ne boli, il sam se taman nadrogirala...a i dzaba kad nece da me odvezu na bus:confused:

.....dobro vece, ako me ikad vise cujete da izjavim da ne igram igrice...slobodno
mi recite da lazem...:zstidljivko:

.....na jednom sajtu otkrila igricu, ono koliko brzo reagujes i kolika ti je moc
zapazanja...ljudi moji ala je to zarazno...sve nesto radim po kuci pa sednem
da jednu odigram...qq..qq..sreca pa nisam to ranije otkrila...a zanimljivo mi
je zato sto samo lici na jednostavno...a nije....z:)

....jel vam se desilo tako da se zakucate za nesto pa nikako da se odlepite
od toga...a mislili ste da nikad necete vi to raditi...z:hm:

Dobro vecez:)

Ja ne igram uopste igrice, samo sam jednu igrala. Gradila hotele. Kad zasednem, ne ustajem po par sati.
Moja sestra i naj, drugarica su frikovi za igrice. To se zove telefon da se pita kako se prelazi nivo, pa se takmice ko ce srebro, ko ce zlato. Ma idi...

....hehe..znam za takve, i to jeste preterano..ali se ja sad cudim sebi koja
nikad ni pasijans nisam slagala na kompu, sve me je to smaralo, a ovo me
nekako zaokupilo...jer mora brzo da se reaguje, da se povezu dva i dva ista
znaka....ima ih desetak razlicitig..koji su naravno razbacani u dvadratu...z:mrgreen:

eeeeeeeeeeeeeeee setila sam se
igrala sam one karte na kompu, ali ne pasijans nego ono drugo
i to sam fanatichno igrala dok sam spremala poslednje ispite
nisam mogla da zaspim od uchenja i hrpe informacija, pa mi to pomagalo da preshaltam mozak na drugi kolosek
pa onda nisam mogla stati dok ne slozim...
i tako u krug...

....hehe..znam za takve, i to jeste preterano..ali se ja sad cudim sebi koja
nikad ni pasijans nisam slagala na kompu, sve me je to smaralo, a ovo me
nekako zaokupilo...jer mora brzo da se reaguje, da se povezu dva i dva ista
znaka....ima ih desetak razlicitig..koji su naravno razbacani u dvadratu...z:mrgreen:

Za svakoga postoji neka igrica sa kojom ce se zaraziti. samo je pitanje vremena.

Svojevremeno sam se zaricala da nikad necu korisiti internet
Sada ujedam kada ga nemam. Khm, khm...zvuci kao zavisnost, a? :think:

stiglo mene, a stiglo m i sve drugarice u okolini
jedna slinava, jedna riche ko magarac(njene rechi :lol:)

a protezu jesi li skinula shushu? :mrgreen:

Ma i mene je stiglo, kijam, po malo kašljem, slinim... Ali prolazi.
A protezu nisam još skinula, trebala sam pre par dana ali otišla mi
ortodontica na planinu, pa kad se vrati :)
Nadam se sledeće nedelje, kad dođem da skidam konce, da ću usput i protezu :)

Pozdrav, zene. Ja sam danas popodne izasla u setnju po lepom vremenu planirajuci samo da malo provetrim glavu pa da se vratim kuci i napokon pokupim sve igracke i obesim ih na najvishe mesto u stanu i da prepakujem odecu u plakaru jer mi je sve zbrkano. Umesto toga, sestra me je navukla u radnju sa tekstilom, kupile smo neke krpe tamo i na kraju sam sklepala kapu i poncho sa kapuljacom za nju, princezastu haljinicu za dete, kapu, shal i suknju za sebe i sad me jos ceka da napravim jedan dzemperic i dve pidzamice za sutrasnji rodjus deteta moje drugarice tako da sam danas totalno u fazonu shivenja i to sasvim neplanirano.

Jeko hvala za repku :)
A divno za šivenje, moja tetka je nekada umela sve živo da sašije, ali je sad prestala,
i prešla na pravljenje kolača :)
Ja sam celo prepodne uživela, pošetala, sela sa drugaricom na piće&krompiriće sa salsa sosom,
posle toga kod kuće odmorila, bila kod doktora, i sad opet odmaram.
Moji me tetoše celo veče :lol: zbog zahvata :lol:
Hoće mama da mi donese šta god mi se jede, pije, al neću da je cimam...
Mada mi se jede nešto slatko z:cry:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back