dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Majce, ajd da bude sa srecom
Ja na kratko da se javim, ceo dan nisam imala prilike ni da privirim ovde, kad mi je sef non stop bio u kancelariji
Umorna sam, na kraju, od zaostalih poslova i vec jedva cekam petak

Cera mi je nesto bolesna, kasnje i dobila je antibiotik, ne ide u skolu, i u ponedeljak ide na kontrolu, a i muz je nesto kilav, a i ja kasljem, neki virus nas je izgleda dokacio
Juce mi je bio tako stresan dan na poslu, koliko god se navikla na svoj posao, on me uvek iznenadi s novim problemima..... koleginica na odmoru, ali srecom, nema mnogo njenog posla koji moram da uradim

sta ovdi ima novo?

zene, zeneeeeeeeeeeeeeee :zskace:
i po koji mushki :lol:
znate kako sam juche bila sva shmrlj :confused:
hvala na lepim rechima:zag:
ne bih nishta da kazem,ali mooooooooooooooooorrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
ja ustala, popila kafiicu i dodjem do moje sobe, bacim pogled na mob i vidim propushten poziv neki bg broj
krenem da dumam 200 na sat shta bi moglo biti, ne znam ni gde sam vishe slala cv za posao:think:
i zovem i zovem, non-stop zauzeto...i posle jedno 15min dobijem vezu:)
proshle godine negde u ovo vreme sam ishla na neke silne testove i razgovore za posao, nisam proshla u poslednji krug (ali znam da chuvaju sve prijave jer im neka hr agenicja(valjda) radi zaposhljavanje) i sad me pozvali ako nisam nashla posao da dodjem opet na razgovoooooooooooooooooor:D
josh sam euforichna, pa reko da podelim sa vama dok sam hepi:zurka:
posle cu da analiziram :lol:

Овакве вести је лепо чути...
1.gif
:klap:

А, то да смо ових дана некако поспани, сломљени..ништа страшно.
Јесен полако пролази...и ево нам још мало па.....зима долази.
Организам се припрема за то....

Будимо спремне,...
......никако лење,...само 15 минута за вежбице ....
vezbe1_m.jpg

.

Dobro sam.
Bila do grada, vratila se, pogledala film, odushevila se, volim takve filmove"Zmurke"sa Robertom De Nirom...i evo me malkice da vam pozelim lepu noc...a onda na pavanje...sutra se radi...
E da, brojim dane do Etno sajma zdrave hrane...dolazimo kao tim sa kulinarstva, moje devojke i ja...bash se radujem...i jedva chekam:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back