dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja juche imala taj osecaj...doshla sa posla...radim po kuhinji i plachem, sve brishem suze da me ne vide...bash tako kao da sam bolesna i kao da mi neko seo na grudi...pa se sve krijem, a zashto ne pitajte...nemam pojma.:(
Odem danas na posao, u pola dana kaze koleginica, e jedva chekam da odem kuci, tako mi neshto teshko zaplakacu, lepo joj vidim pune ochi suza, pitam je shta joj je, kaze ne zna, kao da je neshto pritiska u dushi...eto, ko zna, mozda neka virusna tuga...

Evo termina i dijagnoze... :lol: :zcepanje:
Bar sad kad nas uhvati, mi samo pomenemo virusnu tugu i odmah gotovo.

Kod mene danas ok...
Pošto sam sinoć tj. noćas odrapila 13 sati spavanja, danas sam uspela svašta nešto...
Završila nešto u kancelariji... pa išla kod koleginice, završavala još neki posao... toliko sam se udubila, da su na kraju njih dve sedele u jaknama obučene, radno vreme isteklo a ja računam sve u šesnaJest... :mrgreen:
Posle posla išla na feniranje... pa kod drugarice na kafu...
Napokon kući dođoh u 6, a ono sveki tu... muž me odmah zeza pred njom, kaže:"Vidi kad ti snaja dolazi kući" :mrgreen::zcepanje:
Onda skuvala kaficu, ubacila piletinu u rernu da se peče, skuvala spanać... i večerala... posle šmugnula malo do mojih, uzela od mame jednu knjigu, proćaskali, izmazila se sa Mićkom...
I sad se istuširala... jedem eurokrem, pijem jogurt i forumašim... :heart:

:D:D:D

Jao kako sam se ja smrzla napolju...Bila u školici za trudnice, izdiktirala nam šta nam treba za porodilište i sve...Ju bogte šta tu sve ne treba!!! :dash: Posle reko aj malo da prošetam...znači, zvala mm-a da dodje po mene, produvao me vetar a i ovako nekoliko dana mi nos te zapušen te curi...Pa sam kasnije posle toplog tuša skuvala toplu čokoladu i gledala Survivor... :zaljubljena: Sad još malo pa spavanjac...

mini ides u skolu za trudnice u zmaj ognjena vuka?pred kraj zovu da dodju i muzeve da odgledate zajedno film o porodjaju.savetujem ti da ti i mm preskocite to predavanje.muskarci su sokirani do kraja svog zivota,a zenama bas i ne treba to,suvise je fuj.
inace da te ohrabrim ja sam oba puta imala porodjaj u trku,brzo i lako i mislim da mi je to disanje olaksalo bolove i skrenulo misli

Само да вам махнем...
Вечерас сам баш нешто кисео...
Спавао бих два дана...
Али ме мрзи да спавам сам... :)

...то смем само ја да будем......."кисела.............

TN_75.JPG

:zcepanje:
http://4.***************/_V42yhL_uPaw/S1HlBCe4_fI/AAAAAAAADPA/45blqoegVX8/s400/5.jpg

.

Kako možeš tako malo da spavaš?

Jel ti i radiš?:eek:

Целу ноћ сам радила нешто на компу,...па онда спавала....до сада.
(мислим да је непотребно више од 5 сати да се спава,..што
не значи да не могу и дуже,..углавном зими...
Греота бре да се живот проведе у спавању!.)...а
сада имам неке обавезе,...одох :cao:....видимо се касније.

Sta je to shokiralo tvog muza, smokvicice? Kad sam ja bila u skoli za trudnice, nije bilo filmitja. :confused: Moj muz je bio odusevljen detaljisanjem u vezi sa porodjajem i bebom i trazio od med. sestre da i oni vezbaju uvijanje pelena na lutki. :lol:

prikazali su snimak porodjaja sa sve detaljima.stvarno je samo za one sa jacim stomakom.to je bilo 94,moguce je da su zbog zgrozenih faca prestali

zene, zeneeeeeeeeeeeeeee :zskace:
i po koji mushki :lol:
znate kako sam juche bila sva shmrlj :confused:
hvala na lepim rechima:zag:
ne bih nishta da kazem,ali mooooooooooooooooorrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
ja ustala, popila kafiicu i dodjem do moje sobe, bacim pogled na mob i vidim propushten poziv neki bg broj
krenem da dumam 200 na sat shta bi moglo biti, ne znam ni gde sam vishe slala cv za posao:think:
i zovem i zovem, non-stop zauzeto...i posle jedno 15min dobijem vezu:)
proshle godine negde u ovo vreme sam ishla na neke silne testove i razgovore za posao, nisam proshla u poslednji krug (ali znam da chuvaju sve prijave jer im neka hr agenicja(valjda) radi zaposhljavanje) i sad me pozvali ako nisam nashla posao da dodjem opet na razgovoooooooooooooooooor:D
josh sam euforichna, pa reko da podelim sa vama dok sam hepi:zurka:
posle cu da analiziram :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back