dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam sanjala kako vodim ljubav s mm-om...mis'iiiim stvarno!Ko još sanja da se h... sa mužem :dash: :mrgreen:

Goksi, ideja za Smokvicu ti je :super: Svaka čast, romantično, simpatično a pokazuje koliko se trudila oko poklona.Jedino ako nema vremena, kontam da zahteva prilično vremena baš.

Inače, dobar dan ladies, posle ko zna koliko vremena pijem prvu kaficu s vama

Ne znam za vas ali meni je jako teško bilo da ustanem jutros, da nisam morala da piškiriškim ko zna kad bih ustala...posle sam se sklupčala pored mm-a...valjda uticaj sna :rumenko:

...ide na smeđe, samo još treba jedno minimum 2x da se ofarbam i da malo
secnem krajeve jedno 3-4cm...tada će biti ok....samo kad više nije ono crno-crno...

...i ako ti kažem da sam uzela dve farbe jednu tamnu plavu, jednu smeđu, da
bi uspelo da izvuče koliko toliko, a da koren ne bude žut, onda ti je jasno kakva
mi je kosa..prima ko luda, a ima neki cvrenkasti pigment...uglavnom do proleća
će biti to što želim;)

Како ово време утиче на вас?
...Спава вам се.....;)...
...а не,...не,...јок не спава нам се,...ми вежбамо:lol:

1f67116a345.jpeg

...vidiš da smo boesni...:(

svashta i nishta:neutral:
imala sam osecaj ko da mi neko seo na grudi...a nisam se ni poshteno isplakala...
sve sam gledala da tata ne naidje s posla, da me ne vidi:(
posle mi bilo smeshno...mora da sam bila prizor

Ja juche imala taj osecaj...doshla sa posla...radim po kuhinji i plachem, sve brishem suze da me ne vide...bash tako kao da sam bolesna i kao da mi neko seo na grudi...pa se sve krijem, a zashto ne pitajte...nemam pojma.:(
Odem danas na posao, u pola dana kaze koleginica, e jedva chekam da odem kuci, tako mi neshto teshko zaplakacu, lepo joj vidim pune ochi suza, pitam je shta joj je, kaze ne zna, kao da je neshto pritiska u dushi...eto, ko zna, mozda neka virusna tuga...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back