dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
oni prave veceru povodom desetogodisnjice crkvenog braka u sokacetu(mini znas o cemu pricam)za nas tridesetak.
u stvari je bio mamin 70 rodjendan,a i pocinje veliki post.mislim da je mama to odlucila iz svih ovih razloga.
mislila sam da im mozda kupim karte za karminu buranu,cula sam pre neki dan da pricaju da nisu gledali

oni prave veceru povodom desetogodisnjice crkvenog braka u sokacetu(mini znas o cemu pricam)za nas tridesetak.
u stvari je bio mamin 70 rodjendan,a i pocinje veliki post.mislim da je mama to odlucila iz svih ovih razloga.
mislila sam da im mozda kupim karte za karminu buranu,cula sam pre neki dan da pricaju da nisu gledali
E to sam htela kao treći predlog da dam :lol: Mislim, ne baš Karmina Burana ali neka predstava ako vole...Odlična ideja, ja ne bih više razmišljala :)

Htela sam nesto sasvim drugo da odgovorim na njeno pitanje, ali sam rekla sebi da cu malo sacekati da vidim da li ce prvi odgovor biti kosmodisk ili mast za reumu pa makar i u shali. :lol:

:lol: Pa prva asocijacija na 70 god ebi ga...

Нисам знао да се црквена венчања дешавају у сокачету...
А знам понешто о црквеним венчањима... :)

Ako imas vremena i mogucnosti, pokupi njihove i vase slike, od prvoga dana pa do sada, i napravi album njihovog zivota. Mozda, ne znam ali meni bi to u to vreme bio jedan pregled, retrospektiva uspeha zivota...po meni, simpatican i lep poklon...

E oteo si mi slovca iz tastature ..danas sam htela ovo da otkuckam, al mi dete otelo laptop da gleda crtani. Imas repku za ovu ideju. Ja sam jos htela da joj predlozim da doda svoje saljive komentare na svaku scenu iz albuma. :)

Pozdrav za trecu smenu, a ostalima laku noc zelim....
91c156191d2485038af247f784538302.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back