dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakvi zakasnila, nema ovde kašnjena. Svi smo uvek dobrodošli i na vreme.
Ja se zahvaljujem svima koji čestitaju sv.Arandjela. Jeste mi to, ono što se kaže devojačka slava, ali ja drugu nemam. Idem kod roditelja na ručak, a kod kumova na večeru. Baš nam je Arandjel zastupljen.

Dobar vam dan zelim svima. Posle kafice vam predlazem da pozovete nekog dragog i da krenete u jednu lepu, prijatnu setnju... ili voznju, kako ko zeli. Ja odoh sa drugarom malo da se provozamo, da iskoristimo lep dan...
6bce51958f679e764a233fde2f6b7506.jpg

Dobro veče, kako je? :) Mi sinoć zaglavili kod prijatelja, bilo baš lepo zezanje, pipali mi stomak ko nenormalni a mali elijen se samo premešta unutra, baš im dao povoda da budu dosadni :) Mm i ja smo mi stavili na stomak sluške i pustili klasičnu muz.pre neki dan, celo jutro se nije pomerao i kako smo mu pustili muz. tako počeo da se mrda :lol: I štuca bogte...ju.Jedva čekam da odem za d2 nedelje kod ginek., već mi težak stomak, pa ne mogu da šetam puno uopšte, pa me prepone bole...Počinjem da shvatam šta znači biti trudan...vreme je valjda bilo :mrgreen:
Danas bili kod mojih na ručku,majka draga mi kupila pidžamicu i trenerku za trudnice, i ukrala sam im čokoladu i strpala u tašnu da mm ne vidi jer me drži na restrikciji od slatkiša i tih stvari zbog onih 6 kg :roll: Danas sam mu uzela 2 bombone a rekla da sam uzela 1 i ladno je skontao :eek: - Krala si! :zcepanje: Uglavnom, integralni hleb, smedji šećer, suzdržavanje od slatkiša, izbegavanje grožđa u velikim količinama ... dovelo do toga da sam se za 2 nedelje ugojila samo 1kg.Što je za 8.mesec kad se žena najviše ugoji odlično :klap: Hvala bogu.
Jutros skoknuli do Fruške g.na čajić, iznenadilo nas sunce, jes brzo prošlo al iskoristili smo ga, hvala bogu još jednom smo eto otišli tamo.Baš će mi faliti kafa na Vencu tokom zime :(
Eto ga esej opet :roll:

Poslednja izmena:
Dobro veče, kako je? :) Mi sinoć zaglavili kod prijatelja, bilo baš lepo zezanje, pipali mi stomak ko nenormalni a mali elijen se samo premešta unutra, baš im dao povoda da budu dosadni :) Mm i ja smo mi stavili na stomak sluške i pustili klasičnu muz.pre neki dan, celo jutro se nije pomerao i kako smo mu pustili muz. tako počeo da se mrda :lol: I štuca bogte...ju.Jedva čekam da odem za d2 nedelje kod ginek., već mi težak stomak, pa ne mogu da šetam puno uopšte, pa me prepone bole...Počinjem da shvatam šta znači biti trudan...vreme je valjda bilo :mrgreen:
Danas bili kod mojih na ručku,majka draga mi kupila pidžamicu i trenerku za trudnice, i ukrala sam im čokoladu i strpala u tašnu da mm ne vidi jer me drži na restrikciji od slatkiša i tih stvari zbog onih 6 kg :roll: Danas sam mu uzela 2 bombone a rekla da sam uzela 1 i ladno je skontao :eek: - Krala si! :zcepanje: Uglavnom, integralni hleb, smedji šećer, suzdržavanje od slatkiša, izbegavanje grožđa u velikim količinama ... dovelo do toga da sam se za 2 nedelje ugojila samo 1kg.Što je za 8.mesec kad se žena najviše ugoji odlično :klap: Hvala bogu.
Jutros skoknuli do Fruške g.na čajić, iznenadilo nas sunce, jes brzo prošlo al iskoristili smo ga, hvala bogu još jednom smo eto otišli tamo.Baš će mi faliti kafa na Vencu tokom zime :(
Eto ga esej opet :roll:

Увек је лепо читати то што пишеш,.... одише топлином....!

Не би било лоше да сачуваш неке поруке које си овде писала,..
па да их једног дана читаш своме детету.
Верујем да ће га интересовати,........ нешто
попут онога.... "како је слушао музикицу"

img-set

...а нарочито то у вези чоколаде..:lol:

.

Увек је лепо читати то што пишеш,.... одише топлином....!

Не би било лоше да сачуваш неке поруке које си овде писала,..
па да их једног дана читаш своме детету.
Верујем да ће га интересовати,........ нешто
попут онога.... "како је слушао музикицу"

img-set

...а нарочито то у вези чоколаде..:lol:

.

Lepo.
Uh...treba to sve skupiti s ove teme...a bogami ima je!Ali, da, nije ti loša ideja :) Haha, ćuti, to za slatkiše i testo pa to je agonija izmedju mm-a i mene :lol: Odemo u diskont, ja zastanem kod neke ˝grešne˝ police, on skonta da me nema, gleda okolo pa kad skonta da razmatram mogućnost da strpam u korpu neki slatkiš prevrne očima i bukvalno me vuče od police

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back