Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mi sinoć zaglavili kod prijatelja, bilo baš lepo zezanje, pipali mi stomak ko nenormalni a mali elijen se samo premešta unutra, baš im dao povoda da budu dosadni
Mm i ja smo mi stavili na stomak sluške i pustili klasičnu muz.pre neki dan, celo jutro se nije pomerao i kako smo mu pustili muz. tako počeo da se mrda
I štuca bogte...ju.Jedva čekam da odem za d2 nedelje kod ginek., već mi težak stomak, pa ne mogu da šetam puno uopšte, pa me prepone bole...Počinjem da shvatam šta znači biti trudan...vreme je valjda bilo 
- Krala si!
Uglavnom, integralni hleb, smedji šećer, suzdržavanje od slatkiša, izbegavanje grožđa u velikim količinama ... dovelo do toga da sam se za 2 nedelje ugojila samo 1kg.Što je za 8.mesec kad se žena najviše ugoji odlično
Hvala bogu.

i tebi laku noc...i ostalima laku noc i lepe snove zelim od srca

Dobro veče, kako je?Mi sinoć zaglavili kod prijatelja, bilo baš lepo zezanje, pipali mi stomak ko nenormalni a mali elijen se samo premešta unutra, baš im dao povoda da budu dosadni
Mm i ja smo mi stavili na stomak sluške i pustili klasičnu muz.pre neki dan, celo jutro se nije pomerao i kako smo mu pustili muz. tako počeo da se mrda
I štuca bogte...ju.Jedva čekam da odem za d2 nedelje kod ginek., već mi težak stomak, pa ne mogu da šetam puno uopšte, pa me prepone bole...Počinjem da shvatam šta znači biti trudan...vreme je valjda bilo
Danas bili kod mojih na ručku,majka draga mi kupila pidžamicu i trenerku za trudnice, i ukrala sam im čokoladu i strpala u tašnu da mm ne vidi jer me drži na restrikciji od slatkiša i tih stvari zbog onih 6 kgDanas sam mu uzela 2 bombone a rekla da sam uzela 1 i ladno je skontao
- Krala si!
Uglavnom, integralni hleb, smedji šećer, suzdržavanje od slatkiša, izbegavanje grožđa u velikim količinama ... dovelo do toga da sam se za 2 nedelje ugojila samo 1kg.Što je za 8.mesec kad se žena najviše ugoji odlično
Hvala bogu.
Jutros skoknuli do Fruške g.na čajić, iznenadilo nas sunce, jes brzo prošlo al iskoristili smo ga, hvala bogu još jednom smo eto otišli tamo.Baš će mi faliti kafa na Vencu tokom zime
Eto ga esej opet![]()

Увек је лепо читати то што пишеш,.... одише топлином....!
Не би било лоше да сачуваш неке поруке које си овде писала,..
па да их једног дана читаш своме детету.
Верујем да ће га интересовати,........ нешто
попут онога.... "како је слушао музикицу"
![]()
...а нарочито то у вези чоколаде..
.
Lepo.
Haha, ćuti, to za slatkiše i testo pa to je agonija izmedju mm-a i mene
Odemo u diskont, ja zastanem kod neke ˝grešne˝ police, on skonta da me nema, gleda okolo pa kad skonta da razmatram mogućnost da strpam u korpu neki slatkiš prevrne očima i bukvalno me vuče od police 
Uplati im vikend u banji 

...Ali neću mu roditi tri bebe ebi ga