dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma znam ja da ona nije u Parizu i da je opisivala život koji verovatno ne živi... ali me nervira što čim je neko zadovoljan svojim životom, srećan, ispunjen, odmah se to uzima u razmatranje, po predrasudi "nemoguće je biti baš u svemu uspešan"...
Ne verujem u to...

A po čemu si zaključila da ostatak foruma smatra tvoj život uspešnim i bajkovitim?:roll:

:cool:

Pa iz ove naše difne nam državice... ja srbiju ne ubacujem u evropu... mi smo afrika otprilike...:mrgreen:

E vidiš u pravu si... u ljušturi... u oklopu...
Ali isto tako ne znaš da sam ja rak u horoskopu... osoba koja obožava svoj oklop... kojoj ništa sem njega ne treba... ;)

I nemoj brisati... što...:D

Pa obrisala sam jer je to moje subjektivno zapazanje o forumasu, a to nije dozvoljeno pravilnikom foruma. Iskopali bi vec to retroaktivno oni sa pf politika kad se namerache da kazne nesto.

Srbija je u Evropi nezavisno od toga sto se ne osecas lepo u njoj.

Da si rak i da ti je dobro u oklopu, drugacije bi mi izgledali tvoji postovi. Verovatno ih ne bih komentarisala, nego bih im im davala repke.

E bre ljudi, na mukama sam
Zapalila bih ranije s posla, jer skoro niko nije tu, al se plasim ce me def zove
A zbrisal bi pre mraka (mada sam prethodnih dana vozila uvece)
Dosadno mi je ubi boze
Cak mi je i na forumu dosadno
Ocu kuci da mazim kuce i da idemo kod prijatelja u goste
Da se svadjam s muzem, s cerkom, samo da izadjem vise iz kancelarije, danas mi je ko zatvor

Zapalila bih ranije s posla, jer skoro niko nije tu, al se plasim ce me def zove
Dosadno mi je ubi boze
Da se svadjam s muzem, s cerkom, samo da izadjem vise iz kancelarije, danas mi je ko zatvor

Cccccc!! I onda se cudimo sto drzava propada

Dosadno mi je ubi boze

Uff, kako te razumem. Sad si me podsetila na moje kancelarijske dane. Kad god sam izletela sa posla u tri, preticala sam ko mahnita buseve gsp-a. :lol:
Uvek mi je u tim poslednjim trenucima bilo dobro resenje da odigram jedan tetris. Probaj time da skratis subjektivno dugackih petnaestak minuta. Ta stara igrica je proverena metoda. :)

zatrpali me na fb sa slikama likova iz crtaca, pa se setila:)
ja sam obozavala evokse...mislim da sam imala snimljene sve epizode...
i nindza kornjache:lol: bila sam mikelandjelo :zcepanje:
znam da kad smo vikendom ishli kod babe i dede u posetu, tata je programirao video da mi snimi epizodu..ne daj boze da propustim

eto :D

A da sad je fora neka da se stavi na profil sliku neki junak iz crtanog filma

završi li se više analiza dotične forumašice i njenog slučaja !? :rtfm: :worth:
Noćas čitala na "Mojoj zemlji", danas ovde na temu koju baš volim i osećam je svojom, ali se u celoj toj priči nikako nisam našla. Valjda nisam dovoljno upućena u ceo slučaj, a tako će i da ostane.
Pozdrav Jaci i Afri što se grle, Majchetu što piše o crtaćima i Ljubinki što joj dosadno na poslu... i goksiju što je uvek pozitivan i torenteu što je najoriginalniji

završi li se više analiza dotične forumašice i njenog slučaja !? :rtfm: :worth:
Noćas čitala na "Mojoj zemlji", danas ovde na temu koju baš volim i osećam je svojom, ali se u celoj toj priči nikako nisam našla. Valjda nisam dovoljno upućena u ceo slučaj, a tako će i da ostane.
Pozdrav Jaci i Afri što se grle, Majchetu što piše o crtaćima i Ljubinki što joj dosadno na poslu... i goksiju što je uvek pozitivan i torenteu što je najoriginalniji

...hehhe...pozdrav i tebi drugarice...:zag:

...evo i tebe sam zagrlila...a Jaci "moram" em nam poslala slatke poljubce,
em da je namolim da ne postavlja ništa slatko što će da pravi, inače ništa od
moje dijete....:mrgreen:

...nego jel i vi kad vidite tako nešto lepo slatko, ko ona Domaćicina torta tamo
na temi dobošica, mmmm....da pojedete što bi rekli i masno ćebe samo ako je
slatko..ili sam samo ja tako fijuknuta...:rumenko:

dobro vece...ja htedoh da se ukljucim u ovaj investigation...al nemam vremena..place beba...budite milosrdni prema jadnoj zeni koja ne moze da bude uspesna forumasica i majka deteta od 2 meseca..te domacica....pa mi objasnite what a fcuk is going on?!?!?

:lol:
e zvezdo, bash sam se tebe danas setila kad sam chichku ogovarala na post (da se ne pravi tosha) :mrgreen:
al bzv mi bilo da napishem da ti ni sa jednim bebchetom ne stizesh da forumashish, a kamoli sve ono gore navedeno:rtfm:
a ne mislim u u loshem smislu:)
kako je bekan:D?

A po čemu si zaključila da ostatak foruma smatra tvoj život uspešnim i bajkovitim?:roll:
Pa ono, rekli mi ljudi milion puta... :rtfm: uz obavezno:"Pazi se, tu nešto mora da ne valja.":mrgreen:
Npr. Chichak, evo ga jedan primer koju smatram neisfoliranom. Cisto da primetis razliku. Ima ih jos puno ovde. I sve to nema veze sa cinjenicama iz njihovih zivota, nego sa njihovim pisanjem na forumu.
Ček bre, jel ja govorim istinu ili ne govorim?
Ako govorim, kako sam ja to po tebi isfolirana?
Kad god neko oplevi po "diskretnom šarmu buržoazije" Čičak nekako uglavi svoj "so perfect life". :roll:

U početku sam ćutala, mislila, ma ne misle i na mene... ali sam onda skontala da ljudi vole da potkače sve... pa tako svaki put znam da i mene ubace u taj koš... a s obzirom da mi je dosadno, zašto ne bi iznela svoje mišljenje...;)

Pa ono, rekli mi ljudi milion puta... :rtfm: uz obavezno:"Pazi se, tu nešto mora da ne valja.":mrgreen:

Ček bre, jel ja govorim istinu ili ne govorim?
Ako govorim, kako sam ja to po tebi isfolirana?

U početku sam ćutala, mislila, ma ne misle i na mene... ali sam onda skontala da ljudi vole da potkače sve... pa tako svaki put znam da i mene ubace u taj koš... a s obzirom da mi je dosadno, zašto ne bi iznela svoje mišljenje...;)

Imaš na kompu instaliran program koji detektuje preneseno značenje i pominjanje tvog lika i dela u tuđim postovima? Vau! Ova tehnika je čudo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back