dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zdravo drage drugarice, kakve nobične rasprave na ovoj temi.

Ja uvek pročitam ono što se pisalo dok me nije bilo.
Pa tako čestitam Jaci na uspehu tima njenog sina...
i da kažem Ljubinki da joj je lep auto....

Ja moj moram da operem. Stvarno sramota da jedna fina dama kao što sam ja, vozi prljav auto. Ali pošto nemam ambicija ni uslova da ga perem sama, zna li neko koliko to košta po perionicama. Samo da ga plaknu spolja?

Ako se dobro sećam, oko 400 kinti je u perionici u Merkatoru, da ga provezeš kroz četke - to ti je najbrže i najlakše, ali ne treba to raditi često.

Hvala Bi za kola
I ja moj treba da operem, ali dubinski....
Sad posto sam se istrosila, sad mogu da cekam, da se strpim
Svaki dan mi je prava avantura odlazak i dolazak s posla
A moje parkiranje je smeh zivi

Znaci, kad budem naucila da se parkiram gde hoces i precizno, e tad cu valjda moci da kazem da sam vozac

Onda ujutru krecem ranije da bih ispred zgrade ufatila mesto za parking
I inace, parkiranje u Beogradu - e to je citava nauka....

Hvala Bi za kola
I ja moj treba da operem, ali dubinski....
Sad posto sam se istrosila, sad mogu da cekam, da se strpim
Svaki dan mi je prava avantura odlazak i dolazak s posla
A moje parkiranje je smeh zivi

Znaci, kad budem naucila da se parkiram gde hoces i precizno, e tad cu valjda moci da kazem da sam vozac

Onda ujutru krecem ranije da bih ispred zgrade ufatila mesto za parking
I inace, parkiranje u Beogradu - e to je citava nauka....

Ma samo polako. Vozi svaki dan i rutina ce doci sama po sebi.

ladies, šta radite, kako ste?Kad Čička nema ko da nikog nema ovde :lol:
Ja samo da se javim, baš mi nešto smor da sedim za kompom ovih dana a evo recimo dva puta kako sam i sela za pola sata počela ledja da me odvaljuju, podmetnem jastuk al slaba vajda, evo sad ležim i kuckam, a to baš i ne volim.
Eh, danas me mm probudio doručkom u krevet, sredio dnevnu...pošto ustaje pre mene a radi od kuće jel...Baš me obradovao Juče se svekar vratio iz Bankoka i doneo nam svašta lepo!Lampa ona kao četvrtasta, njihov fazon, Budica, meni 2 'aljinice letnje, mm-u 2 majice, bebi majičicu...ne znam, svašta, baš se radujem njegovim putovanjima :lol: Juče sam peške u dva navrata prešla po nekih 2-2,5km, znači oko 5km al su me posle donji deo ledja užasno bolela...A deluje mi tako lako :rumenko:
I tako, eto izreferisala sam čega sam se setila, odoh da gledam Surviver

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back