gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
to je bas cudno...prosto sa odrastanjem dobijas te grozne strahove.....strah od mraka mi je bio drugaciji kad sma bila mala..bojala se vestica a sad....spisak je ogroman
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joj ja se nekad i u stanu uplasim....zato kod mene gore svetla ko bozicno drvo smo uveceU svojoj kući se ne plašim mraka, al zato napolju idem samo osvetljenim putevima.
to je bas cudno...prosto sa odrastanjem dobijas te grozne strahove.....strah od mraka mi je bio drugaciji kad sma bila mala..bojala se vestica a sad....spisak je ogroman

upravo videh da na sajtu podnapisi postoji brazilski jezik....![]()
pa oni pricaju portugalski koliko ja znam..verovatno neka varijanta portugalskog postoji razlika...jedni od njih imaju mnogo slova sh..tako nam je rekao moj drug iz Sao Paola..ali u principu pricaju portugalski
..brazilsku..oni sami kazu da pricaju portugalski....pa sta se cudis.....i kod nas takve stvari postoje
bosnjacki crnogorski........
ja mislim da su ti isti, smislili i brazilski....![]()
различитост даје на наглашавању индивидуалности....индивидуалност даје саможивост.....саможивост форсира ''живим сам, све радим сам''....резултат је ?pa sad isti .....ali u glavi isti definitivno
bas vole razlicitosti
mene to prosto fascinira...insistiranje na razlicitosti umesto insistiranje na slicnosti

pa sad isti .....ali u glavi isti definitivno
bas vole razlicitosti
mene to prosto fascinira...insistiranje na razlicitosti umesto insistiranje na slicnosti

различитост даје на наглашавању индивидуалности....индивидуалност даје саможивост.....саможивост форсира ''живим сам, све радим сам''....резултат је ?![]()
различитост даје на наглашавању индивидуалности....индивидуалност даје саможивост.....саможивост форсира ''живим сам, све радим сам''....резултат је ?![]()

Ево ме!o gde si sofija!
drago nam je da te vidimo!
oce da se ptera u individualnosti kad ljudi pokusaju da pokidaju korene..pa bude malo smesno..nego nisu mi jasni ovi hrvati..da prevode latinske medjunarodno priznate medicinske termine...sto bi se reklo...dokon pop i jarice krsti...

OndaK mogu i...jaa sad ja kao kralj Aleksandar
cuvajte mi temu
salim se
ae idem i ja
posle dolazim sa vanilicama i kafom
ps
DOZVOLJENI SMAJLIJI TEK DA SE ZNA
, ali...mogu ja i bez...smajlija znaci kad sam ovo proctala a idejni tvorac posta je zvezda smejala sam se da su mi suz eisle na oci
zvezdanka
,,i djakonije od istih..pa nase misljenej o tikvicama..kad smo ih zavoleli i koliko je ta ljubav trajala...zatim ko je kod nas tu ljubav razgoreo..pa koje nam je jelo od tikvica omiljeno...te modifikacije jela...sa paradajz sosom ili bez..ihihihihihi..ima na tu temu svasta da se kaze...
ja od tikvica bas volim pohovani karfiol.
i zavolela sam to jelo od tikvica pre par meseci, kad je mm naso recept u blic zeni i spremio tikvice po njemu.,,

Zvezdo, i ja volim baš takve "tikvice"
evo još se smejem..![]()
jedna sasvim opustena tema za sve ljude koji imaju potrebu da budu ljubazni
da kad dodju na forum pozele nekom dobro jutro ili dobar dan ili kad odlaze na spavanje..pozele svima lep san
tema u kojoj mozete da kacite fotke vanilica i nudite kafu
tema u kojoj ne morate da budete posebno pametni i zanimljivi i mozete da smarate, jer mi koji dolazimo na ovu temu necemo vas prozivati vec vam se ljubazno osmehnuti
tema gde mozemo da pricamo kako je divno biti normalan i kulturan..tema gde nema vodja i klanova...tema za sve..bez izuzetka
a sad
moze li kafica?
ps
ovde su i novi clanovi dobrodosli...ne moraju da se dokazuju da bismo sa njima pricali