Dobro jutro, dobar dan i laku noć 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
misim kad bi moje dete otišlo preko, ne bi imao potrebu da mu dosađujem svojim prisustvom...ja sam svoju ulogu odgajivača završio...neka živi svoj život, neka zasniva svoju porodicu, neka se osamostaljuje...pa ako me se seti, hvala mu...
i ja sam polazio od sebe kad sam posmatrao to odlaženje preko, rad u inostranstvu...
...al dobro, nisam uzeo u obzir da ne mogu svi tako...da neke porodice drugačije funkcionišu...što svakako nije bio razlog za takvu Vašu reakciju, al dobro..razumem...svako onekad bude tanak sa živcima...evo ja juče...

misim kad bi moje dete otišlo preko, ne bi imao potrebu da mu dosađujem svojim prisustvom...ja sam svoju ulogu odgajivača završio...neka živi svoj život, neka zasniva svoju porodicu, neka se osamostaljuje...pa ako me se seti, hvala mu...
i ja sam polazio od sebe kad sam posmatrao to odlaženje preko, rad u inostranstvu...
...al dobro, nisam uzeo u obzir da ne mogu svi tako...da neke porodice drugačije funkcionišu...što svakako nije bio razlog za takvu Vašu reakciju, al dobro..razumem...svako onekad bude tanak sa živcima...evo ja juče...
nemoj se sad pravdati,meni bas odgovara da imam sad na nekog da se otresem...

nemoj se sad pravdati,meni bas odgovara da imam sad na nekog da se otresem...

to ste mogli odmah da mi kažete...i pretpostavio jesam da je to, ali nemam pasulj...
...znači dilajte imam pemes, il neki drugi razlog...nervozna sam, ne čačkaj se...ja bi inadžija kaki jesam reko slobodno raspalite, Vi biste raspalili...i mirna bačka...
...al ovako...

smokvo, a mozda je ipak klimaks :lol:
ja sam se do juce izvlacila na hormone koje pijem, od sutra ne znam na sta cu..
e al najsmesnije mi je sto cim zena digne glas oni kazu jao pms
lol.gif

a klimaks bas zna kad da krene u leto mamu mu:cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back