- Poruka
- 21.194
kako da ne,ali ja nisam pricala sa tobom a koliko vidim ti u poslednje vreme uleces samo da se odusevis kad neko nekome spustiPričamo...ili ovde nije dozvoljeno diskutovanje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako da ne,ali ja nisam pricala sa tobom a koliko vidim ti u poslednje vreme uleces samo da se odusevis kad neko nekome spustiPričamo...ili ovde nije dozvoljeno diskutovanje?
je'o i tebeok, gospođa...to je bila šala, napisana ozbiljnim tonom i očekivao sam da će te to shvatiti kao šalu i nikako drugačije...
ali pošto vidim da Vas je to pogodilo, evo neću više o tome...
jeote...:/
znas sta,cenim kad je covek iskren kad u prici prica i o sebi,bilo kadČovek je samo bio iskren, al ok, izvini što se našla napadnutom.
nemoj se sad pravdati,meni bas odgovara da imam sad na nekog da se otresem...misim kad bi moje dete otišlo preko, ne bi imao potrebu da mu dosađujem svojim prisustvom...ja sam svoju ulogu odgajivača završio...neka živi svoj život, neka zasniva svoju porodicu, neka se osamostaljuje...pa ako me se seti, hvala mu...
i ja sam polazio od sebe kad sam posmatrao to odlaženje preko, rad u inostranstvu...
...al dobro, nisam uzeo u obzir da ne mogu svi tako...da neke porodice drugačije funkcionišu...što svakako nije bio razlog za takvu Vašu reakciju, al dobro..razumem...svako onekad bude tanak sa živcima...evo ja juče...
nemoj se sad pravdati,meni bas odgovara da imam sad na nekog da se otresem...
znas sta,cenim kad je covek iskren kad u prici prica i o sebi,bilo kad
ali kad kao muva ide okolo i komentarise samo tudje zivote ,a svoj cuva kao ne znam sta,onda tu za mene nema iskrenosti
nemoj se sad pravdati,meni bas odgovara da imam sad na nekog da se otresem...
e al najsmesnije mi je sto cim zena digne glas oni kazu jao pmssmokvo, a mozda je ipak klimaks![]()
ja sam se do juce izvlacila na hormone koje pijem, od sutra ne znam na sta cu..

e al najsmesnije mi je sto cim zena digne glas oni kazu jao pms![]()
a klimaks bas zna kad da krene u leto mamu mu![]()

pa pošteno...pa mi smo u prednosti, uvek imamo na sta da se vadimo
a nama nema druge il da rodimo jos po jedno pa da sebi nadjemo zanimaciju, il da se snadjemo na drugi nacin![]()

po ovome tvome mi ispadamo neuroticne i isfrustrirane rospije koje imaju razloga da se zbog neceg vade?pa mi smo u prednosti, uvek imamo na sta da se vadimo
a nama nema druge il da rodimo jos po jedno pa da sebi nadjemo zanimaciju, il da se snadjemo na drugi nacin![]()

pa da joj narastu sesikake crne hormone piješ![]()

po ovome tvome mi ispadamo neuroticne i isfrustrirane rospije koje imaju razloga da se zbog neceg vade?
nabijem te na lakattakve ste jednom mesečno, fakat...

pa kasno se setila :/