Art Ista
Elita
- Poruka
- 18.332
...prvo je pobila piliće... pa puževe... pa će sad mrave... hoće li ostati bar nešto da mrda... terminatoru...![]()
Cuti tamo i budi dobar, inace ako ti dodje...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...prvo je pobila piliće... pa puževe... pa će sad mrave... hoće li ostati bar nešto da mrda... terminatoru...![]()

sta me se samo tice, a i bilo bi ti zlo s dve plavuse...i ja sam na adi, posle jedan...![]()

sta me se samo tice, a i bilo bi ti zlo s dve plavuse![]()

kuku,ova kad se popne,ne pustaalooo ne idem s njega![]()

kuku,ova kad se popne,ne pusta![]()

planiramo da vodimo klince tamo,decu iz škole pa nas interesuje vredi li to obići sa petacima...hvala ti
Inače, Jeremijina ćerka i ja smo sedele u klupi, i mnogo smo se lepo družile, a sada se nismo videle sigurno 15 godina. 
Ono što znam je da dolaze ekskurzije, i da ima puno stvari koje služe da bi se dobio hleb, od oruđa za obradu zemlje, do posuda za pečenje hleba. Ima lepo uređen travnati teren, gde deca mogu da se igraju, bila je i jedna natkrivena prostorija, ne znam ima li još uvek, sto godina nisam prošla onuda.Inače, Jeremijina ćerka i ja smo sedele u klupi, i mnogo smo se lepo družile, a sada se nismo videle sigurno 15 godina.
![]()

Ono što znam je da dolaze ekskurzije, i da ima puno stvari koje služe da bi se dobio hleb, od oruđa za obradu zemlje, do posuda za pečenje hleba. Ima lepo uređen travnati teren, gde deca mogu da se igraju, bila je i jedna natkrivena prostorija, ne znam ima li još uvek, sto godina nisam prošla onuda.Inače, Jeremijina ćerka i ja smo sedele u klupi, i mnogo smo se lepo družile, a sada se nismo videle sigurno 15 godina.
![]()

ma pustim da uzme vazduh![]()

...eto tebi prilike da vidis skolsku drugaricu![]()

Ona ne živi u Pećincima. Tu joj žive roditelji, a ona živi u BG. I 15 godina nismo uspele da poklopimo dan da se vidimo.

meni je ove godine 20 godina velike mature...mora da je pravimo u tri puta da bi se videli sa svim strendžerima koji dolaze u talasima...![]()

ju perverznjakinja![]()

meni je ove godine 20 godina velike mature...mora da je pravimo u tri puta da bi se videli sa svim strendžerima koji dolaze u talasima...![]()

i to ce jako tesko da ti padne![]()

..vecina onih koje znam gde su vise i ne dolaze na odmor ovamo, putuju po svetu, uglavnom jer su im
roditelji na zalost poumirali, i nista ih vise ne vuce da dolaze....
...a ovi iz srednje niko ni ne pominje da se pravi susret za godisnjice...bzvz....