Dobro jutro, dobar dan i laku noć 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
planiramo da vodimo klince tamo,decu iz škole pa nas interesuje vredi li to obići sa petacima...hvala ti

Ono što znam je da dolaze ekskurzije, i da ima puno stvari koje služe da bi se dobio hleb, od oruđa za obradu zemlje, do posuda za pečenje hleba. Ima lepo uređen travnati teren, gde deca mogu da se igraju, bila je i jedna natkrivena prostorija, ne znam ima li još uvek, sto godina nisam prošla onuda. :rumenka: Inače, Jeremijina ćerka i ja smo sedele u klupi, i mnogo smo se lepo družile, a sada se nismo videle sigurno 15 godina. :(

Ono što znam je da dolaze ekskurzije, i da ima puno stvari koje služe da bi se dobio hleb, od oruđa za obradu zemlje, do posuda za pečenje hleba. Ima lepo uređen travnati teren, gde deca mogu da se igraju, bila je i jedna natkrivena prostorija, ne znam ima li još uvek, sto godina nisam prošla onuda. :rumenka: Inače, Jeremijina ćerka i ja smo sedele u klupi, i mnogo smo se lepo družile, a sada se nismo videle sigurno 15 godina. :(

...eto tebi prilike da vidis skolsku drugaricu:)

:zskace:
puno ti hvala....:cmok2:

Ona ne živi u Pećincima. Tu joj žive roditelji, a ona živi u BG. I 15 godina nismo uspele da poklopimo dan da se vidimo.

...uhhh...tako sam se ja "pogubila" sa mnogim drugaricama i cesto ih se setim pa mi bude zao....moja najbolja i najdraza je u Kanadi vec 25 godina,
cujemo se povrmeno telefonom, razmenjujemo slike mejlom, ali mi opet to nije to....
...sta da se radi kad nas zivot tako razbaca...:(

meni je ove godine 20 godina velike mature...mora da je pravimo u tri puta da bi se videli sa svim strendžerima koji dolaze u talasima...:aha:

..vecina onih koje znam gde su vise i ne dolaze na odmor ovamo, putuju po svetu, uglavnom jer su im
roditelji na zalost poumirali, i nista ih vise ne vuce da dolaze....:(

...a ovi iz srednje niko ni ne pominje da se pravi susret za godisnjice...bzvz....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back