minon
Legenda
- Poruka
- 59.497
...ja sam se organizovao od sutra... ranac, kupaći, peškir, faktor 50 >>>posao>>> ada >>>kuća... 
...šta je onaj tigar bolji od mene...

...šta je onaj tigar bolji od mene...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...e neka si...
...ja sam opet sutra na plazi od 11h najkasnije do 18 i 30..![]()

pa to ti je affro najgore sunce..
sva ces da se sparusis![]()

...a i nagriza mnogo ona slana voda...![]()

...e kad to rece, jutros me bilo strah zbog ovih opekotina na ruci, ali nista
me nije peklo i bolelo....![]()

...pa opekotini više smeta sunce... a voda mu dodje ko ispiranje fiziološkim rastvorom...![]()
tačno sam predosetila nešto loše danas...užas...![]()

tačno sam predosetila nešto loše danas...užas...![]()

....
...juuu sta bi![]()

....ja sam preko imala onaj platnene hanzaplast da ne bude bas izlozeno suncu...i sve prodje ok....bas sam zadovoljna
jer ko zna kad ce ovo proci, zamisli da ne mogu da se kupam zbog toga...bzvz...........

jaaaoo affro sad ce ruka da ti bude sva sarena, negde crna negde ne, pa ces da budes kao one egzoticne gospodje![]()

keva mi skrljala ruku pre dva dana i nije htela da mi javi...bili na putu po Cro...
danas je zovem 15 puta ,ne javlja mi se na telefon...naravno odma crne slutnje....
evo sad ode u urgentni da vidi oće li moratiu na operaciju ruke ili šta će biti...
tamo su hteli da je operišu,al je iskukala da se vrati kućii sa longetom i obmotana ko mala beba....
znači,oću da svisnem dok ne saznam....![]()
..sve ces da uradis samo da se utesis sto nisi samnom na plazi evo priznaj necu ja da se ljutim![]()

e bices ko ciganka u avgustu samo da znas![]()

...idem malo da gledam film... i da njupam trešnje...
(350 dindži, nanuliim naninu, čist bezobrazluk)
...dive, el si gledala onaj film...?

koji ides da gledas?
kad bre minon? nisam jos..
imas jos neki?
proveren?
meni dekica spustio cenu na 300![]()

...e da vam pricam..danas na plazu Rus uci sina engleski, ako pogresi i ne zna iz drugog puta da izgovori
tacno rec ili da pogodi koja je, samar....ubi dete na pravdi boga, svi gledaju zgranuto, a niko da pisne..ja
u jednom momentu rekoh ajde ako mali pocne da place...hebacu mu nanu, a mali ni zuc..svi okolo ovako
..jel bi vi reagovali nekako? bas mi bilo zao malog, al opet sta cu nisam bas bila sigurna jel pametno reci nesto![]()

super, sad misli da može stalno da krade![]()

meni se prosle nedelje dva korisnika pozale da im je neko ukrao novac..
doduse iz dzepova farmerki koje su ostavili okacene na klupici umesto da su ubacili u ormarice sa ostalim stvarima od kojih imaju kljuc..
e sad, ne volim kad mi se to u kuci desava..
posto imam dobar program sa preciznom bazom podataka, ne budem lenja nego analiticki pretresem sve..ko je bio, do kad se yadrzao..sa kime su im se termini boravka preklopili..i spadne slovce na detence od 12 god koje se bavi fudalom , a ambiciozni tata mu uplacje i personalne treninge..
detence nije ni bliyu djokovicu..
sport, da sam na mestu njegovih roditelja bi trebao da bude samo u svrhu jacanja njegovog samopouzdanja..
kazem saradnicima da ga posalju kod mene..slozim mu lepo pricu bez i jednog supljeg detalja i malisa se rasplace i kaze - joj kako je mene sada sramota!
i ja sad treba da ostanem autoritet i da se drzim stava, a plakala bih sa njim..toliko mi ga je bilo zao..
na kraju je mukica rekao - nemojte samo da zovete mog tatu!
necu pile,kakav tata..
posle razgovora koji sam obavila sa njim tata ni ne treba da zna..
verujem da ga je stavom koji ima dotle i doveo..