Dobro jutro, dobar dan i laku noć 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...pa opekotini više smeta sunce... a voda mu dodje ko ispiranje fiziološkim rastvorom... :)

....ja sam preko imala onaj platnene hanzaplast da ne bude bas izlozeno suncu...i sve prodje ok....bas sam zadovoljna
jer ko zna kad ce ovo proci, zamisli da ne mogu da se kupam zbog toga...bzvz...........

tačno sam predosetila nešto loše danas...užas...:sad2:

...juuu sta bi:eek:

....

...juuu sta bi:eek:

keva mi skrljala ruku pre dva dana i nije htela da mi javi...bili na putu po Cro...
danas je zovem 15 puta ,ne javlja mi se na telefon...naravno odma crne slutnje....
evo sad ode u urgentni da vidi oće li moratiu na operaciju ruke ili šta će biti...
tamo su hteli da je operišu,al je iskukala da se vrati kućii sa longetom i obmotana ko mala beba....:dash:
znači,oću da svisnem dok ne saznam....:sad2:

keva mi skrljala ruku pre dva dana i nije htela da mi javi...bili na putu po Cro...
danas je zovem 15 puta ,ne javlja mi se na telefon...naravno odma crne slutnje....
evo sad ode u urgentni da vidi oće li moratiu na operaciju ruke ili šta će biti...
tamo su hteli da je operišu,al je iskukala da se vrati kućii sa longetom i obmotana ko mala beba....:dash:
znači,oću da svisnem dok ne saznam....:sad2:

...ajde bice to sve ok, znam da nije jednostavno, ali videces i sama, ne kidaj se pre nego sto to hirurg vidi
i otkloni sve strahove potpuno nista ti ne vredi.....

...e da vam pricam..danas na plazu Rus uci sina engleski, ako pogresi i ne zna iz drugog puta da izgovori
tacno rec ili da pogodi koja je, samar....ubi dete na pravdi boga, svi gledaju zgranuto, a niko da pisne..ja
u jednom momentu rekoh ajde ako mali pocne da place...hebacu mu nanu, a mali ni zuc..svi okolo ovako:eek:

..jel bi vi reagovali nekako? bas mi bilo zao malog, al opet sta cu nisam bas bila sigurna jel pametno reci nesto:(

...e da vam pricam..danas na plazu Rus uci sina engleski, ako pogresi i ne zna iz drugog puta da izgovori
tacno rec ili da pogodi koja je, samar....ubi dete na pravdi boga, svi gledaju zgranuto, a niko da pisne..ja
u jednom momentu rekoh ajde ako mali pocne da place...hebacu mu nanu, a mali ni zuc..svi okolo ovako:eek:

..jel bi vi reagovali nekako? bas mi bilo zao malog, al opet sta cu nisam bas bila sigurna jel pametno reci nesto:(

meni se prosle nedelje dva korisnika pozale da im je neko ukrao novac..
doduse iz dzepova farmerki koje su ostavili okacene na klupici umesto da su ubacili u ormarice sa ostalim stvarima od kojih imaju kljuc..
e sad, ne volim kad mi se to u kuci desava..
posto imam dobar program sa preciznom bazom podataka, ne budem lenja nego analiticki pretresem sve..ko je bio, do kad se yadrzao..sa kime su im se termini boravka preklopili..i spadne slovce na detence od 12 god koje se bavi fudalom , a ambiciozni tata mu uplacje i personalne treninge..
detence nije ni bliyu djokovicu..
sport, da sam na mestu njegovih roditelja bi trebao da bude samo u svrhu jacanja njegovog samopouzdanja..
kazem saradnicima da ga posalju kod mene..slozim mu lepo pricu bez i jednog supljeg detalja i malisa se rasplace i kaze - joj kako je mene sada sramota!
i ja sad treba da ostanem autoritet i da se drzim stava, a plakala bih sa njim..toliko mi ga je bilo zao..
na kraju je mukica rekao - nemojte samo da zovete mog tatu!
necu pile,kakav tata..
posle razgovora koji sam obavila sa njim tata ni ne treba da zna..
verujem da ga je stavom koji ima dotle i doveo..

meni se prosle nedelje dva korisnika pozale da im je neko ukrao novac..
doduse iz dzepova farmerki koje su ostavili okacene na klupici umesto da su ubacili u ormarice sa ostalim stvarima od kojih imaju kljuc..
e sad, ne volim kad mi se to u kuci desava..
posto imam dobar program sa preciznom bazom podataka, ne budem lenja nego analiticki pretresem sve..ko je bio, do kad se yadrzao..sa kime su im se termini boravka preklopili..i spadne slovce na detence od 12 god koje se bavi fudalom , a ambiciozni tata mu uplacje i personalne treninge..
detence nije ni bliyu djokovicu..
sport, da sam na mestu njegovih roditelja bi trebao da bude samo u svrhu jacanja njegovog samopouzdanja..
kazem saradnicima da ga posalju kod mene..slozim mu lepo pricu bez i jednog supljeg detalja i malisa se rasplace i kaze - joj kako je mene sada sramota!
i ja sad treba da ostanem autoritet i da se drzim stava, a plakala bih sa njim..toliko mi ga je bilo zao..
na kraju je mukica rekao - nemojte samo da zovete mog tatu!
necu pile,kakav tata..
posle razgovora koji sam obavila sa njim tata ni ne treba da zna..
verujem da ga je stavom koji ima dotle i doveo..

....tata je kreten, a da je samo on jedan tako pa i nekako, znam ih ja prilican broj koji lece svoje bolesne
ambicija preko dece....tuga jedna....a sve se "pokrivaju" pricom da je to za decije dobro..ahaa..kako da ne,
ja znam da ima talentovane dece i da mnoga od njih nikad nece moci da iskazu svoj talenat jer nemaju
mogucnosti za to...ali mi i ovi koji imaju pa forsiraju decu preko svake mere idu bas na zivce....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back