Dobro jutro, dobar dan i laku noć 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kao 1. životinje se ne drže u stanu
2. nadam se da ta kuca neće da završi kao lutalica kad smoki ne bude više imala živce
jesu svi oni lepi i cakanio, al treba podsetiti potencijalne vlasnike da nekontrolisano seru i pišaju, nisu ljudi, i da to uvek treba neko da počisti
ju naopako,pa nisam ja ni mlada ni pokondirana,a ni bez srca,da bih tako nesto uradila

domacice,to su slatke muke:heart:

pa drže ljudi pirane kao kućne ljubimce :(

Pa dobro..imala i ja akvarijum, ali bez njih:)
ali sam za vise opipljivo ljubimče

evo bilo i ovako:mrgreen:

u dvoristu.jpg

Poslednja izmena:
smokvicica:
al dosao muz i digo dreku,pa je mali izbacen

Ne da veliki malom na svoju teritoriju. Iskusno. :D

Nema ja problem sa tim gde će ko da drži svoje ljubimce. Što se mene tiče, i na glavu mogu da ih popnu, meni ne smeta. Ja samo ne dozvoljavam da ulaze kod mene u kuću. kaad bih morala da biram nešto za unutra, onda bi mogao biti, recimo, papagaj.

Evo neke olujcine:sad2:
grmi i seva:sad2:
al sam primetila godinama uvek u ovo vreme kad se ide sa posla:sad2:

i kod tebe :lol:

ja u kuci drzim dva psa i dve macke..
i polako me izdaje strpljenje i popusta ljubav..
macke su nocna bica..najmanje 4x ustanem da im otvorim i zatvorim vrata..
psi su ok..ako se neko ne zezne i ne da im neku klopu kad tome vreme nije..onda celu noc dezuram ko lujka u bade mantilu na trotoaru dok dzukci u sumici ne obave posao..
sve u svemu nije nam dosadno..
od kako sam sam rodila dete, nisam sastavila 4 vezana sata nocnog sna..spavam na jedno oko..
sto zbog grceva i izbjanja zubica, sto zbog nocnog sacekvinja zbog socijalnog decijeg zivota..sto zbog razmazenih ljubimaca..

i kod tebe :lol:

ja u kuci drzim dva psa i dve macke..
i polako me izdaje strpljenje i popusta ljubav..
macke su nocna bica..najmanje 4x ustanem da im otvorim i zatvorim vrata..
psi su ok..ako se neko ne zezne i ne da im neku klopu kad tome vreme nije..onda celu noc dezuram ko lujka u bade mantilu na trotoaru dok dzukci u sumici ne obave posao..
sve u svemu nije nam dosadno..
od kako sam sam rodila dete, nisam sastavila 4 vezana sata nocnog sna..spavam na jedno oko..
sto zbog grceva i izbjanja zubica, sto zbog nocnog sacekvinja zbog socijalnog decijeg zivota..sto zbog razmazenih ljubimaca..
mnogo si ti to razmazila
ja sam ipak cvrse ruke:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back