Dobro jutro, dobar dan i laku noć 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači horor film, živci na ivici..:sad2:

...ne pitaj, pa ne secam se da je bilo dva dana vezano bez kise....izludecemo svi totalno...
...ugrabih ja jutros da zavrsim neke obaveze, doduse prosetase me ko mladog majmuna 3x po istom tragu,
jer onu gospoDzu salterusu mrzi da prica..al' ajde neka je djavo nosi, jos dan dva i bar cu to sto mi je jako
bitno zavrsiti...da je bar posao pa da se malo vise radujem, ali ko zna mozda i od ovoga bude neke koristi..videcemo...

...a vi kako ste??

AAAAAAAAAA
izgubila sam glas
ne mogu ni rec da izustim
ja sam :besna::besna::besna: a ukucani slave
misle da ne mogu da ih grdim, da im izdajem ,,naredjenja,, i slicne majcinske obaveze
ali su se zeznuli ja uzmem papirce i olovce i sve lepo napisem
pa sad da vidim da mi neko kaze da me nije cuo ili razumeo :rotf::rotf:

osećam se ko u zoni sumraka, samo kod mene nije padala :sad2:
Nije ni kod mene, tek predvece prorosilo. ;)
AAAAAAAAAA
izgubila sam glas
ne mogu ni rec da izustim

ja sam :besna::besna::besna: a ukucani slave
misle da ne mogu da ih grdim, da im izdajem ,,naredjenja,, i slicne majcinske obaveze
ali su se zeznuli ja uzmem papirce i olovce i sve lepo napisem
pa sad da vidim da mi neko kaze da me nije cuo ili razumeo :rotf::rotf:

To se meni jednom desilo od prasine. :confused: Pomogle mi jedino neke americke tablete za grlo, ko bonbonice, ali sam zaboravila kako se zovu. I propolis u spreju. Probaj, ako nisi. :)
Mislim, nema smisla da se ukucani raduju. :lol: A takvih komentara je bilo i kod mene.

Ja dosla da vidim da li ste svi zaspali?! :aha:

Ma taman posla da me izneveris?! :zag:

Kako si, sta je novo? :D

..malo nervozna zbog ovog vremena, ali sve u svemu da se ne zalim:)

..inace opet pocinjem po ko zna koji put dda se penjem svim poznatima na glavu vezano za posao,
pa mi mozda neko i pomogne, ako nista drugo ono da me se resi...ne znam drugi nacin, al' ozbiljno
vise mi nije jasno sta da uradim i ubedim nekog da mi bar da sansu da se pokazem...posle bi vec
sigurna sam bila druga prica....

..bila malo danas mazila se sa onom mojom slatkicom i tako...

Znas, jos malo pa pocinju guzve. Trebalo bi da bas sada insistiras, da te imaju u vidu, makar i sezonski to bilo. Za prvi put, pa posle je druga prica.
Zar niko ne moze u nekom hotelu da te smesti za neki poso, racunam nije pretesko tamo. Pojuri malo poznanike.

Jedva cekam da ugreje i ja, nikakvo je. A jutros bilo suncano i taman sam pomislila da smo ispratili kisu u druge krajeve...ali nece da je tako.

...ako ti kazem da sam pitala cak i za sobarice, ne bezim ja od bilo kakvog posla, nekad je bolje raditi i fizicki pustis mozak na "pasu" odradis
i odes kuci bez opterecenja...od fizickog rada je se lakse odmoriti nego od umnog...druga stvar mnogo je manja odgovornost na kraju krajeva,
ali...i za taj posao se traze mlade i sa obaveznim znanjem jednog stranog jezika, po mogucstvu engleskog ili nemackog...a ja taj uslov ne
mogu da ispunim....
....posto je u najavi cerkino smanjenje plate, bukvalno mi je svejedno sta cu da radim, samo da svakog meseca primim platu, e sad hoce li
se nesto pojaviti, ili ce me ispratiti sa pricom, niste to radili, nemate iskustva u tome, mi trazimo samo one do 30 ili 35..videcemo...

...samo da mi je sunca, sve mogu kao da sam podesena na suncevu energiju...:lol:

Mogu da pretpostavim kako ti je...ali jednostavno moras da se boris, nema druge. Nadam se da ce se izroditi neki posao, nisu ni klinke za sve poslove, to i poslodavci odlicno znaju.
Onamo videla...a "ona" je ista na svim temama...jeste samo tako kako ona misli da je. Ne treba ni da ulazi na forum sa takvim stavom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back