Dobro jutro, dobar dan i laku noć 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..crna Bi sta jedes u ovo doba..??

..Ceki ni ti ne spavas jos:)

..uvek mislim dok je dodjem na red za komp svi spavate...kod nas kisa lije kao iz kabla, malopre smo ustanovile da nam prokisnjava i u kupatilu,
a kako kad ima sprat iznad nas, i kod ljudi je sve suvo..nije mi jasno...potpuno me izlude ovo sa prokisnjavanjem...

...ovde ima neka plasticna lamperija na plafonu, a bilo mi cudno sto nije bilo sijalice tu, i mi insistirale da se to sredi, kad ono kaplje tacno pored nje,
sad smo iskljucile sreca pa ima svetlo iznad ogledala....ma haos, gazda kaze kao ako moze sredice ako ne on ne zna sta ce, pa mi kako hocemo...
..kao da je tako lako naci stan, a mogao bi da skine kiriju pa i da se pomucimo...ali mi se sve cini da cemo opet morati da trazimo stan bar posle leta
ako ne pre...bem ti selidbe...smucio mi se zivot od toga...

...ala si jela ko pravi momak:lol:
...ja danas bila na supici dosta mi je bilo jela za Uskrs..ide plaza nije red da se sad ugojim....

Affro, a da vam se ne sliva negde od oluka ili tako neke nastresnice pa na zid?

Jutros sam ranije ustala i oci mi ovolike opet. :aha:
..verovatno da je to, ali ko ce sad to da ispita i da sredjuje krov, i oluke u zgradi koja ima 4 sprata, a vec sam cula da stanare to ne zanima jer
ne curi svima....ma haos totalni...sreca pa ide lepo vreme, a posle cemo videti sta cemo i kako....

Ti si jedna disciplinovana žena, a ja nisam. Nervoza, umor, popuste kocnice. Ma toliko puta smo pricale tamo o tome, dosadna sam sama sebi. To curenje je bar nešto novo

..ma kakvi pokleknem i ja cim ima nesto u blizini:rumenko:zato se trudim da ne bude cesto...:)
..da novo, samo sto je moglo i nesto drugo lepse novo da me snadje....
:cao: drage moje, odoh da :zzzz: nešto me odjednom savladao umor...

...laku noc Ceki sanjaj nesto lepo...:cao:

pa ne može mi da sredjujemo u njihovom stanu. Nisu ni naše komšije ispod sredjivale kad im je od nas curilo nego mi.
Sad sam se bez veze uhvatila u neku raspravu na politici, gde inače ne idem, pa lošu energiju prenosim i ovamo. Idem odmah da se ispišem odande, loše utiče na mene i moj mir i spokoj. Tamo se uglavnom raspravlja o stvarima na koje mi obični smrtnici ne možemo da utičemo i onda mi je besmisleno da penimo o tome.

...bas bzvz skroz, samo da vam ne pokvare prodaju, pa neka ih djavo nosi...nista gore od groznih komsija...
...e ja tamo ne idem osim da malo poljujem Cedicu s' vremena na vreme:lol:

..ajde laku noc nemoj da dozvolis da ti nebitne stvari unose nervozu bez potrebe:cao:

..moram da se dopunim, kad kazem nebitne mislim na osobe sa foruma, a ima ih poprilican broj...

:cao:

eo našla sam sliku za ED....ili za GL...ne sećam se više ko stalno pominje prasiće...a oni su tako swaaaaaaaaatki....:zaljubljena:

535280_295697280507708_278023552275081_697167_1629556688_n.jpg

gotov još jedan radni dan...sutra dežurstvo,prekosutra takmičenje...:dash:

kad će taj raspust...:rida:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back