Dobro jutro, dobar dan i laku noć 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledaj majče zmajče .Pdf.Muškarci ne postoji ,to je on kuobajgi forum ,reda radi.Tamo dođe poneko jednom u mesec dana i kaže nešto što uopšteno nema veze sa ženama.(Poaslednja aktuelna tema je bila -koju vrstu Guarane pijete)
Takvim strahotnim imenima vas zapravo najviše nazivaju...iza vaših leđa ,mušakrci koji su najčešći na Ženama,mogo bih ti naborajti po imenu po azbuci ili abecedi ,ako želiš,ali neću da budem drukara :D

mogu i ja da ih nabrojim, zna se o kome se priča, ali vidim niču i novi primerci, verovatno nečiji klonovi
a to iza leđa:lol:
pa nema na forumu iza leđa priče, sem ako nije pp
ako ne postujemo na drugim pdf-ovima ne znači da nemamo oči da i da ne čitamo

..najbolje da se kao i ja pravis da ne primecujes Majce...
..meni bila mala Cupavica, pa smo se igrale, rucale, slusale i gledale neke decije pesmice na youtube...(ako se tako pise):D
..sta je sa cimerkom??

cimi je juče operisana, bila sam danas da je posetim
pola sata sam se vijala po krugu kliničkog centra dok sam našla gde je
ok je, fino mi izgleda za sveže operisanu osobu i nadam se da će uskoro kući :)

Cонце и дожд
I bozilak!!! :D (duga)
mogu i ja da ih nabrojim, zna se o kome se priča, ali vidim niču i novi primerci, verovatno nečiji klonovi
a to iza leđa:lol:
pa nema na forumu iza leđa priče, sem ako nije pp
ako ne postujemo na drugim pdf-ovima ne znači da nemamo oči da i da ne čitamo
:aha:

Kafaaaaaaa....... pritisak mi nula, pada mi glava..... :kafa: :kolac:

mislim kad sam izbegla onaj lom od provale oblaka...pola sata neprekidno :(
i onda još akanje po autobusima i u mojem gradu me dočeka rep od kiše :( eblo majq..baš neki šit od vremena

Svuda je tako, ako ti je za utehu. :) Nebo mi na krovu danima...oluci muziciraju danju nocu...jedino priroda se oblaci munjevitom brzinom, poneka cveckica prezivela potop, tek da razbije melanholiju. :)
Aj na kafu....

Kako su slatki dok tako pricaju :zaljubljena: ... da ih covek pojede. :lol:
Moj sin nije mogao od sestre da duze tako govori, po ceo dan ga terala da vezba glasove koje ne izgovara jasno, pa je bilo satima z-zaba, s- sismis,... :hahaha:

..nece ni ona moja dati njoj da tepa kad prica, ali je jos malena pa tek pokusava da kaze kad nesto hoce...a neki dan je rekla da je "tepa", ja sam je ccesljala i
prokometarisala da je lepa....onda ona celi dan ponavljala, tepa, tepaaa....ma sou je sa njom sada uzivancija prava:D

..nece ni ona moja dati njoj da tepa kad prica, ali je jos malena pa tek pokusava da kaze kad nesto hoce...a neki dan je rekla da je "tepa", ja sam je ccesljala i
prokometarisala da je lepa....onda ona celi dan ponavljala, tepa, tepaaa....ma sou je sa njom sada uzivancija prava:D

Verujem da se regenerises iz korena kad si sa njom. Lutka mala. :heart:
Moja deca su bila smesna svima, jer su od rodjenja navijeni na dva jezika. Pa na kom im se ko obrati, oni tako odgovaraju. Pokusavali da ih zbune, ali nema sanse, to im u kodu. A sad vec i na vise jezika u jednom drustvu razgovaraju. Steta sto i mi nismo ucili vise jezika, uvek trebaju. Nego kako smo se raspali ostalo nam to da prijavimo (pored onog jednog iz skole) - bosanski, hrvatski, crnogorski, kao strane. :lol:

Verujem da se regenerises iz korena kad si sa njom. Lutka mala. :heart:
Moja deca su bila smesna svima, jer su od rodjenja navijeni na dva jezika. Pa na kom im se ko obrati, oni tako odgovaraju. Pokusavali da ih zbune, ali nema sanse, to im u kodu. A sad vec i na vise jezika u jednom drustvu razgovaraju. Steta sto i mi nismo ucili vise jezika, uvek trebaju. Nego kako smo se raspali ostalo nam to da prijavimo (pored onog jednog iz skole) - bosanski, hrvatski, crnogorski, kao strane. :lol:

...da znas samo koliko...obozavam vreme sa njom, i uvek mi malo, al' dobro sta da se radi, kad je familija velika pa svi hoce po malo...a mora dete da bude i sa svojim
roditeljima....ona moja ne da postala je ljubomorna, jedva da dete nekad...luda skroz....a ustvari je razumem, malena brzo raste i znam da se plasi da ce nesto propustiti....:)
...ako mene bude pitala ucice bar dva, a ako ne moje je samo da savetujem koliko mogu..ne kaze se uzalud koliko jezika govoris toliko ljudi vredis...

Moja kuma i jedna komsinica, drugarice inace oduvek, tako su se otimale za mog sina, koja da ga proseta, sreca da nije bilo cupanja ponekad. :lol:
Dok je bio beba, njima deca na studije, one same i mali im bio razonoda, ko igracka. Stavim im ga u kolica i vozaju ga pored jezera, on uziva. Toliko su se raspravljale koja ce, da su ga na kraju zajedno setale. A treca komsinica me sretne u dragstoru i kaze - one dve se svadjaju koja je koliko gurala kolica, a malome jedna drzi flasicu sa vodom, a druga sa sokom i samo cekaju da on pokaze sta hoce. :rotf:
I dan danas kad razgovara jedna s njim, bocka ga protiv one druge. :lol:

Moja kuma i jedna komsinica, drugarice inace oduvek, tako su se otimale za mog sina, koja da ga proseta, sreca da nije bilo cupanja ponekad. :lol:
Dok je bio beba, njima deca na studije, one same i mali im bio razonoda, ko igracka. Stavim im ga u kolica i vozaju ga pored jezera, on uziva. Toliko su se raspravljale koja ce, da su ga na kraju zajedno setale. A treca komsinica me sretne u dragstoru i kaze - one dve se svadjaju koja je koliko gurala kolica, a malome jedna drzi flasicu sa vodom, a druga sa sokom i samo cekaju da on pokaze sta hoce. :rotf:
I dan danas kad razgovara jedna s njim, bocka ga protiv one druge. :lol:

...axaxxaxa...slicno sam ja imala sa komsilukom kad su moja deca bila mala, narocito ova mama od Cupavice, je bila atrakcija za komsluk, bila je sva smesna i interesantna
svima, jer je bila najmladja.....pa kao igracka...lepo je to, i lepe su uspomene, ona se necega i sad povremeno seti...mada nije volela nigde bez mene da ide..brzo se seti
mame, a posle je niko ne moze zabaviti...tako i malena, svi, svi, ali mama je mama:heart:

...axaxxaxa...slicno sam ja imala sa komsilukom kad su moja deca bila mala, narocito ova mama od Cupavice, je bila atrakcija za komsluk, bila je sva smesna i interesantna
svima, jer je bila najmladja.....pa kao igracka...lepo je to, i lepe su uspomene, ona se necega i sad povremeno seti...mada nije volela nigde bez mene da ide..brzo se seti
mame, a posle je niko ne moze zabaviti...tako i malena, svi, svi, ali mama je mama:heart:

Moj sin je njima promenio i karaktere. Ne zato sto je on (mada je bio vrlo zivo dete) nego sto je njima bas tako leglo druzenje sa njim, kako su bili sami i histericni, u firmama koje su se ljuljale, kuma je ostala i bez posla,... tako sve neke nervoze. A sa njim su se smirili i muz ove komsinice ga je cak i hranio samoinicijativno, njegova zena sto u nesvest nije pala kad ga videla. A vazio za nevidjenog namocora.:lol: I sada, kada oni imaju male unuke, stalno ih kritikuju sa mojim sinom, "kakav je on bio pametan, kako oni nisu poslusni kao on,..." jer im je on bio kao prvo unuce, pa sve sa njim porede. A bio je mala baraba, samo treba da priznaju. :lol:

Moj sin je njima promenio i karaktere. Ne zato sto je on (mada je bio vrlo zivo dete) nego sto je njima bas tako leglo druzenje sa njim, kako su bili sami i histericni, u firmama koje su se ljuljale, kuma je ostala i bez posla,... tako sve neke nervoze. A sa njim su se smirili i muz ove komsinice ga je cak i hranio samoinicijativno, njegova zena sto u nesvest nije pala kad ga videla. A vazio za nevidjenog namocora.:lol: I sada, kada oni imaju male unuke, stalno ih kritikuju sa mojim sinom, "kakav je on bio pametan, kako oni nisu poslusni kao on,..." jer im je on bio kao prvo unuce, pa sve sa njim porede. A bio je mala baraba, samo treba da priznaju. :lol:

...eto vidis sta je jedno malo dete u stanju da uradi, a da ni nije svesno...:)
...bas lepo, tako ona meni svu nervozu otera mometalno...a nakupi mi se stosta, sto je i normalno kako se stalno nerviram zbog nemanja posla,
sve zaboravim, i sve mogu kad je ona tu...igramo se, valjamo po podu, ma haos zivi...a onda slusamo pesmice pa pevamo i igramo zajedno, da
me neko snimi skrivenom kamerom svasta bi mogao da vidi..kakav bi to smeh bio...ma skroz luda baba:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back