gost 46745
Veoma poznat
- Poruka
- 12.490
Danas je puno njih nosilo zimske jakne i cizme ... kisa , hladno , vetar ...brrrrr
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

..dobro vece
..nije valjda toliko hladno da vam treba grejanje...?

Mi ložimo CG i juče i danas ceo dan. Danas je napolju bilo 9C.![]()

Mace imaju bundice, nije im hladno.
Grejalice sam u nedelju uredno spakovala i sklonila.![]()

Mace imaju bundice, nije im hladno.
A ti si otpisala hladno pre vremena.
Ja tako sa dzemperima, oprala, spakovala visoko u plakar, a cerka opet povadila.

sve je dobro dok ga ne treba podojiti

hvala ivo i vi ste svi meni falili,al sam bila cvrstog karaktera,pa sam samo jednom usla na krstugde si Smoki ...dobrodosla ...... falila si
Imacu i ja male mace uskoro...al je macka debelaaaaaa, omacice mi 5!!!A ti uzmes mace i sve ih dovuces do tebe da ih mazis ... lepo njima , lepo tebi ... imas toplo krzno oko sebe
Tako sam ja mog psa ranije , dovoljno da zagrlis i bude ti toplo
Prvo ih mazimo i gnjavimo, a posle kukamo kad ih poklanjamo. Pa gde si drugarice, falila si!de ste bre ljudi,koga nisam videla,cmok
sto je lepo toplo po stanovima,sledeci put cu u cg u julu,kad malo otopli

Nista...sada skuvaj caj, ugrej se i pravi se da nije hladno.I dzempere i jakne sam uredno spakovala i podigla.
Optimizam ce mi doci glave.![]()

hvala ivo i vi ste svi meni falili,al sam bila cvrstog karaktera,pa sam samo jednom usla na krstu
Cucala u nekom grmu i hop - iz zasede! 

e jesam se iznenadilaA videla sam posle kako si uletela u pravom momentu!!!Cucala u nekom grmu i hop - iz zasede!
![]()

A ti uzmes mace i sve ih dovuces do tebe da ih mazis ... lepo njima , lepo tebi ... imas toplo krzno oko sebe
Tako sam ja mog psa ranije , dovoljno da zagrlis i bude ti toplo

ma znas sta,drugima nije bilo tako hladno,al ja sam se malo razgolitila kad sam dosla..Smokvice kuce su hladne kad se redovno ne zagrevaju, a ti pogodila kisno vreme..
...mi se ne grejemo do 1.marta...i u stanu nam je bas prijatno...fakticki smo grejale decembar, januar i februar...
..danas bili kratki rukavi...a i dosta je bilo kise....
,posle me uhvatila prehlada,nisam znala za sebema znas sta,drugima nije bilo tako hladno,al ja sam se malo razgolitila kad sam dosla,posle me uhvatila prehlada,nisam znala za sebe

@ Sky
Svidja mi se tvoj sijamac ........................... onako sa ..... daljine ............. bolje je njega imati nego pita ...kad zatreba ... a treba![]()