Dobro jutro, dobar dan i laku noć 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e cveticu hvala,znaci mora da primi tu trecu vakcinu.dve je primio kod njega.
bas ce mi se obradovati prijatelji i rodjaci kad zakucam kod njih sa kucetom u pelenama,posto ovo cudo jos nije naucilo na nosu

A gde ti boravi taj mališa,unutra ili napolju? Ako je unutra uči ga da mu terasa bude alternativni wc,a za prijatelje ne brini,ko ima psa u kući ima i razumevanja za bebe.;)

jes,stvarno je gazdarica,znas da je pokusala da se iskupi,pa htela da nam plati pice
al mi smo rekle istorijsko NE

..da znam, ali to obicno rade oni kao "sefovi" restorana, da bi privukli goste da dodju opet pa ostave 3x vise..sve mi je
to poznato...a opet moguce je svasta...bas cu da se raspitam ko je gazda, sad si mi zagolicala mastu, a skroz sam
je bila zaboravila:)

..da znam, ali to obicno rade oni kao "sefovi" restorana, da bi privukli goste da dodju opet pa ostave 3x vise..sve mi je
to poznato...a opet moguce je svasta...bas cu da se raspitam ko je gazda, sad si mi zagolicala mastu, a skroz sam
je bila zaboravila:)
moguce je da je i muz crnogorac iz beorada,posto kaze da im stalno salju inspekciju,sabotiraju ih zao sto su dodjosi

odgajivac ga drzi u nekoj radionici,znaci sme da piski gde hoce :(,a kod mene ce biti u stanu,planiram da ga naucim da koristi wc za macku(i francuski da zbori,ako uspem)

Ne znam kolko je pametno to za mačku,ja nisam nikad probala moje da naučim,ali znam da ti je najlakše da ga učiš da ide na isto mesto tako što ćeš mu obrisati mesto koje je popiškio i to staviti tamo gde hoćeš da ide,a onda ga redovno nosati na to mesto dok ne skapira gde je. Oni traže svoj miris i idu tamo. Još nešto korisno,pas ne vrši nuždu gde spava,a gde jede ne smeta mu. Čim se probudi vodi ga na to mesto da onjuši,ali nemoj da mu to mesto bude zatvoreno vratima jer onda slaba vajda da će naučiti. Kad krene napolje onda je puno lakše,sve obavi dok šeta.

Ne znam kolko je pametno to za mačku,ja nisam nikad probala moje da naučim,ali znam da ti je najlakše da ga učiš da ide na isto mesto tako što ćeš mu obrisati mesto koje je popiškio i to staviti tamo gde hoćeš da ide,a onda ga redovno nosati na to mesto dok ne skapira gde je. Oni traže svoj miris i idu tamo. Još nešto korisno,pas ne vrši nuždu gde spava,a gde jede ne smeta mu. Čim se probudi vodi ga na to mesto da onjuši,ali nemoj da mu to mesto bude zatvoreno vratima jer onda slaba vajda da će naučiti. Kad krene napolje onda je puno lakše,sve obavi dok šeta.
zbunila si me,ocekujes da laminat na koji je piskio iscupam i odnesem na terasu:zcepanje:

:zcepanje:Ma jok,kupiš pelene za štence u pet radnji,sa jedne strane su nepropusne,njom upiješ tenost i metneš na terasu,a njega nosiš da pomiriše.:mrgreen:
joj ubicu se,jel on te pelene treba da nosi po kuci????
smesna.gif

ili ce mi sluziti samo za brisanje poda
(sramota me sto sam glupava,al sta cu:rumenko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back