Dobro jutro, dobar dan, dobro veče i laku noć...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....evo mene, pretekla Sloncetov pasulj:rotf:

....Ljubinka kako je u stanu sa dva psa da mi je znati, bar ja mislim da za to treba ili ogroooooooman stan ili kuca,
sve ostalo je mucenje i za zivotinje i za ljude....gde bas sad po ovoj zimi plocice, kod mene se takve stvari rade
iskljucivo leti kad moze sve da se otvori....

...cao Modesti, ovde pada ne prestaje...sad sam dosla s'polja, pa lepo je nije hladno, malo prosetala, pazarila sto
se mora i sad pijem kafiu...evo i tebi jedna:kafa:

stan je 80 kvadrata, ali sa dva psa je ludilo okreni obrni
nije problem u njima, njih dvojica se ne penju po namestaju, ne kradu hranu i ne prave stetu, osim kad Hund nije ljut sto smo otisli negde pa ne unisti papuce, problem je sto se Hund previse linja, a Aki unosi prljavstinu i prasinu i zemlju na dlakama, pa je stalno prljavo, stalno, stalno, stalno i ja vise ludim ludim ludim
znaci kad nismo imali jednog psa, bilo je cisto, pod konac, kad smo nabavili jednog psa, bilo je uvek relativno sve u redu, a od kako imamo dva psa stalno je prljavo, danas ocistis sve, sutra je prljavo
izludeh
razmisljam da se resimo jednog, ali ozbiljno
ne mogu vise majke mi
taman sve sredimo i stan ce biti sredjen u fulu, a ono cvrc - svuda Hundove dlake

dala sam Geniju predlog po pitanju Hunda, ali tesko da ce pristati - jer je to njegov pas
ali videcemo
jos se nadam :aha:

stan je 80 kvadrata, ali sa dva psa je ludilo okreni obrni
nije problem u njima, njih dvojica se ne penju po namestaju, ne kradu hranu i ne prave stetu, osim kad Hund nije ljut sto smo otisli negde pa ne unisti papuce, problem je sto se Hund previse linja, a Aki unosi prljavstinu i prasinu i zemlju na dlakama, pa je stalno prljavo, stalno, stalno, stalno i ja vise ludim ludim ludim
znaci kad nismo imali jednog psa, bilo je cisto, pod konac, kad smo nabavili jednog psa, bilo je uvek relativno sve u redu, a od kako imamo dva psa stalno je prljavo, danas ocistis sve, sutra je prljavo
izludeh
razmisljam da se resimo jednog, ali ozbiljno
ne mogu vise majke mi
taman sve sredimo i stan ce biti sredjen u fulu, a ono cvrc - svuda Hundove dlake

dala sam Geniju predlog po pitanju Hunda, ali tesko da ce pristati - jer je to njegov pas
ali videcemo
jos se nadam :aha:

...pa nista, ako vec nece da se odrekne psa, onda se odreknete stana, pa za toliki stan kupite neku kucu na periferiji, i eto prostora
i vama i njima....bas suludo, ne znam koliko da volim zivotinje ne bih sebi samovoljno nametnula takvu obavezu ni slucajno..al' dobro
svi smo razliciti...

e, samo ako je picikato sredjen:evil:
mrzim da vidim one krseve po terasama

...pa ni sad mi nije bas krs terasa, a ako bih to radila, onda bih stavila roletne na celu, napravila orman
od poda do plafona i sve fino smestila u njega, plus sto bi moglo leti da se spusta i dize kako kad pozelim,
a cena je kao kad bih je zastaklila, sto nije isto, jer u tom slucaju bih imala staklenu bastu bez vazduha,
i tako....videces ako mi se posreci pa ostvarim planirano....

...pa ni sad mi nije bas krs terasa, a ako bih to radila, onda bih stavila roletne na celu, napravila orman
od poda do plafona i sve fino smestila u njega, plus sto bi moglo leti da se spusta i dize kako kad pozelim,
a cena je kao kad bih je zastaklila, sto nije isto, jer u tom slucaju bih imala staklenu bastu bez vazduha,
i tako....videces ako mi se posreci pa ostvarim planirano....

nisam ti ni rekla da je krs:lol:
samo da ne volim kad vidim nagurano sve i svasta...

sredjen pod konac a i tako je zagradjen da se nista ne vidi spolja
to je ustvari lodja zatvorena koju leti oslobodimo pa tu kafenisemo jer je sa te strane hladovina

...meni je suncana strana, zapad, dok ne zadje przi....bez roletni ili tende tesko da se moze sedeti
kad pripece....a nezgodno je napravljena, nije lodja vec bas terasa, pa jos dimenzije katastrofa, al'
i to se da uraditi kad se ima kesa....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back